Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Lubelscy Manicy ;)
ptysiek
post 14.01.2008 - 15:17
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2525

czy jest tu ktoś z woj. lubelskiego? może kiedyś jakiś zlocik np w Lublinie? ;)

a i temat miał być ManiAcy a nie Manicy hehe ;)
Profile CardPM
+Quote Post
3 Stron V   1 2 3 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
OOOOOOO
post 14.01.2008 - 18:44
Post #2

Guests

OK, jestem! Real to Real !!!

W sumie odległość nie jest, aż tak istotnym czynnikiem, by miała stać na przeszkodzie w jakimkolwiek spotkaniu z ludźmi których COŚ łączy. Czas również nie jest elementem decydującym. Pieniądze? A ileż kosztuje bilet PKP na drugi koniec Polski tzw. weekendowy, ważny od 18.00 w piątek do 6.00 w poniedziałek? Bodajże 43 PLN, raz na jakiś czas, myślę, że może każdy sobie pozwolić i zwiedzić nasz kraj z okna pociągu. Liczą się tylko chęci, motywacja, pragnienie realizacji marzeń, zdobywania nowych doświadczeń i celów i to COŚ... Czy to Lublin, czy to Wrocław, wsjo ryba. Ktoś ma ochotę niech wpada choćby z zagranicy. Z reguły jestem tam gdzie mnie zaproszą, bo na krzywy ryj nigdzie się nie wpycham. Post brzmi niczym zaproszenie, więc... A tak w ogóle jestem z Lublina-LSM, więc stawię się bankowo. No lubelscy OBE Maniacy, pokażmy na co nas stać! Pora od komputerów wstać i czas lokalnemu patriotyzmowi dać wyraz! OBE Maniacy do boju! To kiedy i gdzie, a stawię się!

OOOOOOO

http://www.obemaniak.pl
+Quote Post
Torbiarz
post 14.01.2008 - 19:24
Post #3

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 2828

Witam,

Wszystko zależy od tego kiedy ten zjazd miałby się odbyć. Czekam na sugestie :)

Pzdr.
Profile CardPM
+Quote Post
OOOOOOO
post 14.01.2008 - 20:04
Post #4

Guests

Lublin-OBE Spotkanie,
Czas na próbę lokalnego patriotyzmu!

OK,
Informacja o OBE Spotkaniu umieszczona na obemaniak.pl. Na bank dojdzie do jej realizacji. Uważam, że powinniśmy wykorzystać do tego celu zimowe ferie. Kto zawita, na tego czekać będą miłe OBE Niespodzianki :-) Nie za dużo mi ich zostało, ale myślę, że dla wszystkich starczy. Damy nieźle czadu! Nie koniecznie w palnik. Myślę, że wszyscy wyjdą zadowoleni. Dalej do dzieła! Zróbmy TO!!!

OOOOOOO

+Quote Post
Dagon
post 14.01.2008 - 20:08
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2302

O tak :D Czekałem na taką wiadomość.
PS. Do Lublina mam godzinę busem, trzeba poczekać na więcej chętnych i określić datę zjazdu na któryś weekend, albo jeżeli komuś praca nie przeszkadza - nawet w środek tygodnia, ja tam mam ferie :)
Profile CardPM
+Quote Post
OBEżyświat
post 14.01.2008 - 20:55
Post #6

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 3136

Piszecie Lublin, a skąd ja jestem? (btw - Kalinowszczyzna pozdrawia!) Aż mi się miło zrobiło czytając tą wiadomość... OBEmaniak 217 gotów do bojuuuu!
Będę obserwował temat, a ktoś kto się zna na terminch ferii u nas (teraz studiuję w Wwie, więc ani termin, ani pojęcie ferii jakoś przyjaźnie nie brzmi :P) niech podejmie się zaproponowania czegos, najwużej będziemy przesuwac, marudzić, przyklaskiwać :-)

Miłości z Wnętrza!
Profile CardPM
+Quote Post
Dagon
post 14.01.2008 - 21:26
Post #7

Dusza Towarzystwa

Ferie zimowe na Lubelszczyźnie trwają od 14 do 28 stycznia, mamy dwa tygodnie czasu :> Co powiecie na weekend? 19 stycznia - sobota, od rana do wieczora, chyba, że ktoś przenocuje nas, to wtedy do białego rana! :D
Profile CardPM
+Quote Post
ptysiek
post 14.01.2008 - 22:08
Post #8

Dusza Towarzystwa

ja w Polsce jestem od 23 stycznia do 6 lutego. ale 25 st odpada i 2 luty.. ehh
ale nie musicie ustalac terminu podemnie bo ja wiem że na pewno bedzie pare spotkan takich :) np w kwietniu juz wracam na stałe do ukochanej ojczyzny i bede do dyspozycji :)

OOOOOOO oczywiscie ja tez sie pisze na kazde po całej Polsce zloty chocby tylko parogodzinne :) dla mnie to żaden problem złapać stopa i siuuuu :) (oczyiwscie gdy bede w kraju) ale zrobiłam ten temat bo fajnie byłoby tak lubelszczanów kiedyś zebrac :)

a ja z Puław jestem ;) wiec do Lublina tez jakas godzinke mam :)
Profile CardPM
+Quote Post
mind trainee
post 14.01.2008 - 22:26
Post #9

Guests

Oczywiście piszę się jeżeli termin podpasuje. Ja proponuję 26-27 styczeń (sobota, niedziela). Więc nawet jak ktoś ferii nie ma to będzie miał wolne ...
+Quote Post
Dagon
post 14.01.2008 - 22:33
Post #10

Dusza Towarzystwa

A przy okazji zbierze się większe grono :) w sumie termin dobry.
Profile CardPM
+Quote Post
Torbiarz
post 15.01.2008 - 10:08
Post #11

Częsty Gość Rodziny
**

No dla mnie termin nie rewelacjny ale myślę, ze powinienem się dostosować. Jak inni?
Profile CardPM
+Quote Post
ptysiek
post 15.01.2008 - 10:27
Post #12

Dusza Towarzystwa

kurcze 26 nie bardzo..

co powiecie na 1 lutego?? :)
Profile CardPM
+Quote Post
Dagon
post 15.01.2008 - 12:42
Post #13

Dusza Towarzystwa

Eee, koniec ferii? No nie wiem - wtedy to tylko szkoła i nauka, więc lepiej zrobić zjazd w przeciągu dwóch tygodni.
Profile CardPM
+Quote Post
ptysiek
post 15.01.2008 - 12:47
Post #14

Dusza Towarzystwa

ale to piatek przeciez ;)

no ale jak tam bedziecie chcieli :)
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 15.01.2008 - 15:08
Post #15

Guests

CYTAT(OOOOOOO @ 14.01.2008 - 18:44) *
OK, jestem! Real to Real !!!

W sumie odległość nie jest, aż tak istotnym czynnikiem, by miała stać na przeszkodzie w jakimkolwiek spotkaniu z ludźmi których COŚ łączy. Czas również nie jest elementem decydującym. Pieniądze? A ileż kosztuje bilet PKP na drugi koniec Polski tzw. weekendowy, ważny od 18.00 w piątek do 6.00 w poniedziałek? Bodajże 43 PLN, raz na jakiś czas, myślę, że może każdy sobie pozwolić i zwiedzić nasz kraj z okna pociągu. Liczą się tylko chęci, motywacja, pragnienie realizacji marzeń, zdobywania nowych doświadczeń i celów i to COŚ... Czy to Lublin, czy to Wrocław, wsjo ryba. Ktoś ma ochotę niech wpada choćby z zagranicy. Z reguły jestem tam gdzie mnie zaproszą, bo na krzywy ryj nigdzie się nie wpycham. Post brzmi niczym zaproszenie, więc... A tak w ogóle jestem z Lublina-LSM, więc stawię się bankowo. No lubelscy OBE Maniacy, pokażmy na co nas stać! Pora od komputerów wstać i czas lokalnemu patriotyzmowi dać wyraz! OBE Maniacy do boju! To kiedy i gdzie, a stawię się!

OOOOOOO

Święte słowa.
Szkoda, że niektórym (mówię tu o pewnym artim_flyerze) brakuje ostatnio sił , brakuje odwagi aby móc realizować swoje marzenia.
Echh, zamykam się w swoim świecie, odcinam od rzeczywistości. Tylko bym oobeował i spał hehe:)
A real to real, trzeba jakoś żyć, nic nie poradzę.
Trzeba się wziąść w garść....cholercia.

Dobra dajcie mi dwa miesiące, hmmm. Trzeba życie poukładać.
Ferie?
Raczej nie wchodzą w rachubę. Ale mam nadzieję, że do wakacji będzie już dobrze.
+Quote Post
malcio
post 15.01.2008 - 20:13
Post #16

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3063

ja jestem z Biłgoraja ( do Lublina godzinka drogi busem ) wiec jak coś to się pisze ;) pozdro all
Profile CardPM
+Quote Post
Torbiarz
post 16.01.2008 - 17:07
Post #17

Częsty Gość Rodziny
**

No to jak z tym zjazdem? Robimy? Jak robimy to w ferie czy po feriach? Czy odpuszczamy i w sen odpływamy?
Profile CardPM
+Quote Post
OOOOOOO
post 16.01.2008 - 18:17
Post #18

Guests

OBE Spotkanie Lublin

Dostosuję się do każdego dnia i miejsca
Może być nas dwóch dwudziestu bądź dwustu
Wyznaczmy termin spotkania za wczasu
Jutro po jutrze za tydzień za miesiąc
Nie odpłynie nic w sen OBE Rycerzom
Dojdzie do naszego spotkania na bank
Dobrze by pasowało większości nam
Miejsce wyznaczmy czy ktoś takie ma
Jeśli nie spotkamy się w jakiejś knajpce
Też będzie fajnie niczym jak w bajce

OOOOOOO

+Quote Post
Torbiarz
post 16.01.2008 - 20:56
Post #19

Częsty Gość Rodziny
**

No więc napiszę tak, jutro wpadam z wizytą do Lublina do soboty czy niedzieli więc jakby się coś działo w tym terminie to myślę, że można by liczyć na 3 osoby z mojej strony w tym czasie. Odnośnie przyszłego tygodnia to najwyżej weekend. Później to już do wakacji kiepsko. A teraz sypiemy konkretami.
Profile CardPM
+Quote Post
mind trainee
post 16.01.2008 - 21:07
Post #20

Guests

Ludziska czas nagli. Trzeba powziąść męską decyzję. Z mojej strony padł terminy:
19-20 stycznia (sobota-niedziela), 26-27 styczeń (sobota-niedziela). Może ewntualnie 2-3 luty.
Komu jaka data pasuje niech wpisuje. Kto chętny na OBE Spotkanie niech pisze posta. Do boju!
+Quote Post
OOOOOOO
post 16.01.2008 - 21:22
Post #21

Guests

OBE Spotkanie Lublin c.d. (ustalanie terminu)

OK,
Myslę, że mamy wstępny termin, przyszły weekand (26/27 01.2008r). Poczekamy na wypowiedzi innych i ustalimy miejsce.
OOOOOOO

+Quote Post

Go to the top of the page
3 Stron V   1 2 3 >
Start new topic