Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dziwna Forma! Co To Było?
MUKA
post 13.02.2008 - 16:14
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2212

Dzisiaj w nocy udało mi sie wyjść po raz drugi co mnie zaskoczyło ale mniejsza z ty. Jak juz byłem ciałem astralnym to miałem dziwny widok tzn miałem plamy na oczach ale mówie sobie no nic wychodze dalej i wyturlałem sie, spadłem z łóżka :) ale dalej miałem dziwne plamy które przysłaniały mi widok co prawda było bardzo ciemno. Okazało sie ze mam coś na twarzy i na oczach coś w stylu nie wiem pierwsze co przychodzi mi do głowy to motyw z obcego:) ale miałem to coś przyssane do oczu taka gumowata pijawka która cieżko było odlepić ją od twarzy i oczu jak już sobie z nią poradziłem to miała z 30 centymetrów długości ale i tak nie wiem co to było coś gumowatego i tu powstaje pytanie do was co to było ktoś sie z czymś takim spotkał? ja to miałem odrazy na oczach i twarzy jak przeszedłem z ciała fizycznego do astralnego jeżeli można tak powiedzieć:)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 13)
Kronopio
post 13.02.2008 - 17:14
Post #2

zdrogi.blogspot.com
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

hehe zapytaj Leona, on jest specjalista od larw astralnych;)
Profile CardPM
+Quote Post
Draq
post 13.02.2008 - 20:07
Post #3

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 221

Astral odwzorowuje Ciebie, duzo jest symboliki. może masz propostu coś z oczami? Takie zwykłe pijawki mogą ukazywać np ze zamykasz sie na swiat, lub nie chcesz widziec róznych rzeczy ;). Oczywiscie to przykład.
Profile CardPM
+Quote Post
MUKA
post 13.02.2008 - 20:08
Post #4

Dusza Towarzystwa

W takim razie mam nadzieje ze coś napisze w tym poście:)

xxxxxxxxxxxxxxx edit xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

CYTAT
Astral odwzorowuje Ciebie, duzo jest symboliki. może masz propostu coś z oczami? Takie zwykłe pijawki mogą ukazywać np ze zamykasz sie na swiat, lub nie chcesz widziec róznych rzeczy ;). Oczywiscie to przykład.

Wow tego nie wiedziałem i teraz dałeś mi do myślenia:) wzrok mam chyba dobry natomiast czy zamykam sie na świat w to raczej wątpię :) zdecydowanie jestem otwarty na świat i ludzi:)
Ale pomyśle jeszcze nad tym tematem:)
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 14.02.2008 - 00:42
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

CYTAT(MUKA @ 13.02.2008 - 20:08) *
W takim razie mam nadzieje ze coś napisze w tym poście:)

Zdecydowanie nie chciałbyś czytać tego co on napisze na ten temat, zaufaj mi ;)
Profile CardPM
+Quote Post
MUKA
post 14.02.2008 - 10:49
Post #6

Dusza Towarzystwa

CYTAT
Zdecydowanie nie chciałbyś czytać tego co on napisze na ten temat, zaufaj mi ;)

takim tekstem to tylko wzbudziłeś moją ciekawość :) a to jest rzecz która mnie zainteresowała a na forum ostatnio taką nudą wieje jeżeli chodzi o tematy, że szok:)

PS:Jeżeli sie tu nie wypowie hehe:) to prosiłbym jakiś namiar na tego Leona na pisze wtedy prywatnie:)
Z góry dzięki
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 14.02.2008 - 10:52
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1867

Jestem,czytnij mój blog i możemy też na PW pogadać.Pozdro.A z Majstra to żaden majster,to raczej fuszer, jeszcze nic mądrego nie napisał.
Profile CardPM
+Quote Post
VVi
post 14.02.2008 - 11:09
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1760

CYTAT(leon @ 14.02.2008 - 10:52) *
Jestem,czytnij mój blog i możemy też na PW pogadać.Pozdro.A z Majstra to żaden majster,to raczej fuszer, jeszcze nic mądrego nie napisał.

E no Leon podziel się. Ja zawsze lubię czytać co masz do powiedzienia. A jeśli chodzi o twój blog, to jest tam takie multum info, że nie wiadomo, co czytać do danego tematu :P
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 14.02.2008 - 11:19
Post #9

Dusza Towarzystwa

CYTAT(VVi @ 14.02.2008 - 11:09) *
E no Leon podziel się. Ja zawsze lubię czytać co masz do powiedzienia. A jeśli chodzi o twój blog, to jest tam takie multum info, że nie wiadomo, co czytać do danego tematu :P

Doceniam twoje zainteresowanie ,ale jak zapewne zauważyłaś nie warto wszystkiego pisać na forum-za dużo tu jest takich "majstrów",ale jak masz ochotę to chętnie porozmawiam na PW albo gg.Pozdro
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 14.02.2008 - 13:32
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

CYTAT(leon @ 14.02.2008 - 10:52) *

Jestem pewien, że napisałem przynajmniej jedną mądrą rzecz :( ...no... powiedz, że chociaż pół! ;(

A tak na serio leon, jeśli Ty miałbyś decydować co jest mądre a co nie to wybacz ale jednak wolę by nie wypuszczali Cię z odziału. To, że ktoś piszę w sposób interesujący i przekonywający, a nie powiem Ty tak właśnie piszesz, nie znaczy, że pisze mądrze. Naprawdę chłopie spójż na swoje posty, gdybyśmy mieli uwieżyć we wszystko co mówisz, to każdy z nas zamknął by się w domu a na głowie nosił czapkę z aluminiowej folii i do tego nie spał 24/7.

Do tematu, myślę, że to jakaś blokada, wszyscy wiemy o scianach z gumy, może takie dziwne rzeczy zdażają się w różnej formie. To tylko moje spekulację, najlepiej sprawdź czy to częściej występuję, jeśli to jednorazowy epizod to raczej nie ma się czym martwić.

PS. Mówię ku przestrodze, żebyś się nie zraził czy wystraszył, czytając produkcje leona zachowaj DUŻĄ dozę sceptycyzmu.
Profile CardPM
+Quote Post
Conchita
post 14.02.2008 - 13:45
Post #11

OBE Maniak 36
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1221

Moim zdaniem było to jakieś zanieczyszczenie ciała astralnego, które zrobiło Ci się w czasie życia fizycznego. Druga opcja to może jakiś pasożycik astralny, ale obstawiam pierwszą.
Dlaczego? Przy moich pierwszych wyjściach moje ciało astralne było bardzo zanieczyszczone i oklejone (niestety lata trudnych doświadczeń i potem zahamowań)... Wyglądałam jak mumia egipska - musiałam to wszystko ściągnąć z siebie. Ale warto było.

Dobrze jest od czasu do czasu obejrzeć się (rękami) astralnie i sprawdzić, czy nie poprzyklejało się coś po drodze w kolejach życia.
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 14.02.2008 - 13:52
Post #12

Dusza Towarzystwa

Każdy człowiek ma towarzywstwo astralne i jest to niestety negatywne naogół i to towarzywstwo potrafi wyczyniać takie numery o jakich tobie Majster się nawet nie śniło ,ale wszystko jeszcze przed tobą no i dzięki za komplement To, że ktoś piszę w sposób interesujący i przekonywający, a nie powiem Ty tak właśnie piszesz
Natomiast to już są kompletne bzdury: Naprawdę chłopie spójż na swoje posty, gdybyśmy mieli uwieżyć we wszystko co mówisz, to każdy z nas zamknął by się w domu a na głowie nosił czapkę z aluminiowej folii i do tego nie spał 24/7.-nie mam pojęcia na jakiej podstawie takie wnioski wyciągnąłeś.
Czytnij sobie ten temat :http://www.niewyjasnione.pl/Ratunku%21Ktos_z%C5%82y_odwiedza_mnie_w_nocy%21%21%21-t5413.html
To tylko fragment z tego tematu :Mam duży problem i bardzo prosze o rade.Otóż od kilku lat(z róznymi odstępami)COŚ złego przychodzi do mnie w nocy gdy zasypiam.Czuje na sobie ciężar i obecność sama nie wiem czego lub kogo ale WIEM że jest to ZŁE i chce mi zrobić krzywde.Nie moge sie wtedy poruszyc ani krzyczec i czuje że uciekają ze mnie siły życiowe-mam wrażenie że umieram!!!Nawet nie wiem z kim moge o tym porozmawiac,do kogo sie udac.Boje sie że kiedyś nie starczy mi sił i to COŚ wygra z moim oporem!!!!!!!!Jak sie tego pozbyc???!!!!!
Profile CardPM
+Quote Post
MUKA
post 14.02.2008 - 14:02
Post #13

Dusza Towarzystwa

Wielki dzięki za odpowiedzi :) blog na pewno przejrzę. Następnym razem jak wyjdę to sprawdzę siebie czy faktycznie nie mam gdzieś jeszcze jakieegoś pasożyta na sobie jeżeli mozna to pasożytem nazwać:)
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 14.02.2008 - 14:06
Post #14

Dusza Towarzystwa

Napewno nie musisz się tego bać.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page