Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 83
trochę mnie poniosło ale niech ludkowie wiedzą że w końcu mamy w polsce kogos kto tworzy nową linie przekazu moze kiedyś dorównamy Monroe Institute kto wie kto wie
Super . Super .Myślałem jednak ,że odnosi się to do nowej książki ... Swoją drogą jak wy to robicie,że znajdujecie w necie takie info. Ja qrde siedzę po 4 godziny na dobę i nic fajnego nie mogę znaleźć...
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 127
Heh a ja mam na pierwszej stonie w "Miłość i wolność poza ciałem" autograf Sugiera i tam wlasnie jest napisane: PS. W 2007 "Opuść ciało! Czas na rebelię! Cykl szkoleń i kursów" :)
Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006
Nr użytkownika: 76
Mysle ze na poczatku jakas duza gazeta opublikuja maly artykul i zamknie to w kregu sekty (ale sie upieram ;p ). Po tym incydencie zlapie to telewizja, lub jakis program typu Uwaga.
Myślę, że gdy już dojdzie do rebelii ktoś z nas (chodzi mi ogólnie o OOBEenautów) powinien donieść do mediów o tym wydarzeniu. Może sami powinniśmy wtedy poinformować właśnie program typu "Nie do wiary". Zawsze to jakiś rozgłos przyniesie, a i do końca wykpione nie powinno zostać...
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 83
są media które się tym zajmują od dawna i na bieżąco i dodatkowo są najbardziej niezależne ze wszystkich mediów- ukryta władza- INTERNET (program 'nie do wiary' to margines przy internecie bo jest nas już PONAD PÓŁ TYSIĄCA ZAREJESTROWANYCH UŻYTKOWNIKÓW TYLKO TEGO FORUM!!!!)
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 229
Militar wszystko super, ale bez przesady. Nie chciałbym np. aby doszło do takiej sytuacji, że baner z OOBE REBELIĄ umieszczony będzie na stronie BRAVO, albo innego szmatławca dla "inteligentnych nastolatek".
Pomysł z "Nie do wiary" też nie przypadł mi za bardzo do gustu. Jakoś ten program mnie odpycha - może przez te głupoty które czasami tam wygadują.
Ogólnie jeśli chodzi o reklame to proponuję serwisy ezoteryczne, psychologiczne bądź okultystyczne.
Członek Rodziny
Nr użytkownika: 269
Zawsze jak coś staje się ważne i popularne to pieprzone media z tego zrobią...... >_< Więc najlepiej uważać z tym.... poza tym, jak media mogłyby to przedstawić w TV i gazetach? "Ludzie wychodzący poza ciało podsłuchują polityków!" tjaaa....
Chodziło mi tak generalnie o to, że za pomocą mediów takich jak telewizja można dotrzeć do większego grona osób niż za pomocą np. portali ezoterycznych. Przecież tak generalnie tylko osoby zainteresowane wchodzą do takich portali, a TV oglądają wszyscy.
Częsty Gość Rodziny
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006
Nr użytkownika: 130
CYTAT(Karakan @ 15.02.2007 - 13:10)
Chodziło mi tak generalnie o to, że za pomocą mediów takich jak telewizja można dotrzeć do większego grona osób niż za pomocą np. portali ezoterycznych. Przecież tak generalnie tylko osoby zainteresowane wchodzą do takich portali, a TV oglądają wszyscy.
Częsty Gość Rodziny
Nr użytkownika: 572
Czyli, o "prawie wszystkich" za dużo..
co chcesz zabrać obe ze sobą do grobu a nie podzielić się nim??może nie odrazu media ja zaczynam obe rebelie od "wciągnięcia"do OBE zaufanych kumpli a potem oni mogą swoich jak na początek to jest całkiem nieżle
co chcesz zabrać obe ze sobą do grobu a nie podzielić się nim??
Nie rozumiem Albus?? Przecież napisałem właśnie o tym, aby rozpowszechniać oobe wśród jak największej rzeszy ludzi. A jak najłatwiej trafić do dużej grupy ludzi? Przez media oczywiście. To miałem na myśli.