Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> oobe i duchy
joannajasko
post 22.02.2007 - 16:11
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 559

Moze slowo duchy nie jest tu odpowiednie, ale mam pytanie, czy jak myslicie intensywnie, cwiczycie itd. obe to czy czesciej snia Wam sie umarli? Ja jak tylko zaczynam myslec o obe (nie mowie juz o intensywnych cwiczeniach) to mam mnostwo snow o umarlych i dzieja sie one w rzeczywistym czasie i miejscu, ale we snie. Nie sa to swiadome sny, ale to, ze akcja jest dokladnie tu i teraz, gdzie jestem daje mi duzo do myslenia. Joanna
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 8)
zaku
post 22.02.2007 - 16:20
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 476

Osobiście o umarłych nie myślałem, dowiadując się OoBE. Może postrzegasz OoBE że jest powiązane ze zmarłymi, i dlatego o tym myślisz. Moje świadome sny, i zwykłe sny nie są o umarłych. Kiedyś śniłem o wampirach. Ale to jak miałem z 6 lat :D
Profile CardPM
+Quote Post
Noobek
post 24.02.2007 - 18:45
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 454

Mi sie nie śnią umarli, ale dzisiejszej nocy miałem ciekawy sen. Otóż śniło mi się... że miałem oobe. Wiem, że nie miałem go naprawdę, bo "rozlokowanie" poszczególnych członków rodziny w domu było zupełnie inne niż w rzeczywistości.
Profile CardPM
+Quote Post
zaku
post 24.02.2007 - 19:23
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 476

"Rozlokowanie" członków rodziny mogło być inne. Jeżeli wiesz że to nie było oobe to ok. Ale pamiętaj że nie wszystko jest takie same w Astralu.

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Pyrokar1990
post 25.02.2007 - 15:10
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 473

Śnienie o oobe a oobe to cos innego i ciesze sie ze zdajecie sobie sprawe z roznicy miedzy nimi. Natomiast odbiegamy od tematu. Chetnie bym sie zaglebil w ta sprawe z "umarlymi", moze bym pomogl, cos wyjasnil, ale bym potrzebowal wiecej szczegolow. Ilu ich jest, czy znasz ich, czy cos cie z nimi wiazalo oraz (wiem ze to zabrzmi troche nieuprzejmie ale) czy nie ogladasz za duzo filmow (sorki, ale trzeba sie upewnic ze ci umarli nie sa po prostu projekcja twojej wyobrazni). Jak napiszesz cos wiecej to chetnie to przedyskutuje. A co do mnie to nie miewam obrazow umarlych podczas snu.
Profile CardPM
+Quote Post
Hubert:)
post 28.02.2007 - 15:46
Post #6

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 231

ja mam takie pytanko, może nie związane ze snami o duchach, ale czy będąc w oobe można spotkać zmarłą osobę, np. kogoś kogo się znało tylko umarł ?
Profile CardPM
+Quote Post
Adi
post 03.03.2007 - 18:47
Post #7

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 595

Czytałem że tak ale niewiadomo nawet jeśli spotkasz tą osobe to morze to być wytwur twojej wyobraznie a nie prawdziwa astralna osoba bo dość często sie to zdarza
Profile CardPM
+Quote Post
daywalker
post 04.03.2007 - 03:36
Post #8

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

Poczatkujacym proponowal bym zaczac czytanie ksiazek. Wszystko co chcielibyscie wiedziec,i powinniscie wiedziec, dowiecie sie z ksiazek zamieszczonych chocby na tym forum. Podstawa wkroczenia w swiat astralny.
Profile CardPM
+Quote Post
daywalker
post 04.03.2007 - 03:53
Post #9

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

Do, Joanny. Otwieranie sie na swiat astralny/swiat duchow poprzez intensywne doswiadczenia eksterioryzacji moze w pewnym sensie powoli zacierac granice miedzy tymi plaszczyznami. Im bardziej zaawansowana osoba praktykujaca oobe, rozwoj duchowy, tym bardziej narazona na wszelkiego rodzaju zachodzace we niej zmiany, ktore umozliwiaja ci np. kontakt ze zmarlymi w swiecie fizycznym. W zasadzie nie powinnas miec powodow do zmartwien. Jezeli kiedykolwiek przydazyla by ci sie taka sytuacja, mozesz odwolac ducha nakazujac mu stanowczo, zostawienie ciebie w spokoju. No chyba ze jestes osoba ktora ma specjalna misje do wykonania, wtedy mozliwym jest ze te odwiedziny stana sie bardziej natarczywe, a ty staniesz sie lacznikiem z tamtym swiatem, choc pewnie w tym momencie troche przesadzilem.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic