oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Moja Metoda, Moja metoda
Biaggio
post 17.02.2008 - 22:34
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Witam wszystkich
Może kogoś zainteresuje moja metoda, tym bardziej że nie trzeba się koncentrować do momentu wyjścia.
Dzięki tej metodzie mam za sobą 14 z 16-tu udanych prób.Każde wyjście poprzedzone snem (nie udało mi się nigdy bezpośrednio z relaksu).
Robię to tak:
Przed snem włączam komputer, wkładam w uszy słuchawki ,odpalam mp3 /http://www.oobe.cal.pl/Hemi-sync/?download=Osho_Gourishankar.mp3 i słucham całości .utwór składa sie z 3 mniejszych po 15 min ,co daje 45min całość. Następnie wyłanczam wszystko i idę spać.
Po 4-5 godzinach budzę się robie 10 pompek i przez 45 min czytam cokolwiek.
Po 45 min znów wkładam słuchawki i ten sam utwów przesłuchuje i idę spać.Zanim zasnę powtarzam 2 lub 3 razy "Teraz zasnę ,obudzę się z wibracjami i wyjde".
Coprawda nie zawsze czuję wibracje ,ale po kródkim wirowaniu zawsze mnie gdzieś przenosi.
Prucz mnie sprawdzała to jeszcze jedna osoba i też jest zadowolona.
Wszystkim życzę zwiedzania innego wymiaru.
POZDRAWIAM!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
3 Stron V   1 2 3 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
marcinek665
post 17.02.2008 - 23:58
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**

Kurcze, mogłeś to dać z godzinkę wcześniej to bym jeszcze przetestował, ale już ściągam i zobacze

+Quote Post
Torbiarz
post 18.02.2008 - 03:35
Post #3

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Słyszałem o tej metodzie, albo od tej drugiej osoby albo już więcej osób jej używa :)

Szczerze to traktowałem ją z dystansem ale teraz to muszę spróbować, dzisiaj już na nią za późno ale jutro... :)

Rozumiem, że to dzięki tej metodzie wyszedłeś pierwszy raz? :)

Dzięki wielkie za podzielenie się!
Pozdro.

+Quote Post
Biaggio
post 18.02.2008 - 09:29
Post #4

Znajomy Rodziny

Dokładnie tak. Pierwsze wyjście dzięki tej metodzie.
Dajcie znać jak na Was działa.
powodzenia

+Quote Post
Silver
post 18.02.2008 - 10:32
Post #5

Znajomy Rodziny

Notatnik

Dzisiaj spróbuje i zdam relacje.

+Quote Post
Dawidx
post 18.02.2008 - 10:43
Post #6

Członek Rodziny

Notatnik

Przecież to zwykłe, lekko zmodyfikowane 4+1 :D

+Quote Post
Majster
post 18.02.2008 - 12:34
Post #7

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Dawidx @ 18.02.2008 - 10:43) *
Przecież to zwykłe, lekko zmodyfikowane 4+1 :D

ta 4+1 z hemi-syncem, czyli dabool impakt! Jak jechać to na maxa! Może się uda :)

+Quote Post
Ferenczy
post 18.02.2008 - 16:32
Post #8

Dusza Towarzystwa

Notatnik

ja o 3 w nocy nie bede wstawal do kompa:P najwyzej se na koma zgram to hemi sync :P

+Quote Post
vegnagun
post 18.02.2008 - 22:52
Post #9

Członek Rodziny

Notatnik

W końcu skuteczność często tkwi w prostocie. Combo w stylu 4+1+Hemi-Sync jeszcze nie próbowałem także myślę że w końcu warto. Nie wyobrażam sobie jak Biaggio może relaksować się przy HemiSyncu siedząc przy kompie, widocznie ma arcywygodnie krzesło. Ja zakupiłem przedłużacz do słuchawek i wszystko odbywa się w wygodnym łóżku...

+Quote Post
Meshu
post 19.02.2008 - 09:30
Post #10

Pisać na PW jak chcecie GG.

Notatnik

To coś jak 4+1, ale z synchronowaniem półkul mózgowych. To tak jakbyś mial przed snem posłuchać sobie dosów o projekcji akstralnej i wychodzisz z ciała bez żadnych wstawań w nocy czy inne głupoty. Leżysz i samo Cie wyrzuca... xD

+Quote Post
Biaggio
post 19.02.2008 - 21:14
Post #11

Znajomy Rodziny

Racja że trochę zmodyfikowana 4+1 ,ale niestety bezpośrednio z relaksu jeszcze mi się nie udało wiec to jest jedyny sposób gdzie mnie przenosi.Będę próbował ją trochę skrócić by zaoszczędzić na czasie.Dam znać .Pozdrawiam

+Quote Post
Przemek1993
post 20.02.2008 - 11:02
Post #12

Dusza Towarzystwa

Notatnik

No hmm... Wstalem o 4 nad ranem... Pominalem powtorne lsuchanie hemi-sync i po powiedzieniu afirmacji poszedlem kimac... Obudzilem sie po chwili, lecz bez wibracji... Lezalem sobie i nic... Calkowicie nic.

+Quote Post
Torbiarz
post 20.02.2008 - 14:51
Post #13

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

"Pominalem powtorne lsuchanie hemi-sync"

Nic dodać nic ująć. Nie jestem znawcą ale nie zastosowałeś sie dokładnie do podanej metody wiec chyba wszystko jasne?

+Quote Post
Mano
post 20.02.2008 - 15:06
Post #14

Dusza Towarzystwa

Notatnik

zwazywszy na to, ze to lekko zmodyfikowana 4+1, gdzie kluczem (moim zdaniem), jest powtorny odsluch HS

+Quote Post
Przemek1993
post 20.02.2008 - 16:25
Post #15

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Bylem taki zmeczony ze mi sie wstac z lozka nie chcialo :D:D Mowilem do siebie " Przemek wstawaj z wyra... Kurde musisz... " Ale to bylo sielniejsze ode mnie... Pominalem to.

+Quote Post
Mano
post 20.02.2008 - 19:55
Post #16

Dusza Towarzystwa

Notatnik

"Bez pracy nie ma kolaczy" ;)
Zeby osiagnac oobe, musisz sie postarac i miec silna wole. Inaczej mysle, ze dupa blada. No i wiare ze ci sie uda.

+Quote Post
Biaggio
post 20.02.2008 - 22:15
Post #17

Znajomy Rodziny

Spróbuj jeszcze raz ,ale zmobilizuj się na powtórne odsłuchanie utworu.Nie wyjdzie za pierwszym razem to się nie poddawaj ,wyjdzie za drugim albo trzecim. Poćwicz

+Quote Post
Szopen
post 20.02.2008 - 22:59
Post #18

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Biaggigo, proszę bracie wyślij mi te nagrania na maila :) Napisałeś, ze wyślesz a coś nie wysyłasz... :( Po prostu nie mogę tego otworzyć/zapisać na kompie... mam też nagrania Darka (OBe dźwięki)... może problem leży w tym, że nie mam słuchawek stereo? xd

P.S.
Mógłbyś również pisać coś w blogu do poczytania dla "jeszcze_nie_wychodzących" :)

+Quote Post
Ktzysiek
post 21.02.2008 - 14:13
Post #19

Gość Rodziny
*

Witam (:

Jestem nowy więc się przedstawię: mam na imię Krzysiek jeżeli chodzi o oobe ogólnie to nie do końca jestem pewien czy mi się udało tzn: (niby miałem ale nie wiem czy to nie był tylko sen bo mało pamiętam z tego zdarzenia jeśli jednak było to oobe to nie do końca świadome bo pamiętam tylko urywki, że coś dotykałem i nie wiedziałem co robić :) ) Ćwiczę już jakieś 2 miesiąc tzn. zależy od dnia miałem parę wyraźniejszych snów, parę razy w śnie się skapnąłem że to sen niby LD, i próbowałem wyjść ale doszło tylko do wibracji dość mocnych.

Teraz odnośnie tego co wczoraj doświadczyłem, a mianowicie sciąłgnołem utwór który polecił kolega z tego tematu lecz nie wykonałem jego techniki (sposobu) tylko po prostu zacząłem go słuchać na łóżku i zacząłem robić relaksacje była godzina koło 00:00 (próbowałem osiągnąć oobe) ogólnie mam problem z oddychaniem (wydaje mi się ze przestałem oddychać) po większym zagłębieniu w granice miedzy jawą a snem, problem mam również z biciem serca które cały czas czuje i mnie rozprasza heheh ale wczoraj było inaczej, a mianowicie zacząłem słuchać tego utworu po jakiejś 1/4 zaczęło mi sztywnieć cało osiągałem podobne stany bez słuchania utworu ale nie aż tak głębokie tzn. wczoraj jak już pisałem wyżej mam problem bo jak schodzie coraz niżej to czuje jak mi pilawa pika i jak oddycham, a tu wczoraj po przesłuchaniu ok 3/4 kawałka muzyki przestałem czuć ze serce mi bije, na początku się przestraszyłem ale ogólnie fajne uczucie było nie czułem wcale bicia serca, lecz cały czas przeszkadzało mi ze czuję oddech po jakiejś minucie spanikowałem i musiałem sprawdzić czy bije mi to serce czy nie heheh :P ;) i jednak biło :D ale mówię wam ciekawe uczucie tak jak by mi zdrętwiało serce :D. Pod czas słuchania jeszcze parę razy chwytały mnie lekko wibracje. potem o godzinie 00:48 puściłem jeszcze raz ten kawałek i zasnąłem po jakiejś 1/4.

To by było na tyle sorka jak nastawiałem dużo byków ale mam dysortografie :D :P dziś też coś popróbuje.

Pozdrawiam Wy też zdajcie relacje jak wam idą próby.

+Quote Post
Mano
post 21.02.2008 - 16:19
Post #20

Dusza Towarzystwa

Notatnik

gratki doswiadczenie, to raz
a dwa.... Moj boze.... Bledow w cholere, czytac sie nie da!
A to miazdzy "ale ogulnie fajne uczucie było nie czułem wogule lecz czały czas czułem" O.o
A tlumaczenie, ze jestes dysortografikiem, jest cholernie do dupy, ze tak powiem. Utwierdzasz w przekonaniu, ze jestes len, bo ci sie nie chce sprawdzic pisowni, badz otworzyc slownika.
Wiem, ze sie doczepilem do pisowni, ale doznalem szoku. Rozumiem, jeden, dwa bledy, ale nie cale zdanie w bledach (tak, zdanie, bo nie zauwazylem, abys w ciagu tych liter dal kropke,chyba, ze na koncu...)
To tyle odemnie

+Quote Post
Szopen
post 21.02.2008 - 16:46
Post #21

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Czy mógłby ktoś mi przesłaś tą muzykę??? mój mail: [email protected]

Dziękuję :)

Edit:
Albo chociaż włożyć ją na jakieś serwery i podać linka? Np. www.sendspace.com, jesli ten plik jest zbyt duży...

+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park