Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sen O Kimś Kogo Nie Znamy, Dziwny sen mojego kolegi
mrdream
post 07.02.2008 - 18:58
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3459

Ostatnio usłyszałem o ciekawym rodzaju snów. Koleś opowiedział że zdarza mu się że czasmi śnią mu się ludzie których nigdy nie widział, nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie jeden fakt. Wyobraźcie sobie taką historie. Gadacie z kimś tylko przez gg, nie widzieliście nigdy fotki tej osoby, ani filmiku, nic. Później śni się wam ta osoba. I teraz uwaga- po tym śnie dostajecie fotke od tej osoby i okazuje się że wygląda dokładnie tak jak się wam przyśniła. To przydażyło się mojemu koledze. Mówił że już nieraz mu się coś takiego przydażyło. Co o tym myślicie?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 8)
Silverka
post 07.02.2008 - 21:33
Post #2

Guests

W ostatnich paru miesiacach czesto snia mi sie osoby ktorych nie znam. Przewaznie odkrywam role jestem nimi w ich ciele i probuje przelamac ich jakis strach. Dziwne sny, ale niektore ciekawe.
Ale tak by fotke miec tej osoby dokladna z reala jeszcze niegdy nie mialam. Kilka razy zdarzylo mi ze przyjaciolka mowila mi cos we snie i to sie zgadzalo pozniej, bo gdy jej o tym mowilam to sobie przypomniala to.
+Quote Post
anula
post 07.02.2008 - 22:05
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1413

Takie sny są wysoce prawdopodobne :) Mnie parokrotnie przysniły sie osoby, które później zweryfikowalam na zdjeciach lub które spotkałam, podobnie w oobe. nawet całkiem niedawno ;)

Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, może kiedyś zwróce wiekszą uwagę na to. Albo moze Zbyszek ma juz jakas koncepcję wyjaśniającą takie cuda? :)
Profile CardPM
+Quote Post
VVi
post 08.02.2008 - 07:53
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1760

Mrdream. Najprawdopodobniej wynika to z tego, że możliwe są podróże do Poza (w końcu jesteśmy na forum o OBE). I tam ich widzi - w ich snach, lub poporostu mentalnie, lub jak jakiś jasnowidź.
Profile CardPM
+Quote Post
Roth
post 08.02.2008 - 12:01
Post #5

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 2812

Miałam kiedyś taki dziwny sen, gdzie osoba której kompletnie nie znałam wparowała do mojego pokoju i zaczęła wrzeszczeć jak bardzo mnie nienawidzi i czego we mnie nie cierpi o_O To był dość stary sen i nie przypominam sobie żebym potem tą osobę spotkała na żywo, ale kto wie...
Profile CardPM
+Quote Post
Herbina
post 08.02.2008 - 14:28
Post #6

Guests

Kiedys przysnilo mi sie, ze kobieta z czarnymi dlugimi wlosami , rowno obcieta grzywka stoi przede mna z norzem a w oczach ma nienawisc, chyba chciala mnie zabic, w kazdym razie obudzilam sie natychmiast.
Tego dnia po tym snie szlam ze znajoma przez miasto, zblizalysmy sie do swiatel przy przejsciu, musialysmy sie zatrzymac, z boku na dworze przy kawiarni siedziala jakas kobieta , ktora mialam wrazenie , ze sie we mnie mocno wpatruje.
Czekajac az bedzie zielone swiatlo obejrzalam sie , zeby sie tej osobie przyjzec ( bo czasem sie zdraza, ze kogos znajomego nie zauwaze, chcialam tego uniknac, pomyslalam, ze to moze ktos znajomy).
Kiedy sie odwrocilam , moje oczy spotkaly sie z jej oczami, pierwsze, co mi przyzlo do glowy to to, ze patrzy tak ze gdyby mogla to by mnie zabila , po chwili uswiadomilam sobie , ze to ta kobieta ze snu, miala nienawisc w oczach i kazdy jej szczegol wygladu zgadzal sie z ta ze snu, az mi nogi zmiekly.
Pomyslalam , ze pewnie jej kogos przypominam, nigdy tej osoby nie znalam. Czesto snia mi sie zdarzenia , ktore maja miejsce nastepnego dnia, czasem sa to sprawy niewazne,tak tez te potraktowalam , ale zderzenie z tymi oczami bylo przez chwile naprawde mocne.
+Quote Post
ptysiek
post 08.02.2008 - 16:02
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2525

uu.. Herbina to dziwne co piszesz..lepiej nie chodz w tamte miejsca ;)

ja tez miałam kiedys cos takiego że przysnił mi sie ktos nieznajomy a potem widze go na zdjeciu lub w jakiejs najzwyklejszej sytuacji np na miescie i wtedy zawsze mysle ze kiedys go widziałam. moze to sa ludzie których np zobaczyłam kiedys wczesniej przez moment np w lokalnej telewizji itp/. nigdy sie nad tym nie zastanawiałam
Profile CardPM
+Quote Post
fallenka
post 26.02.2008 - 16:19
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 3128

To dość dziwne ale zdarza mi się to często.Wielokrotnie śniły mi się osoby niekiedy nawet bardzo dawno temu które zakotwiczyły się gdzieś w mojej podświadomości.Po jakimś czasie odkrywam że widziałm juz gdzieś tą osobę.Kiedy próbuję sobie przypomnieć skąd ją znam wracają wspomnienia ze snów.Nie wiem dlaczego tak się dzieje i skąd się biorą te sny.
Profile CardPM
+Quote Post
pieczywo
post 28.02.2008 - 18:32
Post #9

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Wszyscy ludzie są połączeni, nie stanowimy odrębnych bytów. Ciało fizyczne jest gęste ale ciało mentalne czy astralne potrafią się ze spobą komunikować. Druga osoba z którą rozmawiasz na gg jest teraz w pewien sposób koło ciebie. W snac się odwiedzamy i to jest pewniak. Trzeba pracować tylko nad dwoma elementami: świadomością i pamięcią.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic