oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Astralni Podróżnicy, informacje dotyczące grupy
Noble
post 07.09.2006 - 15:58
Post #1

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Astralni Podróżnicy to osoby praktykujące oobe. Do grupy przyjmujemy osoby otwarte, które są chętne do współpracy, dzieląc się swoimi doświadczeniami, pomysłami z innymi dla wspólnego dobra. Wskazana jest więc duża aktywność w kierunku zainteresowania doświadczeniami poza ciałem.
Podstawowe warunki, które należy spełniać, aby dołączyć do Astralnych Podróżników:

1) umiejetność i chęć pracy w grupie
2) pomyślne przejście kursu oobe
3) wiek powyżej 18 lat
4) przejść pomyślnie rozmowe kwalifikacyjną

UWAGA!
W niektórych przypadkach możemy przyjąć do grupy osoby, które nie spełniają punktu 3.
Go to the top of the page

+Quote Post
7 Stron V   1 2 3 > »   
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
Kapcio
post 15.10.2006 - 18:47
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Ja juz od dluzszego naprawde duzo czytam o oobe i o teoriach z nim zwiazanych, wogole wiele by opowiadac. Narazie staram sie doskonalic relaksacje i stan transu.

+Quote Post
ICE
post 15.10.2006 - 18:53
Post #3

Członek Rodziny

Notatnik

j/w ;) najwiecej problemów jest jak zwykle z transem i relaksacja :D

+Quote Post
silverek84
post 15.10.2006 - 19:36
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Mam nadzieję że kiedyś tam dołącze. :)

+Quote Post
zaku
post 02.02.2007 - 14:42
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Chciałbym dołączyć, ale na razie nie ma rady. 3 punktu nie spełniam, ale to nie ważne bo nie skończyłem jeszcze kursu. Dziś może popróbuje metody 4+1

+Quote Post
Kazarossi
post 02.02.2007 - 15:15
Post #6

Członek Rodziny

Kurs przeszedłem ale notatki pisałem w domu w moim dzienniku snów - po co miejsce na serwarze zawalać :P

+Quote Post
Kronopio
post 02.02.2007 - 15:23
Post #7

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy

Notatnik

thnx noble

+Quote Post
zaku
post 02.02.2007 - 15:39
Post #8

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Może powiem tak. Ten notatnik to taka pomoc. Najlepiej wszystko pakować do głowy, a nie do notatnika.

+Quote Post
SadaM
post 02.02.2007 - 16:12
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Z tym się nie zgodzę. Notatnik należy prowadzić z dwóch powodów(przynajmniej):
1. Nie zapominamy wydarzeń, jak to się często dzieje. Mówimy, będę ten sen pamiętał, przecież teraz pamiętam ze wszystkimi szczegółami. Nic bardziej mylnego. Za kilka godzin będziesz pamiętał mniej niż połowę tych szczegółów.
2. Gdy piszemy od razu po zdarzeniu i czytamy po jakimś czasie, to wpadają nam w oczy emocje z jakimi to pisaliśmy. Możemy wyłapać później jakieś kluczowe elementy, które się powtarzająw naszych snach. To są klucze do naszej podświadmości. Tylko ostrożnie z tym.

+Quote Post
zaku
post 02.02.2007 - 16:22
Post #10

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Przyznam ci racje. Myliłem się. Ale teraz wiem, że jak będę miał jakiś sen albo OBE to zapisze go w dzienniku. Dziękuje za rozwianie wszelkich głupot z mojej strony

+Quote Post
Quel
post 03.02.2007 - 00:14
Post #11

Członek Rodziny

Notatnik

Zastanawiam się, co oznacza 'pomyślne przejście kursu'. Jak domyślam się, chodzi o ten 10 dniowy. Na pewno nie wszyscy mieli po tym obe. Ja np. nie miałem. Ponadto ważne jest, aby każdy miał swój schemat, który będzie ciągle rozwijał. Jak pisał Sugier, to my sami siebie najlepiej znamy. Kurs oczywiście jest bardzo przydatny, daje duże wskazówki i jest swoistą mapą, ale nie polecam spania z nim pod poduszką:)

+Quote Post
r_m
post 03.02.2007 - 11:33
Post #12

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Zaku:

Proste pytanie pamiętasz swoje wszystkie sny które pamiętałeś rano po przebudzeniu ?
Nie ?
Dlatego właśnie jest notatnik.

Ja swój notatnik nie prowadzę regularnie wpisuję raczej ważne sposptrzeżenia i doświadczenia które się mogą komuś przydać ,codzienne eksploracje i doświadczenie nadal zapisuję w postaci papierowej tak mi wygodniej i większe bezpieczeństwo danych ;].

Jak już jest temat astralnych podróżników - wysyłałem kiedyś prywatną wiadomość do Osoby która zajmuje się tą grupą i do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi. Kurs OOBE przeszedłem, notatnik prowadzę itd. , widocznie ta rozmowa kwalifikacyjna była Tam a ja się nie stawiłem na czas ;D

+Quote Post
Karakan
post 03.02.2007 - 12:18
Post #13

Listek
Ikona Grupy

Notatnik

Quel, pomyślne przejście kursu, to po prostu przejście go sumiennie wykonując wszystkie zadania. Jeśli tak zrobisz to możesz mieć pewność, że przeszedłeś go pomyślnie. Choćbyś nawet nie przeszedł oobe, bo raczej nie przejdziesz podczas samego kursu, bo to trochę za krótko trwa, to możesz być pewien, że zrobiłeś już sporo i jesteś na najlepszej drodze do wyjścia :)

+Quote Post
Noble
post 03.02.2007 - 12:46
Post #14

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

r_m faktycznie miałem Cie dodać... nie wiem czemu ale jakoś cie pominąłem... mogłeś zgłosić zażalenie :P Ok dodam Cie teraz lepiej późno niż wcale :D

+Quote Post
SYSTEMFT
post 19.02.2007 - 17:08
Post #15

Gość Rodziny
*

Notatnik

No dobra a co mam zrobic ja, oczywiscie jestem chetny dolaczyc sie do grupy.
A minowicie zaczelem kurs ale nie skonczylem go byc moze sie myle ale nie jest mi chyba potrzebny hmm odkrylem wlasne metody do wychodzenia z ciala... , co do notatnika to niemoge sie przelamac nigdy nie lubilem pisac i w ogule zaden tam ze mnie poeta..

+Quote Post
Aslan
post 19.02.2007 - 19:13
Post #16

Członek Rodziny

Najwyższy czas się przełamać. Też miałem ten problem. Teraz mi się zdaje, że warto było. Heh największym problemem są sny które muszę opisać, a których nie pamietam:/

Zna ktoś metody na "odgrzebanie" snów? (wiem, że ta umiejętność przychodzi z czasem...ale póki co jest problem...)

+Quote Post
SYSTEMFT
post 19.02.2007 - 19:19
Post #17

Gość Rodziny
*

Notatnik

Tak jak piszesz Aslan to przychodzi z czasem ale wiem ze u mnie sie poprawilo jak za kazdym razem kiedy sie przebudze odtwarzam sobie i przypominam co snilem i rezultaty sa znakomite bo kiedys jak mi sie cos snilo(a raczej przypomnial mi sie sen) to bardzo zadko ok 1 2 na tydzien a na dzien dzisiejszy moge sobie przypomniec po kilka snow na dzien!!

+Quote Post
Hubert:)
post 19.02.2007 - 20:34
Post #18

Członek Rodziny

Notatnik

heh... tez bym chciał wstąpić do Astralnych Podróżników.... jestem po kursie, opisywałem kilka moich przygód w notatniku na tej stronce, ale potem miałem problemy z netem i zacząłem pisac w tradycyjny sposób.
Wyszło cacy, bo zacząłem opisywać sny i wszystko pamiętam! Dzięki temu właśnie (przynajmniej tak mi sie wydaje) nawiązałem kontakt z niefizycznym przyjacielem...

+Quote Post
zaku
post 20.02.2007 - 16:25
Post #19

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja też skończyłem, kurs i napisałem do Noble z prośbą o przyłączenie. Pomimo że nie mam 18 lat, to jestem chętny do pracy w grupie to miałem wibrację, a z ciała prawie że wyszedłem. W notatniku wpisuje swoje najważniejsze przygody. Więc proszę o dołączenie mnie do tego kluby. Są jakieś problemy z wiadomościami chyba, bo jakieś później okienko jest i coś tam pisze. I jest przycisk odśwież stronę.

+Quote Post
Noble
post 20.02.2007 - 16:33
Post #20

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Być może że prywatne wiadomości coś nawalają, sam ostatnio wysłałem kilka i chyba nie doszły. Gdybym nie odpisywał przez dłuższy czas na prywatną wiadomość to prosze wysyłać do mnie maila: [email protected]

+Quote Post
Draq
post 03.07.2007 - 13:56
Post #21

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Czy te 18 lat to jest mocny wymóg? Przecież jest to tylko liczba. Mam ze sobą duży bagaż doświadczeń, jeżeli przeszedłbym testy, to mógłbym dołączyć do grupy? :). BTW. Mam 16 lat.

+Quote Post

7 Stron V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park