Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Odczytywanie Planow
Silverka
post 14.01.2008 - 14:57
Post #1

Guests

Kazdy z nas zastanawia sie co nas czeka, i probuje do tego uzywac roznych ghoroskopw, ktore okazuja sie kompletna bzdura:) idzie tez do wzrozki by ta mu mogla przewidziec pzreszlosc,jednak tu klops, poniewsaz kazdy plan da sie zmienic i rzaden plan nie jest "wbity w kamien" jak to mowia jasnowidzowie, by zarobic kase. Kazdy moze jednak odczytac, plan najbardziej prawdpodobny z terazniejszosci lub wybiegajac troche w przyszlosc. Bawilam sie tym sposobem, i czesciwo mi sie sprawdzalo ;) czesciowo nie. Roznie. Pierwszym dobrym sposobem jest zasada na "gdybanie" tak tak, okazuje sie to prawdziwe, chociaz nie zwaracamy czesto na to uwagi, przewaznie zpaoinajac otym co przed chwila pomyslelismy. jednak by "zabawa" byla lepsza mozna dodac do tego "widzenie" intuicyjnie jak w podrozach mentalnyc, lecac do astralu w odpowiendie miejsce.
Od czasu sesji z przyjaciolka, ktora mialam odkrylysmy ze jest takie Centrum nazwalysmy je Planowania, gdzie wszystkie plany sa zwiazywane w siatke decyzji i wtedy sa one na biezaco regulowane w rzeczywistosci fizycznej, najpierw bedac tam. Sa tam tez wszystkie nasze wczesniejsze "plany" decyzje itp itp itp. ;) pozdrowka!
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
Conchita
post 14.01.2008 - 15:14
Post #2

OBE Maniak 36
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1221

Hehe odkryłyście i nazwałyście Centrum Planowania. Spoko:) Moen to się chyba u Was uczył:)
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 14.01.2008 - 15:16
Post #3

Guests

Raczej my od niego hihi :))
+Quote Post
wlosi
post 15.01.2008 - 23:25
Post #4

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2518

Droga Silverko, tak sie akurat sklada ze moja kochana Mama zasiega porad u naprawde bardzo skromnej i doswiadczonej osoby ktora nie nazywa sie jasnowidzką, ona po prostu pomaga ludzia w podejmowaniu a raczej korektorowaniu podjetych decyzji. Zapewne znany Ci jest proces planowania, tzw linie czasu ukladane sa przez inteligentne istoty "pracujace' w centrum planowania na podstawie naszych decyzji. Otoz dzialania jasnowidzow "wrozek" ale mowie tutaj o tych naprawde z prawdziwego zdarzenia, polega na dostrzeganiu tych lini czasu i informowaniu klientow o tym jak wyrazona przez nich intencja zostala zaplanowania w ich sieci lini czasu. Ot moge pochwalic wrozke Mamy gdyz naprawde trafnosc odczytywania przez nia owych lini siega 100%, a co ciekawe, zagladajac do nich co jakis czas linie i co za tym idzie "przepowiednie" zmieniają sie co jakis czas proporcjonalnie do tego jak zmieniaja sie nasze (naszej rodziny) decyzje. Przyklad? Gdy bylem w klasie humanistycznej i chcialem zostac prawnikiem wrozka powiedziala ze moje zycie bedzie wiazac sie z pomocą innym ludzia, taka mialem misje. Gdy zmienilem klase i porzucilem marzenia o byciu prawnikiem wrozka na chwile obecna odczytala z lini czasu ze moja przyszlosc bedzie wiazac sie ze sztuka prawdopodobnie z teatrem badz muzyką (gram 8 lat na pianinie) . Przyklad banalny i troche smieszny ale nawet nie zdajecie sobie sprawy jak zarazem prawdziwy i trafny. Coz moge dodac na koniec, Centrum Planowania rzeczywiscie istnieje, Plany istnieją a ich odczytywanie jest mozliwe. Pod warunkiem ze dokonuja tego kompetente osoby ktore po prostu umieją to robic :) Ale co do samego procesu - nie mam zadnych watpliwosci, jest jak najbardziej prawdziwy i rzeczywisty.
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 16.01.2008 - 08:07
Post #5

Guests

Fajnie, tylko ze to moze umiec kazdy, nie tlyko owa wrozka. Wiele razy na gg proszono mnie bym odczytala plany jakiejs dziewczyny czy cokolwiek. W 100% sie zgadzalo i moglam o niej powiedziec tez jaka jest czy co ja boli w sordku. Ludzie bioracy kase za czyjes problemy, to bezsensu. Ludzie uwazaja sie za istoty slabe, bo mysla ze smai nie dadza rady rozwiazac swoich problemow, ale to gowno prawda, brak im zaufania wiec udaja sie do etc wrozki. wrozka niech samarozwiaze swoje problemy tak jak psychiatra. yoł oni maja zazwyczaj najwiecej problemow tylko szukaja ich na zewnatrz
+Quote Post
wlosi
post 17.01.2008 - 22:30
Post #6

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2518

Oj u mnie jest to troche na innej zasadzie, nie pieniezno-uslugowej :) To jest przyjaciolka mojej mamy , zreszta Pani ta nie ma stalego cennika, przyjmuje pieniadze ktore ludzie daja im dobrowolnie w zamian za otrzymana pomoc. No i wlasnie, tutaj chce wtracic swoje trzy grosze, otoz owszem, zdarzaja sie ludzie slabi.. Ludzie ktorzy maja problem, na roznych plaszczyznach, emocjonalnych zazwyczaj, czesto to jednak wyplywa z roznych pobudek, ludzie Ci po prostu zaprzepaszczaja swoje zycie bo nie znalesli na nie sposobu, zdarzaly sie rowniez przypadki rzucania klątw i niepowodzenia byly spowodowane wlasnie tym.. przypadkow bylo calkiem sporo, a pomysl sobie ze sa ludzie ktorzy sami nie dadza rady, potrzebuja pomocy, od tego jest wlasnie ta Pani, pomaga. Nie jest wrozka z audiotele, od dziecinstwa miala zdolnosci spirytystyczne , coz tacy ludzie rowniez sie zdarzają i wykorzystuje swoje umiejetnosci w pomocy ludzia. Mysle ze nie ma w tym nic zlego, ba, mysle ze jest to godne podziwu, zwlaszcza gdyz Pani ta naprawde zyje bardzo bardzo skromnie, jest osoba silnie wierząca (tak tak, jedno drugiego nie wyklucza) i moge przyznac ze spelnia swoja misje nalezycie za co ja serdecznie podziwiam. Moze Cie to zdziwi, bo mnie tez troche dziwi, ale sa jeszcze na swiecie ludzie ktorzy robia cos bezinteresownie i nie koniecznie musi byc to "niemozliwe" ;) Pozdrawiam serdecznie!
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic