Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Ciało Jak Magnes...
fallenka
post 23.01.2008 - 15:42
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3128

Po każdej próbie wyjścia z ciała wokół mego ciała czuję silne pole magnetyczne, które ujawnia się gdy przytykam i odchylam ręce od mojego ciała.Czy to normalne i czy po pewnym czasie ono zniknie?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 6)
Feluś
post 23.01.2008 - 18:13
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 3243

Hey

Hmmm.. dziwna sprawa z tym twoim magnetyzmem byc moze to jakies subtelne energie ktore uwalniasz podczas prob wychodzenia a jakiej techniki stosujesz??
Mysle ze to nie ma nic wspolnego z "ludzmi magnesami" bo tacy sa i wcale to nie taka rzadkosc , mimo wszystko mozesz to sprawdzic proba przyciagniecia jakiegos metalu np. widelca ;)
Co jeszcze.. hmm napewno bym na twoim miejscu z tym po eksperymentował, no i wtedy opisz dokladniej te interesujace cialko.

Tomek
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 23.01.2008 - 18:38
Post #3

Guests

mam podobnie! Po kazdym wyjsciu mam mnóstwo energii, az dreszcze po ciele i czuje jeszcze je po godzinie wyjscia z ciala musze uspokajac cialo fizyczne by zbytnio nie przesadzić.
+Quote Post
Mano
post 23.01.2008 - 19:22
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2921

jesli ten magnes, objawia sie jako taka guma, to nic sie nie martw. Tez zawsze gdy troche udalo mi sie czyms poruszyc, to mialem wrazenie jakbym mial reke doczepiona z jakas guma, ktora sie rozciagala i zaraz z powrotem wciagala.
Profile CardPM
+Quote Post
Pinoczino
post 08.02.2008 - 18:34
Post #5

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Validating
**
Nr użytkownika: 2961

po co sie wypowiadacie skoro nie wiecie o co chodzi i gadacie o jakis magnesach ? omfg chodzi o aure pobaw sie dłoniami przyblizaj i oddalaj je od siebie i poczujesz to samo tylko, ze przy wyjsciu jestes bardziej naładowana i bardziej odczuwasz wszystko co nie swoje.
Profile CardPM
+Quote Post
Mano
post 08.02.2008 - 19:32
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2921

CYTAT
po co sie wypowiadacie skoro nie wiecie o co chodzi i gadacie o jakis magnesach ?

Yhmmm, bo mamy prawo do wlasnego zdania? A pomylki sie czasem zdarzaja.
Rowniez, ktos piszac temat pod wplywem emocji, moze zgubic kilka watkow ktore mu krazyly w glowie. Dlatego, jesli ktos cos wrzuci od siebie, mozna metoda dedukcji wykluczyc, badz znalezc nurtujaca odpowiedz.

po co sie wypowiadacie.... pan znajacy sie na wszystkim ;)

edit:
aaa, zapomnialbym najwazniejszego...
To, ze Fallenka czuje magnes, znaczy, ze "nie wie o co chodzi i gada o jakis magnesach".
Po to chlopie ktos zaklada temat, zeby sie dowiedziec.
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 11.02.2008 - 09:06
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1867

Najwyraźniej Fallenko po wyjściu z ciała odwiedzasz mnie,bo to ja jedyny tu stosuję silne pole magnetyczne jako osłonę przed atakami energetycznymi/które w zasadzie co noc odczuwam-tzn zdaję sobie z nich sprawę ale nie są dla mnie groźne/.Więc możesz śmiało mnie odwiedzać.Czytnij sobie mój temat http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...=magnetoterapia
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic