Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czy To Bylo Ld?
szatafaka13
post 11.02.2008 - 16:54
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3490

Witam. Dzisiaj wstałem w nocy o 4 żeby spróbować LD techniką FILD. No i wstałem i zacząłem stukać palcem i w końcu chyba zasnąłem. I było to tak, że miałem zamknięte oczy i zacząłem wstawać ale czułem że był to sen. Nie zdążyłem nawet spróbować otworzyć tych oczu a chyba juz zapadłem w sen. Czy to mogło być LD?? pzdr
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
mind trainee
post 11.02.2008 - 18:01
Post #2

Guests

Istnieje możliwość, że to było LD, istnieje możliwość, że poprzednia możliwość nie jest możliwa oraz istnieje też możliwość, że druga możliwość jest niemożliwa. To wszystko razem też jest możliwe

A jeśli było to LD to co?
A jeśli to nie było LD to co?
Po co Ci wiedza jak ludzie by nazwali to, co i tak zbyt skromnie opisałeś? Podbuduje Cię? Poczujesz się lepiej? Jeśli tak, to na pewno istnieje ktoś na Ziemii, kto będzie twierdził, że to LD. Opozycjonista również się znajdzie aby ochłodzić Twój entuzjazm.

Najlepiej ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz.
Jedno Ci mogę powiedzieć na pewno. Jeżeli coś się dzieje co nie daje się łatwo sklasyfikować do słownych pojęć to jesteś na dobrej drodze. Zabaw się w samotnego wojownika, odetnij się od wpływów i badaj sam. Lepsza frajda. Popaw się w naukowca-ezoteryka zgłębiającego tejemnice LD/OBE a wyjdzie Ci na zdrowie. Pogłówkuj trochę. Wykonaj 10 prób i dopiero pytaj. Tak swoją drogą też miałem coś dziwnego. Po medytacji o 4 nad ranem idę spać, zapadam w sen. Jadę samochodem i nagle skręcam w mroczną uliczkę/korytarz, bo jest ograniczony z góry. Boję się. Odzyskuję świadomość, już wiem, że śnię, ale boję się co będzie w pomieszczeniu na końcu korytarza. Aby utwierdzić się w przekonaniu, że śnię mówię na głos "To jest sen" i natychmiast się budzę. Pamiętam, że słyszałem wyraźnie swój głos.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic