Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Obe Dźwięki
Szopen
post 31.12.2007 - 13:46
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2905

Tutaj pytam się głównie tych, co zakupili, używają, już taki produkt jak OBE dźwięki Darka Sugiera. Link do aukcji tutaj.

Działa do na was?

Ja ostatnio leżę po 2h i nic więc postanowiłem zastanowić się nad kupnę takiego "wspomagacza" :)

Co o tym sądzicie?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 11)
grzee
post 31.12.2007 - 14:37
Post #2

break the rules.
Nr użytkownika: 2963

moim zdaniem jeżeli sami o to nie zadbamy, nie postaramy się i nie damy naprawdę z siebie wszystkiego aby wyjść to nawet jakaś płyta z dźwiękami nam nie pomoże... bo to tkwi w nas, w naszym pragnieniu a nie w płycie...
Profile CardPM
+Quote Post
mind trainee
post 31.12.2007 - 15:32
Post #3

Guests

CYTAT(grzee @ 31.12.2007 - 14:37) *
moim zdaniem jeżeli sami o to nie zadbamy, nie postaramy się i nie damy naprawdę z siebie wszystkiego aby wyjść to nawet jakaś płyta z dźwiękami nam nie pomoże... bo to tkwi w nas, w naszym pragnieniu a nie w płycie...

Święta prawda, ale warto jest podkreślić, że zsynchronizowane półkule są koniecznością jeśli chodzi o uzyskiwanie odmiennych stanów świadomości. Na obecnym etapie ewolucji mózgowej jedynie ułamek procenta populacji korzysta z dwóch półkul jednocześnie dlatego jeśli nie należych do najlepiej rozwiniętych dźwięki są BARDZO POMOCNE. Tłumią chałasy z zewnątrz, pomagają w skupieniu i oczywiście synchronizują lewą i prawą półkulę.Oczywiście należy pamiętać, że roboty za Ciebie nie odwalą.
+Quote Post
Szopen
post 31.12.2007 - 19:46
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Symulator OOBE @ 31.12.2007 - 18:07) *
leżysz i co?tylko leżysz?w nocy leżysz?starasz się osiągnąć paraliż?
chyba coś robisz bo od samego leżenia chyba jeszcze nikt nie wyszedł z ciała hahahahahaha

No leżę i staram się wyjść, to chyba oczywiste :), czyli relaksuję się i staram utrzymywać świadomość. Czekam na OP, a potem staram się wyjść. Może coś źle robię, doradź mi :P

CYTAT(Symulator OOBE @ 31.12.2007 - 18:07) *
a co do tych dzwięków nie lepiej samemu wyjść z ciała beż żadnej pomocy niż wydawać kupe forsy na jakieś badziewie!!! no ale jak ktoś jest zdesperowany to niech kupuje może zadziała

kupę forsy??
Nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie 20zł to jeszcze nie jest kupa kasy (podałem wam linka do strony na allegro). Rozumiem jakby to było jakieś naprawdę cudo za np. 120zł to bym się raczej zniechęcił. A tutaj sam Darek to promuje... Hmm. Na prawdę nie ma nikogo na forum kto takie coś zakupił?? >.<

P.S. Właśnie zakupiłem ten produkt, jak go dostanę, na pewno was o tym powiadomię i opiszę działanie produktu. Zobaczymy czy pomoże mi to wyjść :)
Profile CardPM
+Quote Post
Lukasz
post 17.03.2008 - 02:04
Post #5

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006
Nr użytkownika: 76

Obe Dźwięki są już dostępne za darmo w internecie! Darkowi skończyły się już CD i postanowił za darmo nam je udostępnić. Więcej informacji i link do pobrania tutaj:

Wejdź
Profile CardPM
+Quote Post
nefrethete
post 17.03.2008 - 17:53
Post #6

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3708

Ja wczoraj ściągnęłąm i odsłuchałam sobie obe dżwięki Darka (chwała mu za to;-)) i w moim przypadku po godzinnym odsłucaniu wieczorkiem czułam w głowie takie szumy (zapamiętane po tym specyficznym dżwięku), jakby pulsowanie czy falowanie w głowie no i ogólnie ciężką głowę. Nie wiem czy to dobry znak ale miałam wrażenie że to mnie przybliża do celu choć tego wieczoru oobe nie osiągnęłam.

czy ktoś może mi powiedzieć czy moje symptomy po odsłuchaniu obe dźwięków przybliżają mnie do osiągnięcia zamierzonego celu? (wiadomo jakiego)
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 19.03.2008 - 09:31
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1867

Sądzę że to dobre objawy i przybliżają cię do twojego celu ,może nie w taki sposób jak sobie wyobrażasz,ale napewno poszerza to mozliwości postrzegania przez twój mózg ,a więc możliwości postrzegania pozazmysłowego/możesz to nazwać oobe,LD,czy też chanelling/.
Profile CardPM
+Quote Post
KomaR
post 25.03.2008 - 21:30
Post #8

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 3045

Na mnie te dzwięki może nie działają aż tak żeby z ciała wychodzić, ale z całą pewnością pomagają mi się odprężyć. Jak nic moje samopoczucie śmiga na najwyższych obrotach :)
Profile CardPM
+Quote Post
Szopen
post 06.04.2008 - 09:22
Post #9

Dusza Towarzystwa

Ja powiem tak - próbowałem wiele, wiele razy i na mnie to po prostu nie działa...
Profile CardPM
+Quote Post
delfin
post 07.04.2008 - 17:24
Post #10

Przechodzień

Nr użytkownika: 4017

Ja jestem tu zupełnie nowy
ale w temacie krążę (bo inaczej tego nazwać sie nie da) od paru lat
bywały okresy kiedy ćwiczyłem z 2 miesiące codziennie ale obowiązki mnie oddalały od celu....

po dość długiej przerwie (za namową kolegi z pracy) zacząłem sie na nowo interesować zmiennymi stanami świadomości

zacząłem od wyszukania dobrych utworów do tego celu
znalazłem stronę Adama Bytofa (genialny człowiek) a na niej link do utworu "hipnagogia wieloryby"

Hipnagogia Wieloryby

utwór ten dał rezultaty za pierwszym razem :D tzn. :
- widziałem kolorowe tęcze
- kiedy próbowałem zmieniać je siłą woli zmieniły kolor na niebieski :P
- dalsze starania spowodowały że wpadłem w te kolory aż do tego stopnia że czułem je "fizycznie" :D
- chciałem się z nich wydostać ale nie mogłem
- poddałem się i zasnąłem

tego dnia byłem ani zmęczony ani zanadto rozbudzon6y po prostu w sam raz
niestety nie udało mi się tego powtórzyć bo 2 lub 3 razy podczas prub zasypiałem

przypomniało mi się że kiedyś słuchałem Hemi-Sync Gateway Experience z Monroe Inst.
ale to czego kiedyś słuchałem było kiepskiej jakości bo tylko 128bit
i udało mi sie znaleźć w/w kolekcje w bezstratnej kompresji FLAC
całość warzy 5,2GB ale warto mówię Wam po prostu rewelacja (to nie to co kiedyś) jakość ma tu duże znaczenie

z tymi nagraniami Fokus 10 i 12 to błahostka

dla zainteresowanych podaje link:

http://thepiratebay.org/search/HEMI%20FLAC/0/99/0

pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Mikulew
post 22.04.2008 - 17:42
Post #11

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3207

Od razu po relaksacji jak włączyłem i zacząłem to słuchać to wielki strach poczułem. Najpierw pzygotuje się duchowa i konflikt rozwiąże z podświadomością ,żeby lepiej było.
Taka sytuacja zdarzyła się nie wiem... 2tyg-1mies temu
Od czasu do czasu słucham i wiem ,że SAM musze odkryć w sobie to "coś" co za pomocą tych dźwięków wyjde.
Musze napierw poćwiczyć nad cierpliwościa bo średnia słuchaniato 16-30minut raz zdarzyło się 50 minut.
Ale coś daje do medytacji coś daje
Profile CardPM
+Quote Post
Szopen
post 08.05.2008 - 21:47
Post #12

Dusza Towarzystwa

Kurde ludzie robicie straszny offtop, gdzie śa modkowie? Nie umnecie czytać tematu, lub pierwszego posta???
CYTAT
Tutaj pytam się głównie tych, co zakupili, używają, już taki produkt jak OBE dźwięki Darka Sugiera. Link do aukcji tutaj.

No kurde wypowiadajcie się na temat OBE dźwięków Sugierowych, a nie Wieloróbów Adama Bytofa, od tego są inne tematy...

Od siebie dodam tak, zę działają one relaksująco i poswalają skupić uwagę, często nawet za bardzo...

/Nie offtopować, następne posty nie w temacie będą usuwane
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic