oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Rewolucja Kosmiczna
leon
post 13.02.2008 - 20:54
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

http://www.swiadomosc-ziemi.org/index.php
Oto tylko fragment linku:
Rewolucję samego siebie!

Rewolucję swojego umysłu i ciała!

Rewolucję systemu wartości!

Rewolucję sposobu rządzenia i zarządzania ziemskim inwentarzem, zasobami i możliwościami!

Rewolucję pojmowania jedności i współistnienia!

Rewolucję tworzenia dóbr materialnych!

Rewolucję rozwoju duchowego!

Rewolucję wszystkiego, co nie jest oparte na Miłości i nie stanowi Jej przejawienia!

Rewolucja to zmiany! Rewolucja to wyzwanie! Rewolucja to wiara w idee i wartości, które się wyznaje!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 10)
Plantator-Dziubas
post 13.02.2008 - 21:02
Post #2

Guests

---

+Quote Post
Kronopio
post 14.02.2008 - 01:05
Post #3

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

CYTAT(Plantator-Dziubas @ 13.02.2008 - 21:02) *
Poza tym channelingi to najbardziej naciągany shit na tej ziemi i nie doczytałem dalej jak poza pierwszy akapit - wystarczył bełkot o Bogu i pierdołach galaktycznych by poznać co to za ściema - ciekawe kto chce znowu na tym zarobić :/

Zgadzam się. A tak przy okazji to leon mógłbyś jakoś filtrowac to czym nas raczysz. Gazety pokroju "fakty i mity" oraz channelingi coraz to nowych mediów. Każdy może taki przekaz otrzymać/wymyslić zaczac propagowac akcję - lukrecjanie z planety pączkowej są niezadowoleni że zjadamy ich ziomków dlatego niedługo zniszczą naszą planetę.

dupa blada!

+Quote Post
twistoid
post 14.02.2008 - 03:48
Post #4

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy

Nie znosze wiary w jakas paplanine bez sensu swiadczy to o naiwonosci i o braku charakteru Leonie ciała oleiste chłopie po co słuchasz atrap. Rewolucja to dla mnie abstrakt w odniesieniu do zycia w społeczenstwie kiedy siedzi sie przed telewizorem i wcina czipsy przypomina to trochę oglądanie polskiego science fiction z lat 70 przepełnionego tandetna dekoracją i dennymi efektami specjalnymi a mimo to pogonią za marzeniami w osiagnieciu poziomu chociazby Georgea Lucasa.Sorry.

+Quote Post
leon
post 14.02.2008 - 08:07
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Wbrew pozorom ta federacja to nie mit,oni co raz poprzez kogoś innego próbują wtrącać się w nasze ziemskie sprawy ,jest to już którys z kolei ich apel ,ale za tym stoją te same istoty astralne które udają bogów i manipulując nami a jednocześnie udają naszych przyjaciół,wy ich nazywacie swoimi niefizycznymi przyjaciółmi,hrabia przedstawił ich jako szlachtę astralną.Dlatego dziwię się tym co mnie potępiają za umieszczenie tego tekstu i linku-wynika z tego że to wy tylko uważacie się za wybranych ,zdobywających wiedzę od swoich NP,a tymczasem większośc z nich to oszuści udający za każdym razem kogos innego.Widać jeszcze przed wami daleka droga .Przeczytajcie sobie wczorajszy wpis w blogu Wodniczki i zastanówcie się czy to nie pasuje do tego co ja napisałem.
Akurat fragment tekstu który wkleiłem uważam za bardzo rozsądny i proponuję wszystkim aby się nad nim zastanowili.Twistoid ty mi wyglądasz na atrapę-tyle bzdurr co ty napisałes to mało komu się zdarza.

+Quote Post
VVi
post 14.02.2008 - 09:53
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Tekst jest nacechowany subiektywnymi spostrzeżeniami odbiorcy przekazu - tak to widzę. Jednakże jest w dużej mierze sensowny, bez względu na jego prawdziwość, której ocenić nie potrafię.

+Quote Post
twistoid
post 14.02.2008 - 11:07
Post #7

Ikona Grupy

Szlachta astralna HALO Ziemia do Leona :)Czasem cygaro to tylko cygaro.Nie wiem drogi Leonie co sie dzieje w twojej głowie i nie za bardzo mnie to interesuje ale bawi mnie Twoja paranoja i grupy krwi z d*py.

+Quote Post
leon
post 14.02.2008 - 11:21
Post #8

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Twistoid z twoim mózgiem wieloryba to nie dziwota że tak się zachowujesz.

+Quote Post
twistoid
post 14.02.2008 - 11:34
Post #9

Ikona Grupy

Nie no Leon przepraszam Cie kłótnia nie ma sensu :)

+Quote Post
leon
post 14.02.2008 - 12:25
Post #10

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Nie ja ją wszczynałem.A twoje przeprosiny nie mają dla mnie istotnego znaczenia bo i tak wiem że znowu się zapomnisz kiedyś.

+Quote Post
rLOVEution
post 14.02.2008 - 12:57
Post #11

Znajomy Rodziny

Przekazy Wyższego Kosmicznego Rozumu Tom I - cena – 30 złotych

Krążek ochronny św.Wojciecha posiada właściwości ochronne. Zmniejsza wpływy negatywnych sił i energii. Cena – 120 złotych.

jak to pięknie brzmi :D "wyższy kosmiczny rozum" :D
ja bym na takie coś nie wpadł.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park