Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Rzecz Dziwna.., ale prawdziwa
Nec
post 25.05.2008 - 17:27
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 2470

czesc wam wszystkm... dawno mnie tu nie bylo, bo dawno nie dzialo sie ze mną to co znwo sie zaczęło dziać... zastanawia mnie tylko jedna rzecz... dlaczego wy wszyscy tak bardzo chcecie doznać oobe, i probojecie wszystkich sposobów aby udało wam się wyjść, a u mnie to dzieje się spontanicznie, samo przychodzi... nic nie praktykuje ,nic nie kombinuje, poprosut łapie mnie to albo to w dzien jak sie położe, albo to w nocy (najczęsciej)... i szczerze wam powiem ze ja sie przed tym bronie... nie wiem czemu, boje się wyjśc, i robie wszystko aby paraliż, wibracje, te szmery,buczenie w glowie mnie puscilo, odeszlo.. i im bardziej z tym walcze tym ciezej jest mi sie z tego wydostać, tak jakby ktoś na siłe chciał,zebym doznal oobe, zebym wyszedł... znow gdy proboje sam, poddaje się temu, to na odwrót, ni cholery nie moge wyjśc, kiedyś probowalem wyjśc, i cos mnie zatrzymywalo, ostatnio walczylem z tym, nie moglem sie ruszac, chcialem zeby to ustapilo ,chcialem poprostu wstać i bylem świadomy tego, to slyszalem dziwne śmiechy, piski, kucie w glowe,tak jakby kos mi to robil specjalnie, i mial przy tym dobrą zabawe... coraz bardziej mnie to przeraża,bo choc wiem juz troche o oobe, to jakos nie wiem czemu, czuje,ze nie powinienem wychodzić, bo cos sie moze stać... co wy o tym sadzicie?? pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
Majster
post 25.05.2008 - 17:58
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Wiesz co o tym sądzę? Serio, nie wiesz o czym piszesz. Najpierw mówisz, że osiągasz to bez żadnych specjalnych działań a później mówisz, że tego nie osiągasz :O. I to w jednym poście! Pomieszanie z poplątaniem. Poza tym sam sobie odpowiedziałeś !UWAGA UMIEJĘTNOŚĆ CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM! czemu tak się dzieję, po prostu jak mocno czegoś chcesz to ni hu hu, a jak nie chcesz to przychodzi, tak często bywa w życiu. Rozwiązanie jest proste, nie myśl o tym a kiedy przyjdzie to uczucie, nie bój się tylko wykorzystaj okazję, proste jak drut!

I na miłość boską naucz się normalnie pisać.
Profile CardPM
+Quote Post
Nec
post 25.05.2008 - 18:11
Post #3

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 2470

ok, być może źle sformułowałem to co napisałem, chodzi mi o to, że nie stosuje żadnych metod np 4+1, itp aby pojawił się paraliż, wibracje czyli stan poprzedzający obe. poprostu zasypiam, i potem budze się z tymi wszystkimi obiawami, wiem co sie ze mną dzieje,jestem tego swiadomy, ostastnio nawet mialem taka glupią historie, ze gdy tak leżalem i chciałem się poruszyć, aby paraliż i wyibracje ustąpiły to nagle jak pomyslalem ze w pokoju obok są rodzice i chciałem krzyknąc pomocy, nie moglem nic wydusić ,ale znalazlem się u nich w pokoju, nie widzialem siebie, ale widzialem ich jak spią, i czulem taki żal, ze spią,zamiast pojśc do mnie i mnie obudzić ,bo się męcze.... wiem ze to moze glupio brzmi.. i nagle znow tak jakbym wrocil do siebie czyli na łozko,i dalej probowalem sie ruszyć, nagle ruszylem ręką, potem udalo mi sie palcami u nóg, i wstalem zdygany... więc chodzi mi o to ze te stany poprzedzające oobe przychodzą do mnie same, czy tego chce czy nie... i nie wiem dlaczego... a wiem ze niektórzy cieszyliby się gdyby udalo im sie ten stan poprzedzający oobe osiągnąc, i męczą się tygodniami albo miesiącami aby paraliż wibracje, to takie "dziwne" uczucie wystąpiły...no , moze to juz nie bedzie takie pomieszane i poplątane jak w poprzednim poście, sorka, ale ciezko jest to tak prosto napisać:P hehe...
Profile CardPM
+Quote Post
Cibola
post 26.05.2008 - 08:42
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2700

smiechy piski wrzaski

wiesz jesli kogos lub cos to dobre bawi to tylko z tego powodu ze caraz bardziej cie to przeraza

ja tam lubie sie smiac jak sie smieja hehehe serdecznie z miloscia i sztandarem na sercu krocz odwaznie tego zycze.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic