|
|
10.03.2008 - 21:28
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czy jeżeli przykładowo obudzę sie w nocy po 4h snu, wyłącze budzik i położę się spać. Tzn. zacznę sobie liczyć, wizualizować itp. To jaka jest szansa na LD bądź OOBE ?
|
|
|
|
![]() |
10.03.2008 - 22:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
10.03.2008 - 22:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ld powinno być bez większych problemów a z oobe to zależy jak u kogo.
|
|
|
|
10.03.2008 - 22:39
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
to już indywidualna sprawa... ja bym takim sposobem szybciutko odpłynęła w krainę snów ;) trzeba się przy tym namęczyć, aby utrzymać świadomość... a w tym przypadku, jak dla mnie, jest to duży problem...
|
|
|
|
10.03.2008 - 22:52
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
| Artur_flyer |
10.03.2008 - 23:08
|
|
Guests |
Czy jeżeli przykładowo obudzę sie w nocy po 4h snu, wyłącze budzik i położę się spać. Tzn. zacznę sobie liczyć, wizualizować itp. To jaka jest szansa na LD bądź OOBE ? Próbuj, eksperymentuj. Cóż Ci mogę poradzić hehe, odpowiedź jest banalnie (pozdro dla Obeżyświata) prosta, każdy z nas jest inny. Ja osobiście wolę 4 godziny snu i godzinkę rozbudzania. Naprawdę nieraz próbowałem tak jak Ty proponujesz, niestety prawie zawsze zasypiałem. No ale jeżeli ja odpływałem w objęciach Morfeusza hihi to nie znaczy, że Ty też. Może akurat dla Ciebie będzie to wymarzona metoda. Pozdrawiam i życzę Powodzenia :) |
|
|
|
10.03.2008 - 23:17
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dla mnie czasami krótsze rozbudzanie jest o wiele lepsze niż te długie które trwa godzinę.Wypróbuj wszystkie możliwe sposoby,wtedy na pewno dopasujesz odpowiednią metodę dla siebie.
|
|
|
|
11.03.2008 - 06:31
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja musze sie rozbudzać, maks jakieś 15-20 bo gdy więcej... to za cholere nie zasnę, bo jestem zbyt bardzo rozbudzona i potem się męczę całą noc :( a gdy krócej się rozbudzam to chwila moment i śpię. lol. więc na pewno "pobudka i zaśnięcie" nie miałoby w moim przypadku korzystnych rezultatów ;)
|
|
|
|
11.03.2008 - 07:45
|
|
|
Można sobie jeszcze wypić jakąś herbatkę zamulającą tuż po rozbudzaniu np. z melisy. Na mnie słabo działa i nie za specjalnie chce mi się po niej spać no ale każdy z nas jest inny więc warto ją wypróbować i przekonać się na właśnej skórze jak na kogo działa.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |