oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ile Mi Brakuje?, ile mi brakuje?
MuCo
post 03.03.2008 - 16:50
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Mam 14lat usłyszałem o tym około rok temu, próbowałem tego 4 razy i nic.
za pierwszym razem kompletna klapa. (35min.)
za drugim minimalnie lepiej. (40min.)
za trzecim juz poczułem wibracje od stóp do czubka głowy i przed oczyma czerń stała się wypukła.(40min.)
za czwartym poczułem lekkie wibracje, zacząłem słyszeć dziwne odgłosy, ale tak nagle, że aż się przestraszyłem, a potem to całkowita blokada.(60min.)
więc proszę pomóżcie, bo o ile wiem to niewiele dzieli mnie od WOLNOŚCI.
Tak blisko, a tak daleko.
email: [email protected]
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 8)
Majster
post 03.03.2008 - 17:28
Post #2

Dusza Towarzystwa

Brakuje Ci dokładnie 12 cm i 6mm, nie mniej nie więcej.

Mam rozumieć, że w ciągu roku próbowałeś aż 4 razy! Kurde powinno Ci wyjść już po 1,5 raza. Coś z Tobą jest nie tak.

A tak serio, naprawdę myślisz, że ktoś Ci odpowie poważnie na to pytanie? Weź się do prób a nie gdybaj. Poza tym, już WIELOKROTNIE było pisane na tym forum, to dla każdego indywidualna sprawa, jednemu się uda po kilku dniach innemu po kilku latach.

+Quote Post
grzee
post 03.03.2008 - 18:15
Post #3

break the rules.

Notatnik

CYTAT
A ja myślę, że jesteś za młody na tego typu praktyki

dlaczego uważasz że za młody? moim zdaniem wiek nie ma zupełnie znaczenia, tu najważniejsza jest dorosłość duchowa ;)

co do tematu, tak jak Majster wspomniał, kompletnie NIKT nie odpowie Ci na to pytanie i z pewnością nie licz na wyjście po 4 razach... ok, zdarzają się przypadki, że komuś się udaje za pierwszym razem, ale wg mnie powinieneś uzbroić się w duuuużą cierpliwość ;) Staraj się dalej, postępy same przyjdą z czasem...

+Quote Post
MuCo
post 03.03.2008 - 18:44
Post #4

Przechodzień

A więc czemu (przynajmniej w części) odpowiedziałaś na to, powiedzmy źle sformułowane pytanie.
Ale spoko, dzięki.

+Quote Post
MuCo
post 03.03.2008 - 19:10
Post #5

Przechodzień

Ale ja nie jestem jednak 10 latkiem ze schorzeniami psychicznymi i strachem przed jakąś karambą lub co innego.
jestem w pełni sprawny psychicznie, a co najważniejsze nie czuję do tego strachu, lęku.
czuję że już prawie mi się udaje, a przynajmniej w naprawdę znacznej części.
Aha trzymajcie za mnie kciuki

+Quote Post
sir tup2s
post 03.03.2008 - 19:27
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

czyli dzieci wychodzące nie świadomie są spaczone psychicznie wg. Ciebie ? Z tego co wiem jest to naturalne i wychodzi sie od urodzenia, tyle ze sie o tym zapomina po przez spaczone działania rodziców, którzy nie chcą słuchać opowieści swoich pociech i mówią, że to ich wyobraźnia itp. Moim zdaniem im wcześniej tym łatwiej

+Quote Post
grzee
post 03.03.2008 - 19:37
Post #7

break the rules.

Notatnik

weź pod uwagę Freddy, że każdy rozwija się w innym tempie... i duchowo i fizycznie i psychicznie itd itp

MuCo
nie odpowiedziałam Ci na pytanie. bo gdybym miała to zrobić, otrzymałbyś jasną odpowiedź po jakim czasie uda Ci się osiągnąć oobe, a tego jednak nie zrobiłam ;)
nie myl faktów

+Quote Post
Majster
post 04.03.2008 - 00:16
Post #8

Dusza Towarzystwa

Zgadzam się z Freddym. Chodzi tu o niestabilność emocjonalną dziecka, świadome doświadczanie to coś innego niż nieświadome obe, które doświadcza czy doświadczał każdy z nas (podobno każdej nocy :O). Ile razy widzieliśmy tematy osób, które spotkały tam zło z samego dna otchłani, po czym rezygnowali raz na zawsze. Strachy i inne takie widział chyba każdy z nas (tych co mieli obe oczywiście :P), i jesteśmy na niego odkryci i podatni, bo wszystkie emocję po tamtej stronie są jakby spotęgowane. Ja sam miałem sytuację w której myślałem, że umrę :P. Teraz wyobraźmy sobie kogoś kto niepotrafiłby opanować tego strachu i pomyśleć logicznie o tym co się dzieję (bronić się przed tym) jeśli nie psychika spaczona to uraz do końca życia ;) I chyba o to chodziło Freddiemu... mam nadzieję :P Pozdrawiam.

+Quote Post
Cibola
post 04.03.2008 - 03:14
Post #9

Dusza Towarzystwa

CYTAT(MuCo @ 03.03.2008 - 16:50) *
próbowałem tego 4 razy i nic.

o rly ? to rzeczywiscie naprawde sporo sie nameczyles

nalezy ci sie jakuzzi z bąblami ;)

p.s do wolnosci juz tuz tuz.. poczekaj jeszcze te 4 latka ..

CYTAT(Freddy K @ 03.03.2008 - 18:11) *
A ja myślę, że jesteś za młody na tego typu praktyki

MOŻE w jego konkretnym przypadku to prawda... ale ogolem dzieci o wiele łatwiej osiagaja projekcje niz dorośli tyle ze takie 5-10 letnie

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park