Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Głosuj W Monopoly!, Monopoly :)

post 08.02.2008 - 14:50
Post #1

Grupa:

Nr użytkownika: 0

Firma produkująca Monopoly ogłosiła konkurs na rzeczywiste nazwy miast które znajdą się na planszy wyżej wymienionej gry. Jakie będą to nazwy zależy od samych internautów. Producent zaproponował listę 67 miast świata. Na planszy znajdzie się jednak tylko 20 z nich. Pozostałe miasta mają szansę ubiegać się o miejsce na zasadzie tzw. dzikiej karty która w końcowym etapie głosowania zostanie przyznana tylko dwóm miastom.
Procedura i zasady głosowania są proste:

1. Wchodzimy na stronę producenta

http://www.monopolyworldvote.com/pl_PL/world

2. Jeżeli na powyższej liście niema naszego miasta, więc musimy je nominować sami wpisując np.

Szczecin, PL :)

3. Kolejny krok to trzeba się zarejestrować („stwórz swój login”) co jest bardzo proste bo w rejestracji wystarczy wpisać tylko maila oraz hasła oraz potwierdzić znajomość regulaminu.

4 Następnie po rejestracji trzeba przepisać podany kod, a w końcowej fazie trzeba wejść na swojego e-maila i potwierdzić zgłoszenie nominacji klikając na link przesłany od Monopoly (Trzeba pamiętać o tym aby to zrobić w ciągu najbliższych godzin). Nominację można ponawiać wielokrotnie.

Osobiście głosuje na Warszawe i na Szczecin :). Jak zaczynałem głosować to Warszawa była na 46 a Szczecina nie było wcale.
Myślę że fajnie by było jak by polskie miasta były na planszy :), do końca głosowania zostało 25 dni!!!
Pozdrawiam wszystkich :).
PM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
ldkiler
post 08.02.2008 - 16:55
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 287

głosowałem na Warszawę :p