Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4448
wiem. dużo osób pisało to samo. ja nie będe inna xD więc. chciałabym sie dowiedzieć jak to jest. czy po wyjściu z ciała można do niego nie wrócić? tzn czy to będzie utrudnione albo może być uniemozliwione? ta kwestia najbardziej mnie stresuje i właśnie przez to nie moge osiągnąć oobe xD podobno właśnie poprzez przełamanie strachu mozliwe jest wyjście. jak to właściwie jest? help xDDD
Częsty Gość Rodziny
Nr użytkownika: 4290
ojoj, tysiace osob pytalo o to juz przed toba. ale rowniez tysiace odpowiadaly. jedni mowia, ze nie mozna inni mowia, ze mozna... a ty jak sadzisz? bo to tylko od ciebie zalezy.
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1375
Majster, z dobrego serca zamiast wydzierać się na nowych mógłbyś podrzucić chociaż link do podobnego tematu żeby dziewczyna sobie poczytała. Tu masz tematy w których możesz poznać odpowiedzi na nurtujące Cię, jak każdego początkującego pytania: http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...F3ci%E6+cia%B3a A nastepnym razem spróbuj użyć opcji "szukaj" i dopiero kiedy nie znajdziesz nic na wątek który Cię ciekawi, to załóż nowy temat :)
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2045
Pow yjsciu bedziesz chciala zostac jak najdluzej XD ale niestety bedzie cie sama cofac , dopiero po jakims czasie bedziesz mogla zostawac na dluzej :) P.S. Zawsze wrucisz nawed jak nie chcesz !
Gość Rodziny
Nr użytkownika: 4448
aha. czyli to czego sie najbardziej obawiałam nie jest zbytnio mozliwe xD to ok. noi rzeczywiście jeśli uda mi się wkońcu 'wyjść' może będę chciała zostać ;] dzięki za pomoc ;]