Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> filmy
kater
post 06.03.2007 - 00:28
Post #1

OBE maniak 15
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 717

No ja nie jestem taki początkujący ale pisze tutaj.
Pytanie: dajmy na to że nie oglądałem jakiegoś filmu np. "piraci z karaibów cz 2" powtarzam codzienną procedure wyjścia i znajduje się już w swoim miejscu ( nawiasem mówiąc pięknie się użądziłem w poza:) ) mam w moim domku telewizor oczywiście plazmowy i dvd odtważacz to czy moge ten film obejżeć sobie w poza i czy będzie się on pokrywał z tym w tu na ziemi? czy musze np. spotkać jakąś osobę która go oglądała i pobrać od niego niej rote dot. tego filmu? można by zrobić, stworzyć wyporzyczalnie filmów w poza:) taki mały pomyślik:) hehe
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
Hunter
post 10.03.2007 - 16:11
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 239

Po przecztaniu twego posta... załamałem się !!!
Porażka
sorry
Profile CardPM
+Quote Post
pieczywo
post 15.03.2007 - 21:56
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

teoretycznie mozliwe jest wszystko
mysle, ze nie bedzie to ten sam film... to jest obszar Twoich mysli
łatwiej byłoby z ta rotą... ale to prawie identycznie jakby ktos Ci go opowiedzial na realu. ta druga osoba nie rzuci Ci calego filmu, zawsze bedzie okrojony. takie jest moje zdanie i tak to sobie wyobrazam chociaz dowiadczenia w tym nie mam.
co do wyporzyczalni - ja mam taki pomysl by stworzyc obszar do pluskania sie w muzyce. cos jak sala, w ktorej moznaby zaznac ekstaz za pomoca obejmujacych cie dookola dzwiekow.
Profile CardPM
+Quote Post
SadaM
post 16.03.2007 - 15:57
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 127

albo obszar w ktorym po spotkaniu mozna wspolnie muzykowac :)
Profile CardPM
+Quote Post
daywalker
post 17.03.2007 - 04:43
Post #5

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

Skoro mowisz ze sie urzadziles w poza, to zakladam ze jestes doswiadczonym podroznikiem.. Osiagasz focus 27 bez problemow.. W takim razie polecam wycieczke do centrum przyjec, mozliwe ze ci z tymi filmami jakos pomoga ^^
Profile CardPM
+Quote Post
kater
post 18.03.2007 - 09:23
Post #6

OBE maniak 15
Nr użytkownika: 717

Dziękuję bardzo za zainteresowanie. nie jest to niby takie ważne, ale jednak chciałbym coś takiego móc zrobić. To był oczywiście tylko przykład, mam i wiele innych pomysłów. Z tym doświadczeniem to jest u mnie dość zmiennie i dziwnie. Raz na jakiś czas łapie mnie ochota prób ale ten zapał ma siłę 3-4 dni, a później odechciewa mi się i ma tydzień,2 tyg. przerwy. Napisałem zadomowiłem się, bo wykreowałem swoje miejsce poza. tzn. wiem dokładnie jak wygląda, co gdzie stoi, nawet szczegóły dot. ustawienia kwiatów, czy wiszącego durszlaka, wszystkie kolory ścian itd. Wracając do tego miejsca zawsze widze to samo, ale jeszcze nieczuję zmysłami tych moich wykreowanych rzeczy, do tego stopnia jeszcze nie doszedłem. Co do focusów, to nie wiem czy to jest 27 czy 21 czy może jeszcze inaczej, ale wiem , że powoli mi się to udaje, ale czuje się jak Bruce moen na początku, że boje się, iż wszystko to mi się tylko wyobraża a nie jest to "prawda". No to tyle, straciłem wątek. napisze coś później:)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic