|
|
21.12.2007 - 13:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Na początku mówię odrazu że jestem bardzo ubogo doswiadczody w obe. Nie chcę zadać jakiegos pytania w stylu jak wyjść, albo co robię nie tak, ponieważ to nie ten dział. Chciałbym podyskutować nad tym: " Co się dzieje lub stanie się jeśli jestem w ospuo i nagle do pokoju w którym leży moje c.f. wchodzi np. morderca i strzela mi pale kulek w mój fizyczny łeb, pozbawiając mnie przy tym życia" ?
Oczywiście nic takiego się nie wydarzy (raczej), więc pospekulujmy jedynie na ten temat. P.S. Jesli ktoś mnie wyprzedził i założył już taki temat bądź podobny to poprostu odrazu go usuncie. Poszukam sobie już :P |
|
|
|
![]() |
21.12.2007 - 13:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jedno jest pewne - do ciała fizycznego już nie wrócisz
-- edit -- No chyba że jako Zombie :) |
|
|
|
21.12.2007 - 13:28
|
|
|
no doba ale co dalej? Cieszę się z obe a tu nagle psryk i nie mogę wrócić? :D to uczusie musiałoby byc dosyć dziwne. Pojawiamy się nagle w f27? może tak się ktośby rozpisał na ten temat?
|
|
|
|
| Artur_flyer |
21.12.2007 - 13:34
|
|
Guests |
Tu masz podobny temat, poczytaj, może znajdziesz odpowiedź:)
http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...%C3%84%EF%BF%BD |
|
|
|
21.12.2007 - 13:39
|
|
|
Dalej to można snuć teorie, nie wiem czy ktoś wie co dokładnie się będzie wtedy działo. Może się przestraszysz, spanikujesz i utkniesz gdzieś w astralu, a może przejdziesz do focus 27 albo do systemu przekonań. Możemy snuć tylko teorie.
|
|
|
|
21.12.2007 - 13:54
|
|
|
Tu masz podobny temat, poczytaj, może znajdziesz odpowiedź:) http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...%C3%84%EF%BF%BD To jest wogule coś innego, my tutaj mówimy o smierci c.f. a on tam pyta czy ciało astralne może zginąć |
|
|
|
21.12.2007 - 14:47
|
|
|
Staniesz się upiorem,będziesz szukał żywego ciała bo bez niego nie potrafisz egzystować-najpewniej kogoś opętasz
|
|
|
|
| Artur_flyer |
21.12.2007 - 14:54
|
|
Guests |
To jest wogule coś innego, my tutaj mówimy o smierci c.f. a on tam pyta czy ciało astralne może zginąć Temat jest bardzo szeroki. Poczytaj dokładnie, nie sugeruj się tytułem. Z resztą...........zrobisz jak chcesz:) PS.> modlitwy na antenie RM: - Słuchamy, Radio Maryja... w czyjej intencji modlitwa? - Ja bym chciała się pomodlić za wszystkich oszustów, kłamców i złodziei... no i za ojca dyrektora oczywiście. |
|
|
|
21.12.2007 - 15:32
|
|
|
Chyba z C A będzie tak jak po zwykłej śmierci.
|
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
21.12.2007 - 15:46
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
21.12.2007 - 16:05
|
|
|
|
|
|
|
21.12.2007 - 18:48
|
|
|
Poczujesz silny sygnał jako chęć powrotu, ale już nie wrócisz. Złączą się wszystkie cząstki, które składają się na duszę i jeśli będziesz dostatecznie świadomy w Poza oraz dostatecznie świadomy tego, co się stało, być może nie utkniesz w OSPUO, które nazwałabym OSPUOpośmiertnym. A jak utkniesz, to i tak potem ktoś cię odzyska i pójdziesz w swoją stronę.
|
|
|
|
21.12.2007 - 21:00
|
|
|
Też sie nad tym zastanawiałem a skoro spekulujemy to ja to widze tak. Mam wrażenie że gdy jesteśmy poza to nasze CF działa jak radar i daje jaźni/nam sygnał do powrotu gdy coś nie gra w naszym ciele, otoczeniu np.
-Zdrętwiała nam ręka. -Za ciepło/zimno -pełen pęcherz itd. To są najczęstsze i najłatwiejsze do wytłumaczenia sygnały bo związane ściśle z naszym ciałem.Ale lećmy dalej. -Ktoś wchodzi do pokoju gdzie jest nasze CF -Ktoś dzwoni do nas ( dzwonek u drzwi,telefon) Tu już sprawa sie komplikuje i możemy po spekulować na twoje pytanie.A więc, wszedł do twojego pokoju Kiler:)Na moje to wtedy nasz radar/CF już wie o tym i daje nam sygnał do cofki. Niestety nie oznacza to jednak że sie obudzimy:(, tylko że nasza jaźń wróci do ciała. Powiedzmy że zareaguje tylko co któryś człowiek na takiego kilera. Słyszeliście na pewno takie teksty- Mam czujny sen.Mam leki sen. Te właśnie osoby na moje mają szanse na reakcje. A skąd CF wie że ktoś do nas dzwoni albo przychodzi? Nie jest to szósty zmysł bo ten to od duchów podobno jest;) No to może jest siódmy zmysł, który daje nam właśnie sygnał że ktoś sie zbliża albo próbuje sie z nami skontaktować (dzwoni tel).Np. psy są znane z tego że wyczuwają powrót pana.Osobiście miałem kiedyś owczarka który wariował 2 dni przed burzą. Czyli jesteś w ospuo zbliża sie do ciebie kiler= dostajesz sygnał do powrotu. Więc jeśli kiler palnie ci w łeb i w dodatku kula znajdzie mózg :P to zaczniesz z miejsca z którego wszyscy zaczynają czyli CF. Co o tym sądzicie? |
|
|
|
21.12.2007 - 21:36
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Co sie stanie ? Nic, poprostu nie wrócisz do ciała.
P.S. Już było tyle takich tematów że ja pieprze.... :/ |
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
21.12.2007 - 21:57
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
21.12.2007 - 22:43
|
|
|
Przypomin a mi się Matrix 3 z tym tematem xD xD Kiedy Neo utknął pomiędzy MAtrixem a realem xD xD xD W sumie.. może być podobnie :) Nie będziesz na tyle mocny by powrócić do żadnego z tych śiwatów.. ani zmarłych, ani reala.. ktoś Cie musi odkupić xD
|
|
|
|
21.12.2007 - 23:11
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Do F-27 raczej nie trafisz, chyba że jesteś na tyle doświadczony że wiesz jak tam trafić. Jeżeli zobaczysz całe to zdarzenie to raczej się przestraszysz więc na początku będziesz istniał w rzeczywistości przy-cielesnej sparaliżowany strachem. Jeżeli opanujesz strach masz szanse znaleźć się na wyższych poziomach świadomości.
|
|
|
|
22.12.2007 - 00:23
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Jak dla mnie . Jesli cie ktos zastrzeli a cie nie bedzie w ciele ,to przeoczysz niezle kino. Jestem za tym, by sie przygladac i krzyczec .
O rety ,- nie zabijaj mnie!!! |
|
|
|
22.12.2007 - 01:20
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Przemyślałem sprawę raz jeszcze i dochodzę do nowych wniosków które
nasuwają mi się po przeczytaniu trylogii Monroe, Moena i książki Sugiera. W momencie kiedy Twoje ciało zostałoby naruszone przez kule a znajdowałbyś się poza ciałem prawdopodobnie poczułbyś mocne szarpnięcie i powrót do ciała fizycznego. Wszelkie natarczywe bodźce płynące z Twojego fizycznego ciała powodują powrót. |
|
|
|
| Artur_flyer |
22.12.2007 - 09:34
|
|
Guests |
...........i wtedy przyszedł Neo
Wyciągnął dłoń przed siebie i powiedział : -No! Kule zatrzymały się!! WOw, kule zatrzymały się!! Artur_flyer- MATRIX Maniak PS.> A tak poza tym .....piękna śmierć :) (proszę nie zrozumcie mnie źle he he) jeje |
|
|
|
22.12.2007 - 11:44
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |