Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 3
heheh ciekawy park.. jakby taki byl w rzeczywistosci to wcale sie nie dziwie czemu tam nie zalecialem :) Co do pana dariusza to tak on wie ;) Park parkowi nie równy :)
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2298
Zgadzam się z OobeZiomem. A autor tego czegoś jest najlepszym przykładem, że środki halucynogenne zdolne są pokazać nam wszystko!! xD Nasz wielki autor Adam M. wiedział coś na ten temat, kto czytał Dziady wie co to jest moc opium! ^^ Biednym nastolatkom każą to czytać! Masakracja!
OBE Maniak 36
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 1221
Park jak Park:). Dużo świadomych ludzi gadających w różnych językach i różne miejsca jedno obok drugiego. Lecąc tak sobie mozna się zdziwić, bo przeskakujesz po różnych miejscach, porach roku. Natężenie kolorów, jasno i świetliście. Reszta zależy, gdzie sie trafi:). Mnie gdzieś te miejsca do uzdrawiania przybyłych przyciągały. Także przejścia dalej - przy jednym raz warowałam przez całe oobe, ale i tak nie udało się wcisnąć. Może innym razem.
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 3128
Hm nie podoba mi się takowy park jaki jest na tych fotkach.Za dużo golizny i dziwacznych stworzeń.Myślę że ten "prawdziwy park" jest o dużo bardziej piękniejszy.
break the rules.
Nr użytkownika: 2963
kurde. gdy myślę o Parku ogarnia mnie takie wewnętrzne szczęście. radość na samą myśl, jak bardzo musi być przepełnione te miejsce miłością i pozytywnymi wibracjami. pomimo, że mam bardzo bujną wyobraźnię (która często płata mi figle ;P) to nie potrafię wyobrazić sobie piękna tego miejsca. aż się łezka w oku kręci.