Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dostrojenie Hlp ;s, napiszcie swoje sposoby dostrajania pls :)
ReCaLL
post 18.02.2008 - 22:56
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2478

Pocieranie o dywan, baczki , patrzenie sie w cos , rozmysl;anie no nic nie wychodzi juz sam nie wiem jak sie mam dostrajac. Co prawda z wyjscie na wyjscie jest coraz lepiej ale czekam zeby bylo 100% jak w realu.
Ciezko mi wychodzic i rownoczesnie sie dostrajac (w cf) bo wtedy wibracje ustepuja, musze lekko przysnac zebym wyszedl. Macie jakis niezawodny i uniwersalny sposob na dostrajanie? pozdro :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
grzee
post 18.02.2008 - 22:59
Post #2

break the rules.
Nr użytkownika: 2963

nie jestem ekspertem w tych sprawach ale wydaje mi się że w sumie nie ma uniwersalnego sposobu, to jest indywidualna sprawa... sprawdzaj każdy sposób jaki znasz po kolei i bądź cierpliwy ;)
nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia w dostrajaniu się :)
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 18.02.2008 - 23:54
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Moje sprawdzone sposoby to: zamiast wychodzić to czekam długi czas spokojnie wczoowając się, jak mnie wywali to zamykam tamte oczy i dalej czekam, jak to się mówi co nagle to po diable. Pocieranie itp. szybko działa ale jest krótkotrwałe, równie dobrze można by chodzić cały czas na czworaka lub macać każdą rzecz na drodze :P Co robić jak obraz zanika lub robi się mgła/zamazany obraz? Ja wytęrzam wzrok, wpatruję się w otaczający świat, wszystko dookoła utwierdzając się w przekonaniu, że naprawdę tam jestem. Nic tylko eksperymentować. W sumie to ja nigdy nie miałem problemu z jakością wyjść tylko z szybkimi cofkami, ale to także już chyba mam za soba :)
Powodzenia i próbuj wszystkiego aż do skutku, coś musi zadziałać ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic