Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Ważne Pytania.
Nyanna
post 14.08.2008 - 10:12
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4029

Witam. Dawno nie było mnie na forum, ale postanowiłam znowu napisać. Ostatnio ruszyłam z LD, ale w temacie OOBE nadal stoję w miejscu. Mam pewien dokuczliwy problem. Gdy zaczynam leżeć bez ruchu, to wszystko zaczyna mnie nieznośnie boleć. Ręce, nogi są jakby przygniatane czymś i nie mogę wytrzymać i się ruszam. Jak leżę na plecach to tak się dzieje, a nie mogę uleżeć na boku, nie wiem czemu. Co poradzić? Wiem, że były takie tematy, ale nie znalazłam tam zadowalających odpowiedzi.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
Deidara
post 14.08.2008 - 10:47
Post #2

Guests

To może być opiekun. Ale może też być paraliż przysenny.
+Quote Post
Nyanna
post 14.08.2008 - 11:47
Post #3

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 4029

No tak, ale co zrobić? To naprawdę bardzo uciążliwe a ja nie mogę się zrelaksować i bardzo krótko wytrzymuję ;(
Profile CardPM
+Quote Post
Deidara
post 14.08.2008 - 12:16
Post #4

Guests

Narazie pozwól "temu" działać, pewnie po chwili minie, a jak nie to na wszelki wypadek powiedz w myśli cos typu: Jak już tu jesteś to pomóż mi wyjść z ciała albo odejdź.
+Quote Post
szynszyl
post 14.08.2008 - 15:39
Post #5

Przechodzień

Nr użytkownika: 5035

Czesc mam pytanie...chcialbym sie dowiedziec gdzie mozna kupic ksiazki R.Monroe....dodam ze odwiedziłem we wroclawiu wszystkie wieksze ksiegarnie i nigdzie nie ma ....nawet w necie nie moge znalesc bo pisze ze 'artykul niedostepny'
z góry dzieki

Poszukaj w google i internetowych księgarniach, empik, merlin, etc Jeżeli ja dostałem ją w mojej wsi normalnie i w bibliotece jest również, to znaczy, że jest wszędzie /6umerang
Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 14.08.2008 - 16:36
Post #6

Dziadek do ożehuf
Nr użytkownika: 3906

CYTAT(Nyanna @ 14.08.2008 - 11:12) *
Witam. Dawno nie było mnie na forum, ale postanowiłam znowu napisać. Ostatnio ruszyłam z LD, ale w temacie OOBE nadal stoję w miejscu. Mam pewien dokuczliwy problem. Gdy zaczynam leżeć bez ruchu, to wszystko zaczyna mnie nieznośnie boleć. Ręce, nogi są jakby przygniatane czymś i nie mogę wytrzymać i się ruszam. Jak leżę na plecach to tak się dzieje, a nie mogę uleżeć na boku, nie wiem czemu. Co poradzić? Wiem, że były takie tematy, ale nie znalazłam tam zadowalających odpowiedzi.

Pozycja ma być wygodna i naturalna - ułóż się dokładnie tak jak do snu i nie myśl o pozycji - ciało ma się odprężyć i nie zrobi tego w niewygodnej dla ciebie pozycji, choćby milion joginów ci ją polecało - założę się, że takie odpowiedzi były w innych wątkach - temat zamykam.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic