Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Centrum Deja Vu, zna ktoś takie miejsce?
6umerang
post 21.04.2008 - 11:00
Post #1

Dziadek do ożehuf
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3906

Do Centrum Deja Vu zostałem przerzucony dzisiaj w LD po tym jak śnił mi się trzy razy ten sam sen (w połowie ostatniego powtórzenia odzyskałem świadomość w pełni i zmieniłem wydarzenia, wówczas mnie przeniosło do tego centrum).

Czy ktoś był lub słyszał o takim miejscu w Poza? Jakieś pomysły do czego to może służyć?

Miejsce bardzo przypominało przychodnię lekarską i zresztą na wielkiej czarnej tablicy było sporo różnych nazwisk i numerki pokoi, w których urzędują. Mimo wyglądu przychodni i sporych ilości ludzi czekających na wizytę(?) nie było tego nieprzyjemnego uczucia jakie zazwyczaj się ma w szpitalach i przychodniach - było tam biało, czysto i ładnie - przyjemnie wręcz, ale wrażenie czegoś na kształt przychodni było mocne...

To nie joke, pytam poważnie - pewnie to psikus mojej podświadomości, ale upewnić się nie zaszkodzi :)

--edit--

A może te wszystkie miejsca w f27 są po prostu kreacją naszej podświadomości - chodzi o to, że może nam umysł pewne rzeczy kreuje w postaci miejsc, zdarzeń, osób, byśmy mogli - będąc już tam poznać pewne mechanizmy, albo zjawiska - dotyczące zarówno nas, jak i świata??

No bo ktoś był w Centrum Deja Vu?? Raczej nie - a wyglądało jak takie typowe miejsce z f27... A czy ktoś odwiedził np. Centrum Uzdrowień nigdy o nim nie czytając nawet zdania i nie słysząc o nim od innych?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
Majster
post 21.04.2008 - 22:32
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Czemu brać wszelkie figle wyobraźni na poważnie? Część z nas chce wieżyć, że to coś więcej, coś poza nas, i być może tak jest. No ale kurcze wybacz nie dałem rady, a nawet jeśli to co? Zupełnie nic. Kontynuuj to co robisz i wysuwaj wnioski. Wysuwanie jednak zbyt dalekich jest zupełnie bezsensowne. Sam pomyśl, centrum myśli? czyż nie jest to zbyt proste i oczywiste?

Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 21.04.2008 - 23:10
Post #3

Dziadek do ożehuf
Nr użytkownika: 3906

A no właśnie... albo centrum humoru :D

Oczywiście miło się takie miejsca odwiedza - a nawet jeśli to nasza podświadomość, to nieźle mamy narąbane pod deklem :D ale to fajne jest ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 24.04.2008 - 12:45
Post #4

cialka.net
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Tez mi ciężko łykać te centra. Chodzi chyba bardziej ze trafia sie na miejsca gdzie ktoś robi coś w temacie, Chcąc wybrać się do fokusa śmiechu wylądowałem kolo centrum planowania i jakiś typek zalał podłogi woda w centrach i rozgniótł mi skuter wodny na papier ,rechocząc się jak wariat .. W centrum zdrowia pojawił mi się facet w okularach zaczynając wróżyć z miski jak w wyroczni Orakel.
Gdy pytałem czy muszę do innego centrum to się roześmiał i powiedział ze mogę tu zostać a on zajmie sie zmiana w dekoracji.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic