Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Oobe Podczas Burzy Z Piorunami !, Oobe podczas burzy z piorunami !!
SpiritKiller
post 04.06.2008 - 20:32
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 4526

Witam.
Nigdy nie przezyłem pełnego wyjscia z ciała ze wzgledu na to ze
wibracje znikały po jakies chwili. Zawsze mnie cos rozproszylo,
jakas mysl czy cos, konczyłem na hustawce tzn np tylko nogi wyszły z ciała po
tym jak starałem sie rozchustac itp.

Wczoraj w nocy na śląsku była burza, nie grzmiało na początku
wiec postanowiłem wejsc w trans. Doszedłem do etapu lekkich wibracji.
Nagle na zewnatrz zaczeło padac, wsłuchałem sie w deszcz.. wibracje
ucichały. Nagle zabłysło cos, widziałem to prze powieki, jasne swiatło, pojawiły sie wibracje.
Na zewnątrz piorun uderzył tak mocno ze prawie sie przestraszyłem a wibracje
wzmocniły sie 2 - 3 krotnie i juz prawie wychodziłem z ciała ale jednak czegosc brakowało
, burza ucichła, a ja wciaz lezalem na swojej pozycji z tym ze wydawało mi sie jakby moje
dłonie były powykręcane na boki.
Jak myslicie? Czy pioruny dodają jakies energi ? , podczas uderzen widziałem wiecej
energi w obrazie pod powiekami.
Hym jak dla mnie cos o czym warto podyskutowac.
Pozdrawiam
:)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 11)
Spyro
post 04.06.2008 - 20:58
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1375

Ciekawy temat :) W takim razie tez chcialbym sie czegos o tym dowiedziec, dolaczam sie do pytania
Profile CardPM
+Quote Post
ReCaLL
post 04.06.2008 - 21:43
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2478

pioruny to jest inny rodzaj energii nie sadze zeby dodawaly energii
Profile CardPM
+Quote Post
SpiritKiller
post 05.06.2008 - 06:46
Post #4

Gość Rodziny
*

ale czy mogą wzbudzac dodatkowy rodzaj drgań ? bo tak to własnie odczułem.
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 05.06.2008 - 06:55
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1867

CYTAT(SpiritKiller @ 05.06.2008 - 07:46) *
ale czy mogą wzbudzac dodatkowy rodzaj drgań ? bo tak to własnie odczułem.

Wg mojej wiedzy pioruny mają wpływ na ciała astralne i mogą wywoływać odczucia wzrostu energii i zwiększenie wibracji.Astral to jest też świat fizyczny,a napewno uderzenie pioruna ma wpływ na astral.
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 05.06.2008 - 12:09
Post #6

cialka.net
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Raz zrobiło mi się oobe w czasie burzy. Przyglądałem się piorunom, siedząc pod ściana u rodzinki na wsi.Trzaskało jak by się chciało niebo urwać. Nie mogę sobie przypomnieć w jakim ciele wyszedłem , bo sporo czasu już upłynęło i dekoracja otoczenia była tez niezwykła..Brak towarzyszących mi emocji strachu i wyraźnie odczuwalnej orientacji przestrzennej , wskazuje raczej na mentalne. Musiało to być rozdzielone oobe-duo , w 2 ciałach jednocześnie bo odczułem się przez jakiś czas zagubiony czy lekko podniecony w ciele astralnym, biegającym po łace ze schylona głowa.. Przy potężnym strzale z nieba , trochę podekscytowany, wyskoczyłem z ciała i stanąłem na placyku.Cale niebo było wspaniale pomarańczowe i rozchodziły się po nim fale z miejsca gdzie strzelił piorun. Ziemia falowała nieznacznie, wprawiając mnie w zachwyt. Pochodziłem trochę po placyku ,chcąc złapać to pomarańczowe dygotanie .Wyraźnie odczuwałem wtedy ta falująca energie, wydobywająca się z niby centrum grzmotów. Kolejny błysk rozświetlił niebie , tym razem gdzieś w oddali. Nie słyszałem żadnego dźwięku ale rozpoznałem kolejna fale rozdygotanej pomarańczowej energii wnikającej we mnie jak podmuch wiatru.Deszcz nie robił na mnie żądnego wrażenia.
Chciałem pobiegać po tym pomarańczowym dziwie bez obaw ale wewnętrzny głos nakłonił mnie do powrotu. Czułem się świetnie, choć przed wyjściem miałem obawy czy mnie przypadkiem nie trzaśnie prądem ,bo cala ziemia była pokryta woda.
Gdy wróciłem zastał mnie ten sam strach co przed wyjściem. Zastanawiałem się w jaki sposób on się u mnie rozgościł w ciele fizycznym.Czy był reakcja na przenikające ciało fizyczne energia czy się po prostu wystraszyłem piorunów , bo strasznie trzaskało.hehe. To odczuwanie falującego pomarańcza w czasie burzy było dla mnie bardzo przyjemne i wyraźnie rozpoznawalne na całym moim niefizycznym ciele. Jeśli nie były to zwykle haluny deszczowe to burza ma wyrazy wpływ na nasza energie.
Przefazowalem się również raz w czasie robienia fotki rentgenowskiej. Dygotało mi w środku coś z duża częstotliwością. Nie moglem rozpoznać w jakiej dymensji to się odbywało.
Profile CardPM
+Quote Post
Mozaika
post 05.06.2008 - 17:09
Post #7

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 4513

Tak, ja też w czasie tej burzy, którą opisałeś Spiritkillerze próbowałam OOBE. I nikt mi nie powie, że nie miało to wpływu. Kiedy się udało, po niemal każdym bliższym uderzeniu pioruna odczuwałam tę niezwykłą energię, którą odczuwam zawsze podczas burz właśnie. I zero strachu przed uderzeniem pioruna.
Profile CardPM
+Quote Post
SpiritKiller
post 05.06.2008 - 22:26
Post #8

Gość Rodziny
*

No takie drgania po uderzeniu są ze aż ciarki przechodzą ;).. To doswiadczenie naprawde mnei zaskoczyło. Ale troche najadłem sie strachu bo wszystko zaczeło dziać sie znacznie szybciej ... niż normalnie kiedy leze spokojnie w łozku i jest cichutko. Jeszcze długa droga przedemna :). Nie zalezy mi tak bardzo zeby osiagnąć ten stan, jestem ciekawy tego innego swiata :). Mysle ze kiedys w pełni go doswiadcze ;). Do zobaczenia podróżnicy ! :)
Profile CardPM
+Quote Post
Dexarz
post 06.06.2008 - 13:13
Post #9

Guests

Piorun fizyczny nie wpływa na astral !!To odpowiednik pioruna fizycznego na niego oddzialywuje !!!Astral to nie jest świat fizyczny bo tam nie ma regół ,zasad ani nic !!Nie ma grawitacji ,zadnego tarcia, ani zadnych fizycznych zjawisk bo to jest astral ,świat wyobrazony ...to ze chodzimy w snie to tylko nasze przyzwyczajenie z tutaj !!Tak naprawde astral jest skupieskiem materii ...Wszystko co dzieje e poza ,przynosi pewien rodzaj wibracji ,czy silny czy nie odczuwalny to one są ,niezaleznie co to ....Astral to świat uczuć i pragnień ,To świat gdzie jesteśmy bogiem !!My tutaj na ziemi już jesteśmy w jedności bogiem ,bo możemy decydować o ziemii ,Bóg stworzył nas na jego podobieństwo ,więc i my jesteśmy razem z nim bogiem !!Razem stanowimy jedność ...To ludzie decydują o przyszłości i przeszłości ...Religie karzą nam wierzyć w bogów ,posiadajacych rózne imiona ,ale ja i tak wiem ,ze ci ludzie po prostu nie patrzą się na świat i dlatego nie doszli do tego że to my jesteśmy bogiem !!!Nie jakeś tam Jahwy ani Allachy tylko MY MY MY !!!

OFFTOP ...

W skrócie pioruny jako takie na nas nie oddziaływują ,tylko ich astralne odpowiedniki ...Każda myśl powoduje wibracje ,które razem mozna jakoś oczuc ...
Każdy jest zdolny do oobe ,ma to wrodzone ,Każdy człowiek ma paranormalne zdolności ,u jednego bardzej rozwinięte ,u jednego mniej ,a to tylko dlatego że dorosli nie uczą nas tego ,a karzą nam żyć w swiecie ,gdzie pieniądz jest najważniejszy ..Sądze że bez pieniedzy z duża dawką miłości swiat byłby lepszy !Nie byłoby nawet ocieplenia ...Bóg nas za to każe ,za nasze zło ,że nie potrafimy sterować tym co nam dał ...Musimy sie zmienić aby było dobrze ...Oby 2012 rok był przejściem na wyzsze sfery , iaby wreście człowiek zrozumiał prawdę ...

Rozpisałem sie ,ale to moje myśli ,nie należe do tego świata, bo ja jestem dobry ...tylko my sami powodujemy że inni żle się zachowują i że są wojny ...Miłość jest kluczem do wszystkiego ...
+Quote Post
Majster
post 06.06.2008 - 13:41
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Dexarz uspokuj się, policz do dziesięciu... odstaw kawę ;) Na co te nerwy, tylko wrzodów się dorobisz.
Fajnie, że przedstawiłeś nam swoją opinię na temat astrala, jak jednak się domyślasz każdy tutaj ma nieco inną i masa tych wykrzykników tego nie zmieni ani nie sprawi, że ktoś będzie przychylniej patrzył na to co ty piszesz.
Można prosto wywnioskować, że jeśli jesteśmy istotami energetycznymi to takie masy energii jakie występują podczas wyładowania, mogą na nas w pewien sposób wpływać.
Ja raz wyszedłem podczas wyładowania... wyszedłem z siebie gdy piorun zdecydował się skorzystać z najmniejszej lini oporu prowadzącej przez piorunochron mojego domku... swoją drogą ciekawe to było, najpierw krótkie oraz jasne bzyczenie i JEBS!! myślałem, że mi serducho wyskoczy xD
Profile CardPM
+Quote Post
fatrix (Mateusz)
post 11.06.2008 - 23:30
Post #11

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 1786

powiem krótko coś w tym jest ja w tamtym roku podczas burzy miałem jedno z najlepszych wyjść prąd jakoś na nas działa w mózgu przecież też idą impulsy elektryczne:)
Profile CardPM
+Quote Post
Dexarz
post 17.06.2008 - 15:02
Post #12

Guests

idą idą ,jak se dojdą ...

A wykrzykniki to tylko dla urozmaicenia ...Mam 14 lat ,wieć nei pijes kawy :)Nie musze liczyć to tylko myśli ,wystarczy powiedzieć afirmacje na uspokojenie ...

Dowidzenia
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic