Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3227
Chyba kościół najbardziej obawia się tego gdy okaże się że nie bóg jest potrzebny by stworzyć człowieka. Temat bardzo kontrowersyjny rodzący wiele pytań narazie bez odp. .
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2905
CYTAT(janek12 @ 21.01.2008 - 13:22)
Chyba kościół najbardziej obawia się tego gdy okaże się że nie bóg jest potrzebny by stworzyć człowieka. Temat bardzo kontrowersyjny rodzący wiele pytań narazie bez odp. .
Wiele pytań... ale jakich? Ja się troszkę zastanawiałem na tym klonowaniem i tą jakąś aferą. Doszedłem jedynie do wniosku, że kładę na to lache i nie obchodzą mnie jakieś kłótnie... Jakie pytania kolego? :)
Mi przychodzi przynajmniej jedno zasadnicze.. Co z jaźnią takiego sklonowanego osobnika? Będzie on jak nowonarodzony człowiek, czy zachowa wspomnienia swojego "pierwowzoru"? A co jeśli stanie się on istotą bez świadomości, człowiekiem - zwierzęciem?
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2905
CYTAT(Angello @ 21.01.2008 - 15:18)
Mi przychodzi przynajmniej jedno zasadnicze.. Co z jaźnią takiego sklonowanego osobnika? Będzie on jak nowonarodzony człowiek, czy zachowa wspomnienia swojego "pierwowzoru"? A co jeśli stanie się on istotą bez świadomości, człowiekiem - zwierzęciem?
"Wychodujcie" człowieka i spytajcie Go, co za problem? Nie widzę ŻADNEGO podowu by robić tutaj jakieś scenki (np. katolickie...).
Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 3033
Oglądaliście film "I'm legend" ja oglądałem i myśle że coś takiego może sie stać przez bawienie się ludzką genetyką co do roku 2012 albo nic sie nie stanie albo coś sie stanie koniec świata będzie ale nie wiem kiedy nikt nie wie człowiekiem - zwierzęciem właśnie o tym mowie obejrzyjcie film tam są takie zwierzęta brak ludzkiego zachowania 558 milionów właśnie takich człowieków zwierząt
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2302
Ja mam pytanie!! Ja!! :)
Czy ta osoba sklonowana będzie mogła mieć oobe, czy będzie miała przydzielonego ew. opiekuna/Mtj, czy będzie złożona z duszy i ciała czy samego ciała??