Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Z życia
Blueyes
post 07.09.2008 - 18:41
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 5231

Usuńcie temat
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
SORROW
post 07.09.2008 - 19:55
Post #2

Guests

Moja sugestia: Zacznij żyć. Wyjdź do ludzi .Przełam się: nie wiem, zmień "imidż", upij się , zapisz się na karate :) ale nie siedź przed jeba*nym kompem .Komunikując się przez net nic nie robisz ze swoim problemem.

A oobe ? Przyjdzie na to czas .Najpierw fizycznie - później psychicznie poznawaj relacje międzyludzkie.

powodzenia .
+Quote Post
tom
post 07.09.2008 - 19:56
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

Do tego nie potrzeba oobe:) aczkolwiek, trenuj trenuj ;-) wazne byś nie traktował tych doświadczeń jako ucieczke swego rodzaju. Spróbuj w transie, wizualizacje, autosugestie itp. Powodzenia
pax
Profile CardPM
+Quote Post
kamglow
post 08.09.2008 - 12:27
Post #4

Guests

Tom, co to kurde mol jest ten "pax"?

Blue yes:
Nie jestem psychologiem, ale jestem doświadczonym młodym człowiekiem. Z tego względu mogę: pocieszyć Cię i spytać sie Ciebie o pare rzeczy:

1. Czy będąc małym bałeś patrzyć się ludziom w oczy?
2. Jak wyglądała Twoja pierwsza masturbajca?
3. Masz rodzeństwo?
4. Masz dobre relacje z rodzicami? (potrafisz powiedzieć im o pewnych rzeczach, o swoich problemach, czy potrafisz spojżeć spokojnie w oczy swojemu ojcu)
5. Czy od dziecka byłeś newrowym człowiekiem?
6. Mieszkasz w mieście, na wsi czy w miasteczku?
7. Potrafisz powiedzieć w prost o co ci chodzi (swojej dziewczynie, mamie, nauczycielce, lekarzowi, przechodniowi, sklepowej)?
8. Czy próbując przezwyciężając nieśmiałość przyśpiesza Ci sie bicie serca?

Może ja odpowiem na te pytania, żebyś nie pomyślał ze robie sobie z Ciebie jaja.
ad1. tak. Pani w sklepie, nauczycielce, swojej mamie, bratu. Ogólnie bałem sie tego jak ludzie reagują na moje spojżenie. Bałem sie tej realności i bliskości... piękności innych oczu.

ad2. hEh, te pytanie jest troche dziwne, ale odpowiem. Bylem bardzo młody, nie mialem jeszcze wytrysku. Siedzialem na kanapie w kuchni, a tam był przyrząd do masażu pleców. Przypadkowo dotknął mojego penisa i spodobalo mi sie to uczucie :)
ad.3 Mam duże rodzeństwo, nie jestem najstarszy, ani najmłodszy. Nie jestem też wzorem. Mówi się ze ja to czarna owca w rodzinie.

ad4. Nie. Nie mam dobrych relacji. Rodziny sie nie wybiera, ale kocham ich. Kiedyś kradłem pieniądze swojemu ojcu i czułem ze to nie fair.. tłumaczyłem to tym, ze wziął mi pieniądze za moją komunie.. Nie mam dobrych relacji, nie skarze sie gdy mnie cos boli, gdy mam problem. Nie czuje sie dobrze w ich towarzystwie.

ad5. tak, od dziecka bylem nerwowym czlowiekiem, ale potrafilem zapanować nad swoimi nerwami tak szybko jak w nie wpadałem. Dzisiaj ta umiejęność przeszła mi na śmiech. POtrafie śmiać się i w jednej sekundzie (ustalonej przez siebie) przestać. Dzisiaj trace juz owłosienie z czaski, wiec gole sie bardziej na łyso, aby zapobiedz uwidocznieniu tego efektu.

ad6. mieszkam na wsi.

ad7. Potafie., kluczem do sukcesu jest trening. Rodzina jest po to, zeby przygotować cie do zycia w społeczeństwie.

ad8. Tak, wykozystuje to jako adrenaline, podniecenie i wtedy ruszam z impetem do celu.

BLUE YES( blue eyes ). POstaram Ci sie pomóc, bo miałem podobny problem do Twojego :)
+Quote Post
twistoid
post 08.09.2008 - 12:55
Post #5

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Wyrośniesz.
Profile CardPM
+Quote Post
Blueyes