|
|
26.12.2007 - 13:00
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam !
Tworzac ten temat moim celem jest poinstruowanie poczatkujacych podroznikow jak dokonac pierwszego wyjscia. Otoz, bardzo mnie dziwi ze ludzie maja z tym problem, byc moze ja nie mialem a inni mają, lecz jest jedna metoda ktora jest w 100% skuteczna i ktora wszyscy znaja, lecz musza, lub wlasnie nie musza zostac spelnione pewne warunki. Mowa tu oczywiscie o metodzie 4+1. Wiem, wiem, wielu z Was kojarzy sie ona z nieprzespanymi nocami i frustracją i o to wlasnie chodzi ! Naprawde, ta metoda jest w 100% skuteczna, wlasnie przy takim schemacie 4h snu i 1h aktywnosci wystepuje oobe ! to jest klucz do pierwszego wyjscia ! Jednak chodzi wlasnie o te zalozenia, moi drodzy, oobe to My. Oobe to nasza wewnetrzna harmonia, odzwierciedlenie naszej osobowosci na planie niefizycznym. Kluczem do wyjscia jest zaprowadzenie wewnetrznego spokoju - ciała i ducha. Czytajac wiekszosc postow na tym forum naprawde dostrzegam ze wiekszosc z Was (nie obrazajac nikogo) to mlodzi ludzie, ktorych zycie jest bardzo chaotyczne a w oobe doszukuja sie ucieczki od rzeczywistosci niejako wynagrodzenia egzystencji tutaj. Blad ! Chcesz wyjsc? zaprowadz pokoj w swoim zyciu, wsiadz na rower przejedz 20 kilometrow wsrod drzew, poodychaj swiezym powietrzem, przejdz sie do dawno nieodwiedzanego przyjaciela, nawiaz nowe kontakty, pozalatwiaj stare sprawy, rozwiaz konflikty, popraw kondycje swojego zycia psychiczno-fizycznego ! Uspokoj swoj umysl od halasu zycia codziennego, mniej stresu i zabiegania, wiecej aktywnego wypoczynku ! w zdrowym ciele zdrowy duch! Gdy te zabiegi zostana spelnione, zmien swoje spojrzenie na oobe. odpowiedz sobie na pytanie czy to tylko tymczasowa zajawka a'la gry komputerowe, czy prawdziwa szczera chec prowadzenia zycia w zgodzie ze soba, w harmoni ladzie i milosci dzielonej z innymi. Jezeli zmienisz ten poglad, przestaniesz tak bardzo zabiegac o to oobe i ono przyjdzie samo. Moje wyjscia zaczely sie wowczas gdy przestalem pragnac oobe. To pragnienie jest zgubne! uwierzcie mi , to pragnienie jest niczym innym jak zwykla ludzka checią posiadania tak dobrze znaną nam z dnia codziennego ! to ona was blokuje moi drodzy! zyjcie pelnia zycia, cieszcie sie zyciem codziennym, uprawiajcie sport, odzywiajcie sie zdrowo a dopiero potem sprobujcie metody 4+1. Ona naprawde dziala! Przespijcie 4 godzinki wstancie z lozka wypijcie kawke, poczytajcie sobie ksiazke zrobcie 10 pompek polozcie sie spowrotem do lozka i niczego nie oczekujcie! po prostu przekreccie sie na drugi bok i idzcie spac! nie czekajcie na wibracje, nie bajerujcie sie, po prostu idzcie cholera jasna spac ! :P daje wam 100% gwarancje ze Wam sie uda, WIERZE W TO ! |
|
|
|
![]() |
| Silverka |
26.12.2007 - 14:54
|
|
Guests |
Na paczatku takz emyslalam ze chodzi tu o problemy wfizyczne w nazym swiecie ze to niepozwala nam wyjsc z ciala, ale to nie jest to. Tu chodzi raczej o otworzenie sie na inne swiaty ;) To mnie wiecej tak jakby mialo znaczenie, czy jestes gruby czy chudy i to imalo miec znaczeni czy wyjdziesz z ciala czy nie, a przeciez to czy jestes gruby czy chudy nie przeszkadza CI w wyjsciu z ciala, wiec mysle ze problemy z fizycznoscia tu nie dotyczy. Raczej owszem dobra relaksacja i uspokojenie mysli i pstryk :) pozdrowka!
|
|
|
|
27.12.2007 - 10:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dzięki, na pewno przyda mi się ta wiedza bardzo :)
|
|
|
|
27.12.2007 - 11:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Spoko temat, ciesze sie ze ktos ma takie spostrzeżenia, popieram je :). Pozdrawiam.
|
|
|
|
27.12.2007 - 11:11
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
trzeba zacząć biegać... :)
|
|
|
|
| mind trainee |
27.12.2007 - 11:45
|
|
Guests |
Dzisiaj robię własną OBE Demolkę. Posłucham się Darka i nie będę dzisiaj wogóle spał. Jutro technika 4+1 i musi się udać. Trzymajcie kciuki za mnie....
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |