Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Nic Dziwnego Ze Piekno Kobiet Mamy My Faceci Wypaczone...
2012PL
post 03.03.2008 - 01:13
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2175

Panowie... prosze zobaczyc:

http://www.youtube.com/watch?v=hqSlSXqlRfk

czasami fikcja jest ladniejsza..

...

...prosze wracac do rzeczywistosci

:]
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 14)
ptysiek
post 03.03.2008 - 09:49
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2525

moze panem nie jestem ale skomentuje ;)

z kazdego w taki sposob mozna zrobic "cudo"

jak dla mnie wszytsko co naturalne jest najpiekniesze :)
Profile CardPM
+Quote Post
grzee
post 03.03.2008 - 10:03
Post #3

break the rules.
Nr użytkownika: 2963

hm. to już chyba jest normalne w tych czasach, że poprawia się naturę i to nie tylko przez kobiety ;) rozumiem aby delikatnie się pomalować bla bla, bo sama się maluję. ale.. kurde. bez przesady, żeby mieć taką maskę na twarzy... że gdy walniesz w tył głowy to cała "twarz" odpada ;P

no ale cóż. jedni wolą naturalność a inni... hm. nienaturalność ;)
Profile CardPM
+Quote Post
tom
post 03.03.2008 - 16:18
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

jakbym taką poznał, to najpierw szufelką zdjąłbym te tapete ;p albo nie! najpierw zrobił odkrywki żeby obadać na jakiej głębokości znajduje sie naskórek xD
Profile CardPM
+Quote Post
Herbina
post 03.03.2008 - 17:08
Post #5

Guests

Jezeli tapete zrobili dobrzy specjalisci, to pewnie bys Tom nie wiedzial jak wyglada prawdziwa twarz takiej delikwentki i myslal, ze to prawdziwa, pewnie dopiero rano bys sie jej przestraszyl ! Choc podobno sa tez kobiety, ktore zmywaja makijaz dopiero jak swiatlo zgasnie i nakladaja nowy zanim facet sie obudzi, tak wiec trzeba sie lepiej przygladac zeby sie nie rozczarowac , choc mysle, ze niewiele az tak proznych kobiet jest zeby sobie az tak tym glowe zawracac. W kazdym razie nie nalezy wierzyc reklamom ... :)
+Quote Post
kkz
post 03.03.2008 - 17:14
Post #6

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3655

mhmyyy... tez nie jestem.. facetem.. ale.. napisze cos na ten temat.. hmm mówicie ze w tych czasach wszystko sie poprawia.. nom mozliwe.. ale zobaczcie.. co robi chłopak jak spotyka dziewczyne.. czy chce ją poznać?? nie najpierw patrzy na jej wyglad i tylko to się liczy.. potem jak ja poznaje ona mu sie odkrywa zdejmuje maske ukazuje swoje wnętrze, chce pokazac swoją naturalność.. i wtedy najczęściej jest tak ze chłopak przestaje się nią interesowac bo złapał inne ładniejsze 'cudo'.. mhm... zawsze tak było a teraz rzeczywistość jest dużo bardziej okrotna... nie mozna patrzec na wygląd.. "opakowanie" to nie o to chodzi.. a no sooory ale 95% chłopaków takich jest...
Profile CardPM
+Quote Post
ptysiek
post 03.03.2008 - 17:28
Post #7

Dusza Towarzystwa

uff dobrze ze ja przebywam w towarzystwie tych 5% bo chyba bym na ulice nie wychodziła ;)

wiadomo ze walory mozna delikatnie podkreslic ale to cienka linia miedzy przedobrzeniem ;)

faceci tez sie maluja :P
Profile CardPM
+Quote Post
grzee
post 03.03.2008 - 18:19
Post #8

break the rules.
Nr użytkownika: 2963

CYTAT
mysle, ze niewiele az tak proznych kobiet jest zeby sobie az tak tym glowe zawracac

oj żebyś się nie zdziwiła ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Proxy
post 03.03.2008 - 18:27
Post #9

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3287

CYTAT(kkz @ 03.03.2008 - 17:14) *
zawsze tak było a teraz rzeczywistość jest dużo bardziej okrotna... nie mozna patrzec na wygląd.. "opakowanie" to nie o to chodzi.. a no sooory ale 95% chłopaków takich jest...

To nie miał temat o tym jacy jesteśmy fe ... chyba ;)

@ topic

Co do filmiku - to była babka na reklamę, więc oczywistym jest, że chcieli ją dopicować ( bez też nie była znowu jakimś potworem) bo większość ludzi nie lubi jak im się przypomina o ich wadach i nie boskim wyglądzie ;p

Ale faktycznie - załamka jak idzie sie ulicą a tam normal - tapeta - tapeta - normal - tapeta ...
Przynajmniej ja wole wiedzieć z ,,czym'' mam do czynienia ... bo potem zeskrobywujesz maskę i szoczek.
,,Na szczęście'' większość tapet nie jest zbyt inteligentna więc mój system automatycznie wyłącza ich wyświetlanie w otoczeniu ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Dusza
post 03.03.2008 - 18:30
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1974

Nie chodzi o to ze babke maluja bo to normalka , Egipcjanki 2000 lat temu tez sie malowaly

Chodzi o to ze przerabiaja ja w photoshopie i robia takie kontury szyi , glowy oczu ust , ktorych nie ma w rzeczywistosci.
Profile CardPM
+Quote Post
kkz
post 03.03.2008 - 21:10
Post #11

Przyjaciel Rodziny

nom... ale chodzi o to.. że tak jest we wszystkich reklamach.. w gazetach itd. idealizuja wszystkie postacie... i potem niektórzy mają przez to kompleksy czy cos.. aaa jesli chodzi o to co napisałam jacy "wy" jesteście.. no bo tak mi się odrazu podsuneło.. nie było by tych zmian... tapet.. malowania się itp.. jak by nie było dla kogo tego robić.. nie
Profile CardPM
+Quote Post
Noobek
post 04.03.2008 - 00:23
Post #12

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 454

Pooglądajcie sobie zdjęcia gwiazd. Można zauważyć, że na zdjęciach z rożnych sesji są "przerobione" w ciut inny sposób. Interesuje sie grafiką, więc mam tam pewne pojęcie (czasem nawet zauważam, czego grafik zapomniał takiej modelce poprawić :D).

Jak taka laska ma tapetę na twarzy, to tez tego nie lubię. Czasem jak widzę taką, to myślę: ciekawe, czy ona ładna jest? Szkoda, że jej nie widać spod tej maski :D

A co do obróbki photoshopem to traktuje to raczej jak sztukę. Grafik może stworzyć dzieło, które mi sie spodoba, ale to nie znaczy, że mój gust zostaje przez to wypaczony. To tak jakby twierdzić, że ludzie podziwiający wszelkiego rodzaju obrazy wypaczają sobie gust - jak zobaczy taki genialnie namalowany pejzaż, to co, to już nigdy żaden prawdziwy pejzaż mu sie nie będzie podobał?

P.S. kiedyś słyszałem dwie opinie na temat polek. jedna głosi, że polki to najpiękniejsze kobiety na świecie, a druga, że tylko polki potrafią tak sobie zepsuć urodę kosmetykami :/
Mam nadzieję, że obemaniaczki nie tapetują sie tak?
Profile CardPM
+Quote Post
ptysiek
post 14.03.2008 - 15:36
Post #13

Dusza Towarzystwa

http://www.joemonster.org/art/8880/Magia-makijazu ;)
Profile CardPM
+Quote Post
kkz
post 17.03.2008 - 14:46
Post #14

Przyjaciel Rodziny

yhymm.. ptysiu... obejzałam i mnie troche zatkało:P
nio ... z kazdej kobiety da się zrobić piękność:P przez make-up
Profile CardPM
+Quote Post