oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pobódka I Zaśnięcie, Czy to dobry sposób ?
Czy to dobry sposób ?
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 14
Goście nie mogą głosować 
Madern
post 10.03.2008 - 21:28
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Czy jeżeli przykładowo obudzę sie w nocy po 4h snu, wyłącze budzik i położę się spać. Tzn. zacznę sobie liczyć, wizualizować itp. To jaka jest szansa na LD bądź OOBE ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 8)
Noobek
post 10.03.2008 - 22:05
Post #2

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Madern @ 10.03.2008 - 21:28) *
Czy jeżeli przykładowo obudzę sie w nocy po 4h snu, wyłącze budzik i położę się spać. Tzn. zacznę sobie liczyć, wizualizować itp. To jaka jest szansa na LD bądź OOBE ?

Ponoć wyższa niż normalnie.

+Quote Post
fallenka
post 10.03.2008 - 22:08
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ld powinno być bez większych problemów a z oobe to zależy jak u kogo.

+Quote Post
grzee
post 10.03.2008 - 22:39
Post #4

break the rules.

Notatnik

to już indywidualna sprawa... ja bym takim sposobem szybciutko odpłynęła w krainę snów ;) trzeba się przy tym namęczyć, aby utrzymać świadomość... a w tym przypadku, jak dla mnie, jest to duży problem...

+Quote Post
nefrethete
post 10.03.2008 - 22:52
Post #5

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

CYTAT(grzee @ 10.03.2008 - 22:39) *
to już indywidualna sprawa... ja bym takim sposobem szybciutko odpłynęła w krainę snów ;) trzeba się przy tym namęczyć, aby utrzymać świadomość... a w tym przypadku, jak dla mnie, jest to duży problem...

Dla mnie to żeż problem...
A jak ty sobie z nim radzisz?

+Quote Post
Artur_flyer
post 10.03.2008 - 23:08
Post #6

Guests

CYTAT(Madern @ 10.03.2008 - 21:28) *

Próbuj, eksperymentuj.
Cóż Ci mogę poradzić hehe, odpowiedź jest banalnie (pozdro dla Obeżyświata) prosta, każdy z nas jest inny.
Ja osobiście wolę 4 godziny snu i godzinkę rozbudzania.
Naprawdę nieraz próbowałem tak jak Ty proponujesz, niestety prawie zawsze zasypiałem.
No ale jeżeli ja odpływałem w objęciach Morfeusza hihi to nie znaczy, że Ty też.
Może akurat dla Ciebie będzie to wymarzona metoda.
Pozdrawiam i życzę Powodzenia :)

+Quote Post
fallenka
post 10.03.2008 - 23:17
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dla mnie czasami krótsze rozbudzanie jest o wiele lepsze niż te długie które trwa godzinę.Wypróbuj wszystkie możliwe sposoby,wtedy na pewno dopasujesz odpowiednią metodę dla siebie.

+Quote Post
grzee
post 11.03.2008 - 06:31
Post #8

break the rules.

Notatnik

ja musze sie rozbudzać, maks jakieś 15-20 bo gdy więcej... to za cholere nie zasnę, bo jestem zbyt bardzo rozbudzona i potem się męczę całą noc :( a gdy krócej się rozbudzam to chwila moment i śpię. lol. więc na pewno "pobudka i zaśnięcie" nie miałoby w moim przypadku korzystnych rezultatów ;)

+Quote Post
fallenka
post 11.03.2008 - 07:45
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Można sobie jeszcze wypić jakąś herbatkę zamulającą tuż po rozbudzaniu np. z melisy. Na mnie słabo działa i nie za specjalnie chce mi się po niej spać no ale każdy z nas jest inny więc warto ją wypróbować i przekonać się na właśnej skórze jak na kogo działa.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park