Brak Mi Motywacji, porady |
|
|
Szopen
|
21.01.2008 - 15:35
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2905

|
Ostatnio, jakoś nic mi nie wychodzi, staram się jakiś z miesiąc, gówno, zero rezultawów, tylko chodzę niewyspany (4+1). Bardzo chcę wyjść, lecz ciągłe porażki, zasypianie, 2,5h leżenia bez skutku, dołują mnie, odbierają chęci i brak mi motywacji.
Podajcie jakieś super sposoby na motywację, bardzo zalezy mi na OBE :)
|
|
|
|
|
|
3 Stron
1 2 3 >
|
 |
Odpowiedzi
(1 - 20)
VVi
|
22.01.2008 - 10:14
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 1760

|
CYTAT(szopen93 @ 21.01.2008 - 16:18)  Dzięki VVi naprawdę bardzo mocno mnie zmotywowałaś... Co do LD może i masz rację, zajżyj na moja ostatnią notatkę, a zobaczysz, że z ld nie mam takiego problemu, aż. Problem to to że nie moge przenieść całej świadomości, mam ją tylko bardzo malutko, jedynie na tyle żeby robić co mi się podoba :P. Wolę zwiedzać dalsze obszary i podłębiać "duchowość" (znowu jakieś głupie słowo), niż bawić się w OSPUO (co nie znaczy, ye w OSPUO jest nudno :p). Wolę OBE, po prostu brak mi motywacji... :( Sorrki, że nie zmotywowałam. Czasem mam taki "uprzejmy" sposób informowania kogoś, że cokolwiek robi, to jest to bez znaczenia, bo jego ścieżka życiowa i tak już jest ustalona. I choćby ktoś gryzł, kopa i drapał, błagał i się modlił, to jak ma nie wyjść, to nie wjdzie. Taki jakiś miałam kiepski dzień.
|
|
|
|
|
|
Artur_flyer
|
23.01.2008 - 09:57
|
Guests

|
CYTAT(szopen93 @ 21.01.2008 - 15:35)  Ostatnio, jakoś nic mi nie wychodzi, staram się jakiś z miesiąc, gówno, zero resultawó, tylko chodzę nie wyspany (4+1). Bardzo chcę wyjść, lecz ciągłe porażki, zasypianie, 2,5h leżenia bez skutku, dołują mnie, odbierają chęci i brak mi motywacji.
Podajcie jakieś super sposoby na motywację, bardzo zalezy mi na OBE :) Sposoby na motywację ? www.obemaniak.pl--->wiem, że znasz tę stronkę, ale czasem warto tam wejść i przypomnieć sobie, złapać ogień, motywację, energię. Ta strona aż "kipi", jest wypełniona po brzegi światłem Brachu ze Szczecina--------------> DO BOJU!!!Musisz pragnąć wyjścia na maxa. Staraj się myśleć o tym w ciągu dnia. Powiedz sobie, ja to potrafię :) Bo potrafisz!! Każdy potrafi. Jesteśmy niewolnikami naszych myśli. Zmień myślenie:) Pozdrówka Powodzeniahttp://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...08&hl=otuch------->słowa otuchy
|
|
|
|
|
|
Szopen
|
23.01.2008 - 16:31
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 2905

|
Ostatnio (wczoraj) przenisłem się na metodę wizualizacj: piramida, schodki, liczenie, itp. Dowiedziałem się że mój mózg jest naj jakaś małpa na drzewnie po 3 kawach i 2l redbula... Tak mi skakało, nie mogłem się skupić. raz myśl mnie rozprasza, a potem mysl która mówi: "Nie przejmuj się tymi myślami, one ciebie rozpraszają" a sama mnie rozprasza... Nie napisałem w notatniku więc tutaj napiszę: Miałem dzisiaj rano (nie chciałem 4+1, lecz po prostu wstałem o 5, więc coś jakby 6+0) zupełną jazdę. Czułem jak zkacze międzi ciałkami, jak świadomość mi lata we wszystkie strony. Najpierw sen, potem ld, cała hierarhia (notatnik) moich snów, potem sen, c.f, ld. Mówie wam kompletna jazda. Jeszcze w LD pomyślałem (jak mój kumple mi opowiadał), że czuję jescze c.f. i jednosześnie chdzołem w OSPUO i ruszałem ręką w c.f. :O. Jazda... Jakoś mi idzie, narazie daje sobie spokój z 4+1, by nabrać troszkę siły i motywacji
|
|
|
|
|
|

3 Stron
1 2 3 >
|
 |
|