oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Coś mnie budzi ze snu :P :)
Kazarossi
post 01.02.2007 - 22:37
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Od kilku dni obserwuje u siebie dziwne zjawisko podczas relaksacji. Mimo iż stwierdziłem że lepsza pozycja jest na siedzącą (inny temat na forum) to czasami człowiek musi się wyspać :) Ale po co tak odrazu w kimono :) Wtedy kłade się na plecach i zaczynam relaksację z wizualizacją. Najlepsze jest to że jak mi sie przyśnie oczywiście nawet nie wiem kiedy :) to nagle czuję ni to skurcz ni to szarpnięcie za palce w palcach lewej dłoni. Budzi mnie to natychmiast ale nie tak do końca - nie wiem jak to wytłumaczyć to chyba stan Focus 10.I gdy tak się "wybudzam" mam przed oczyma cos w rodzaju gwiazd tylko gdyby to były gwiazdy to raczej nie udawało by mi sie ich mijać tak poprostu - a one przelatują tak jak na tym standardowym wygaszaczu z windowsa.Na początku myślałem ze to może przypadek - ale juz 5 raz z rzędu się tak dzieje więc postanowiłem się tym z Wami podzielić. Może ktoś z Was przeżył coś podobnego i wie o co w tym wszystkim chodzi??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
Zbyszek
post 01.02.2007 - 23:04
Post #2

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

To pewnie jakas kolezanka astralna daje ci znac. Wstan ! Obudz sie gamoniu.!

+Quote Post
Zbyszek
post 01.02.2007 - 23:17
Post #3

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

[quote name='Zbyszek' date='01.02.2007 - 23:04' post='2085']
To pewnie jakas kolezanka astralna daje ci znac. Wstan ! Obudz sie .!
To wspaniale ,ze latarka podswiecaja.

+Quote Post
Kazarossi
post 02.02.2007 - 13:13
Post #4

Członek Rodziny

to raczej miliony latarek :P

+Quote Post
Quel
post 03.02.2007 - 13:13
Post #5

Członek Rodziny

Notatnik

Ja mam podobną sytuację z palcami u nóg jak i dłoni, jeśli dobrze zrozumiałem. Jest ok, relaksuję się, nagle palec/palce jak oparzone odskakują. Strasznie mnie to denerwuje, ale co zrobię. To chyba przez wizualizację. Jeśli wyobrażasz sobie, że robisz salta do tyłu, gdziekolwiek będąc, nagle możesz się zerwać. Ja tak miałem raz na lekcji:) Uderzyłem obydwoma kolanami tak mocno w ławkę, że ją wywróciłem do góry nogami. Wszyscy mieli takie oczy O_O.

+Quote Post
Kazarossi
post 03.02.2007 - 14:37
Post #6

Członek Rodziny

hehe - ja kiedyś podczas wizualizacji przysnąłem i przez chwile wydawało mi sie że jadę po lodzie na butach - skończyło sie to guzem na głowie bo straciłem równowagę a zareagowałem w realu :P

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park