|
|
19.01.2008 - 17:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tak to prawda. Po dzisiejszych wyjściach (zresztą nie tylko) stwierdzam że mój astralny świat ,moje OSPUO jest strasznie nudne.
Co chwilę ten sam schemat : -pokój -dom -szare podwórko -żadnej żywej duszy w domu i na zewnąrz -raz na jakiś czas pojawi się atrapa z którą nie można pogodać Dziś poprostu już nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić. Żadnych pomysłów ,dookaoła wiało nudą. Czasami wysyłam prośby do MTJa ,coś się dzieje ,ale raczej mało istotne. Mimo wszystko ani myśle zaprzestać wychodzenia. Wiem że sporo do odkrycia jeszcze przedemna :) |
|
|
|
![]() |
19.01.2008 - 18:28
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak ci nudno na swoim osiedlu to przeleć sie w kosmos :P
hehe |
|
|
|
19.01.2008 - 19:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Załatwione ,w poniedziałek lecisz w kosmos :):):)
podpisano : MTJ |
|
|
|
19.01.2008 - 19:18
|
|
|
Masz lustro? Przeleć przez lustro - cuda się dzieją po drugiej stronie - surrealizm, fantazy, s-f... wszystko razem i każde po trochu. Raz przeszłam przez lustro - patrzę, a ja lecę nad czymś co wyglądało jak trawa a obok płynęły w czarnym powietrzu (bo nie umiem tego inaczej określić) moje rybki. Innym razem przechodzę przez lustro - patrzę, a ja stoję na krawędzi jakiegoś wieżowca ze szkła i stali, który dodatkowo stał nad przepaścią, a w oddali przede mną miasto ja z filmu s-f - wielka kopuła pośrodku i inne wieżowce.
Albo jak masz jakiś plakat, obrazek - wleć w niego. Od razu się sceneria zmieni. Poza tym czasem wylatuję tyłem przez ścianę i nagle znajduję nie za ścianą, a zupełnie gdzie indziej. Najlepiej jak to jest ściana, gdzie z drugiej strony jest dwór, a nie inne pomieszczenie, które znasz. Może pogadaj z MTJotem. Tylko najpierw przygotuj się do rozmowy. |
|
|
|
| Silverka |
19.01.2008 - 19:41
|
|
Guests |
Potwierdzam, tez sie nudze w OBE coraz bardziej, ze nawet prosze o pomoc MTJ w udzielaniu pomyslow, i tak zawsze oni mnie gdzies ciagneli, ale tym razem albo mi zaslaniaja oczy dla zabawy- albo pare minut laze po mieszkaniu, albo dla zabawy prosze ich o wyciagniecie z ciala. Nawychodzilam sie juz z ciala. Dzizis nie sadzilam kiedys ze to powiem!:)
|
|
|
|
19.01.2008 - 19:56
|
|
|
Silverko, też nie sadziłem że to powiem. Co do lustra ,pewnie coś w tym jest. Kiedyś wszedłem i zapadłem się w głęboką ciemność. Spróbuje jeszcze raz :)
|
|
|
|
19.01.2008 - 19:57
|
|
|
Hmm skoro jak twierdzisz "nudzisz" się w OSPUO to może sprubój dostać się do PARKU - focus 27, lub innych dalszych focusów :),
|
|
|
|
19.01.2008 - 20:02
|
|
|
Można jeszcze zbadac swoje ciało astralne - przypomniało mi się, jak teraz nowy wpis zrobiłam do notatnika. I spróbować tez rozdzierać zasłonę tzn. tak jakby to co przed tobą widzisz to była zasłona z obrazkiem - bierzesz ją w ręce i rozdzierasz jak szmatę. I patrzysz, co jest dalej.
|
|
|
|
19.01.2008 - 22:46
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Będziecie się nudzić dopóki wraz z rozwojem duchowym nie otworzą się nowe możliwości... Tak to jest zrobione.
|
|
|
|
19.01.2008 - 22:56
|
|
|
instytutnoble.pl Grupa: OOBE VIP Notatnik |
No damioano powiedziałes hop. Teraz powiem ci co bedzie dalej.
Zacznie się problem z wyjściami. Faza będzie się rwac szybko i wyjścia zdażać coraz rzadziej. Za 1,5-2 miesiący będziesz skamlał i wspominał jak zajebiście było wyjść i połazic po domu. Jeszcze wspomnisz moje slowa! Skąd to wiem - Znam to z autopsji :] |
|
|
|
20.01.2008 - 04:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
ha wy sie nudzicie a inni poca sie zeby wyjsc i pochodzic po domu innym ciałem... ja mam cofki same ostatnio ale N GĆ mnie nie przepuszcza....:/ ha najdłuzsze wyjscie miałem z 10 minut :D ale sie za bardzo pdnieciłem widzac swoje ciało na wyrku a raczej projekcje mózga:D i ja watpie ze sie tam bede nudził:D nie das rady jak w swiecie fizycznym sie nie nudze to tam tykmbardziej a jak ci sie nudzi to pocwicz akrobatyke:D i trenuj to na zywca pozniej:D
|
|
|
|
20.01.2008 - 08:52
|
|
|
Set ,to mnie rozczarowałeś,bo nie dokończyliśmy eksperymentu-czyżbyś został już nielotem?
|
|
|
|
20.01.2008 - 10:05
|
|
|
Masz lustro? Przeleć przez lustro - cuda się dzieją po drugiej stronie - surrealizm, fantazy, s-f... wszystko razem i każde po trochu. Raz przeszłam przez lustro - patrzę, a ja lecę nad czymś co wyglądało jak trawa a obok płynęły w czarnym powietrzu (bo nie umiem tego inaczej określić) moje rybki. (...) Zajeświetny pomysł z tym lusterm, jak Alicja z krainy czarów, dopisze to od mojej listy eksperymentów, wiedzę także z poprzednich postów, że VVI nie próżnuje i nie nudzi się na drugiej stronie ;) (...)Poza tym czasem wylatuję tyłem przez ścianę i nagle znajduję nie za ścianą, a zupełnie gdzie indziej. Najlepiej jak to jest ściana, gdzie z drugiej strony jest dwór, a nie inne pomieszczenie, które znasz. (...) Ja za każdym unikam przechodzenia przez ściany aby mnie nie wywalało nie wiadomo gdzie, takie chwilowe niewidzenie przestrzeni losuje nowe ospuo, narzazie do wyjścia z pokoju używam przeważnie okna, stapianie się ze ścianą to dla mnie wyprawa w nieznane ;D |
|
|
|
20.01.2008 - 13:54
|
|
|
Set ,to mnie rozczarowałeś,bo nie dokończyliśmy eksperymentu-czyżbyś został już nielotem? Powiedz leonie czy celem eksperymentu ma być twoja choroba?. Ingerencja w ten sposób może do tego doprowadzić. Zastanów się. PS. Leon latam w miejsca gdzie jeszcze niedawno mi się nawet nie śniło. |
|
|
|
20.01.2008 - 14:07
|
|
|
Wyobraź sobie że nie grozi mi to jakąkolwiek chorobą,nie wiem jakie masz podstawy sądzić ze to grozi chorobą.No chyba że obawiasz się o własne zdrowie,to wtedy rozumię twoją rezygnację z dalszych eksperymentów.
|
|
|
|
20.01.2008 - 14:25
|
|
|
Wyobraź sobie że nie grozi mi to jakąkolwiek chorobą,nie wiem jakie masz podstawy sądzić ze to grozi chorobą.No chyba że obawiasz się o własne zdrowie,to wtedy rozumię twoją rezygnację z dalszych eksperymentów. Spytam swojego opiekuna. Jeżeli on nie będzie miał nic przeciwko to mogę spróbować. Mogę ci jedynie powiedzieć że nie pożarł bym ciebie ale źródło które utrzymuje cię w zdrowiu. Nie wiem czy tego chcę. |
|
|
|
20.01.2008 - 14:27
|
|
|
Nie masz szans na pożarcie tego źródła,ale próbuj.Raczej stać się może odwrotnie.Tzn ja pożrę żródło które daje tobie takie możliwości.Czyli twojego NP .
|
|
|
|
20.01.2008 - 14:38
|
|
|
OK. Napierw spytam.
|
|
|
|
20.01.2008 - 14:46
|
|
|
|
|
|
|
20.01.2008 - 14:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Licytują się kto kogo pożre... lol.
Co do nudy, to tylko raz i to przy pierwszym dobrym wyjściu pod koniec się nudziłem, lecz wynikało to z faktu, iż wypełniłem cele wcześniej postawione a wyjście trwało dłużej niż się spodziwałem. Teraz raczej zdąże wrócić niż zrobić to co chciałbym zrobić, pozostawia to pewien niedosyt, w sumie dobrze bo chęć kolejnych wyjść jest wtedy jeszcze większa. |
|
|
|
20.01.2008 - 14:48
|
|
|
Licytują się kto kogo pożre... lol. Co do nudy, to tylko raz i to przy pierwszym dobrym wyjściu pod koniec się nudziłem, lecz wynikało to z faktu, iż wypełniłem cele wcześniej postawione a wyjście trwało dłużej niż się spodziwałem. Teraz raczej zdąże wrócić niż zrobić to co chciałbym zrobić, pozostawia to pewien niedosyt, w sumie dobrze bo chęć kolejnych wyjść jest wtedy jeszcze większa. No i już pewnie przestało wiać nudą ,przynajmniej w tym temacie. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |