Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dziwna Rzecz, ktoś sie mną opiekuje:P?
ja:)
post 18.03.2008 - 00:22
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2797

Zdarzyło Wam sie coś takiego jak mi tej nocy? Śniły mi sie bardzo dziwaczne sny, przeskakiwały obrazy jedno na drugie. Bardzo dziwne... budzę sie, a obrazy nie znikają, czuje, że mnie mrowi całe ciało i... ktoś mnie trzyma za rękę. Tzn. miałem takie wrażenie i ona mnie najbardziej mrowiła, a zdrętwiała nie była. Najdziwniejsze jest to, że zanim zacząłem sie zastanawiać co sie dzieje, to czułem jakby ta osoba właśnie przekazywała mi te obrazy co mi sie śniły. Heh... pierwszy raz coś takiego mi sie zdarzyło.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 7)
Majster
post 18.03.2008 - 01:59
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Tak.

PS. Pewnie śniłeś myśląc, że się obudziłeś.
Profile CardPM
+Quote Post
Szopen
post 18.03.2008 - 22:04
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2905

No to to człowieku jest właśnie najlepszy moment na wyjście. To czego to było już OP i płytkie hipnagogi.
Profile CardPM
+Quote Post
fallenka
post 21.03.2008 - 11:43
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 3128

Mnie ostatnio śniło się że uderzyłam się w rękę.Rano budzę się a ta sama ręka mnie boli.Pojęcia bladego nie mam jakim cudem tak się stało.Ale nie to jest najlepsze od jakichś 2 tygodni budzę się w środku nocy ze zdrętwiałą ręką,dziwne jest to że zawsze jest to ta sama (lewa ręka).Wiem że to nie jest paraliż,bo paraliż ustępuje tuż po przebudzeniu.Być może fałszywe przebudzenie tylko dlaczego ta ręka jest ciągle zdrętwiała?
Profile CardPM
+Quote Post
Morvy
post 21.03.2008 - 11:52
Post #5

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 3855

mi z jakis tydzien temu snilo sie ze jakas istota zlapala mnie za szyje i dusila...

rano gdy sie obudzilem moja szyja byla zaczerwieniona i mnie bolala...:D
Profile CardPM
+Quote Post
Pavveł
post 21.03.2008 - 12:26
Post #6

Nr użytkownika: 3901

CYTAT(fallenka @ 21.03.2008 - 11:43) *
Mnie ostatnio śniło się że uderzyłam się w rękę.Rano budzę się a ta sama ręka mnie boli.Pojęcia bladego nie mam jakim cudem tak się stało.Ale nie to jest najlepsze od jakichś 2 tygodni budzę się w środku nocy ze zdrętwiałą ręką,dziwne jest to że zawsze jest to ta sama (lewa ręka).Wiem że to nie jest paraliż,bo paraliż ustępuje tuż po przebudzeniu.Być może fałszywe przebudzenie tylko dlaczego ta ręka jest ciągle zdrętwiała?

najprawdopodobniej w czasie snu podkladasz ciagle lewa reke pod glowe albo pod cialo bo masz zaprogramowane ze tak ci wygodniej, a wtedy nie masz doplywu krwi do reki i po przebudzeniu reka jest zdretwiala... raz czy dwa mnie sie tez tak zdazylo :) pozdro
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 21.03.2008 - 12:34
Post #7

Guests

mialam wiele razy podobnie . Czasem cuzje jak sie relaksuje ze ktos mnie dotyka w ramie albo w noge albo w palce ;) mysle ze to normalne zjawisko u kazdego czlowieka . I mysle ze to opiekunowie nasi ;) ktorzy ciagle sa przy nas
+Quote Post
fallenka
post 21.03.2008 - 12:34
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 3128

Raczej nie.Ostatnio nawet kilka razy budzę się z tą zesztywniałą łapą w ciągu jednej nocy.Nie widzę też związku do podkładania ręki pod głowę ponieważ chyba każdy tam w nocy sobie włoży rękę po poduszkę i nie dzieją mu się takie rzeczy.Zamierzam to zbadać w najbliższym czasie.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic