Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 1505
Cześć. Proponuję następujący eksperyment. Dzisiaj o godzinie 21.46 rzuciłem w kubku od Darka kilkakrotnie kostką do gry i umieściem ją na symbolu, który znany jest tym, którzy interesują się Huną jako oko KANALOA. Osoby, które opanowały umiejętność osiągania stanu obe proszę o odgadnięcie podczas tego stanu ilość oczek. Pozostali niech wejdą w stan medytacji lub skorzystają z pomocy NP:) W środę wieczorem zamieszczę rysunek (bez kubka) dzięki któremu zobaczymy jaka jest prawdziwa liczba oczek i jacy z nas jasnowidzowie (jasnowidze??). Ja oczywiście nie znam prawdy. Odważni mogą podawać swoje typy w postach...
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1505
Żeby podgrzać atmosferę i zachęcić do podawania swoich typów w postach ogłaszam, że ufundowałem nagrodę 100zł dla osoby, która prawidłowo odgadnie ilość oczek:) Oczywiście pewnie potrzebna będzie dogrywka albo dwie, aż do skutku. Do momentu podania wyników można zmieniać swoje typowanie. Kubek będzie odsłonięty w środę o 22.00. Pozdr.
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2211
Jeny mam nadzieje ze będzie ta piątka ale jeszcze upewnie sie pare razy do środy. Czy jak kilka osob zgadnie to stówe dzielimy? czy każdy po setce? ;)))))))))))))))))
Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Nr użytkownika: 1435
myśle że jak już za 3cim może 4tym razem ciągle będą Ci sami, i kolejne dogrywki nic nie dają, to stówe sie podzieli ;p chyba że sie kolejny fundator znajdzie <lol>
(a może by tak eksperyment zrobić? ;> wszyscy wiemy o tzw zbiorowej świadomosci. Większosć z nas zakłada to za fakt. Więc moze tak najpierw wszyscy sie skupimy na tej samej ilosci oczek, a potem niech kosci zostaną rzucone :D)