Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2999
Witam pierwszy temat Na HP Wiec tak jak w temacie czytając o OB itd doszedłem do wniosku ze znam gre w której głównym bohasterem chodziło sie w swiecie fozycznym i astralnym:D normalne przejscia
tytuł to
legacy of kain soul river (PSX)
o obe dowiedziałem sie pare dni temu i tak jak czytam wszystko jest tak samo w grze chodzi sie umarłym wampirem który w odpowiednich miejscach przechodzi do astrala w którym sa tesz przeciwnicy i wyssya ich energie. nie wiem czy twórcy gry doswiadczyli OOBE ale powiem ze w swiecie astralnym jest pełno dusz które np przeszły z fizycznego swiat astralny rózni sie szczegółami tak jak podobno w obe (nie wiem jeszcze nie wytszedłem)
jesli chcecie zobaczyc jak to mniej wiecej wygląda to pewnie sa filmiki na necie:D
tyle z mojej strony jak znacie gry podobne w których przechodzi sie do astrala to piszcie tutaj:D
Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 2435
W Clive Barker's Jericho był koleś,który potrafił dokonać projekcji astralnej.W grze się raczej dużo nie przydawało,gierka też kiepskawa,ale było dokładnie napisane "Astral Projection".
||EDIT||
Jeszcze w Infernal'u było coś w tym stylu,jak w Second Sight.Tam też były lasery,czy cuś i tak samo przechodziłeś.
Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691
W World Of Warcraft można bylo po śmierci chodzic jako duch, widac było tez inne duchy. Albo w grze Second Sight, jest mozliwosc wyjscia z ciała w dowolnym momencie i przejscie np przez lasery.
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2999
no o soul reaver chodziło sorki za błąd:P
no kurde teraz pojawia sie pytanie skąd autorzy gry biora takie pomysły? jak myslicie jak dla mnie to chyba muszą wierzycz w swiat astralny niby to gra absurdalna ale ... jednak w głupiej opowiesci o wampirze pojawia sie swiat astralny;] cos co wiekszosc z was juz poznało:D