|
|
02.04.2008 - 21:12
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wmyśliłem własną metodę na OOBE. Nie wyszedłem jeszcze w ten sposób ale udało mi się dojść do ostrych wibracji i stanu takiego spokoju... dużo nie brakowało do wyjścia. Proszę sprawdźcie czy podziała na Was.
A więc, jak każda metoda, ta metoda polega na wizualizacji. Wyobrażam sobie siebie leżącego na jakimś polu gdzie jest duża przestrzeń. Wyobrażam sobie, że nade mną leci helikopter, który zrzuca mi linę. Tą liną obwiązuję nogi i ręce a wtedy helikopter nagle szybko leci do góry i przed siebie. Wyobrażam sobie dźwięki jakie helikopter wydaje i moment szarpnięcia mnie gdy odlatuje wraz z moim ciałem. Gdyby tata mnie nie obudził to na 100% bym wyszedł ;)) pozdr |
|
|
|
![]() |
03.04.2008 - 00:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Metoda mówisz? Na co? I nawet sam nie wiesz czy działa...
Nie to żebym był chamski czy cóś ale na miłość boską mógłbyś przed zamieszczeniem metody chociaż sprawdzić ją 'od deski do deski' czy rzeczywiście działa. I żebym nie został źle zrozumiany nie twierdzę, że nie działa tylko po prostu no... bądźmy poważni, jak to wygląda "wyszedłbym na milion pięćset sto dziewięćset procent ale nie wyszedłem, sprawdźcie, czy na was także nie działa, pzdr." Sprawdź najpierw czy możesz wyjść 'jakąś' metodą kilka razy i dopiero wtedy ją opisuj a jestem pewny, że wszyscy z tego skożystamy. Co do metody to wizualizacja dobra jak jakakolwiek inna, nieważne co nas ruszy ważne by odniosło skutek ;). Pozdrawiam i powodzenia. Temat zamykam pozdr Silverka |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |