Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Witam Co Myslicie O Tym?
alladyn21
post 17.09.2008 - 14:10
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2162

dziś po dlugiej przerwie jakies pol roku (bo wczesniej nie wychodzilo do konca tak jak bym chciał) zaczołem na nowo dokladnie to wczoraj w nocy.

1 Połozyłem sie i rozluzniłem od nog w góre
2 zaczołem wskupiac sie na moim oddechu zeby wyczyscic mysli
3 Ciało zrobiło sie strasznie ciezkie po jakims czasie
4 zaczołem otwierac czakry od dołu do góry i napełniać je energia zbierając ją od stóp
5 kiedy zakonczyłem ten proces zaczołem myslec o linie ktora jest mniej wiecej nad klatka piersiowo w myslach złapałem tą line i szedlem coraz wyzej i wyzej serce zaczeło strasznie szybko bić (czakra jak sie domyslam bo biło tak dziwnie po srodku) i co jakis czas przed oczami robilo sie biało i zaraz spowrotem czarno jak by ktos zapalil swiatło w pokoju i zgasił powtazałem tylko w myslach "lewa prawa lewa prawa" tak jak łapał bym line niestety nic wiecej nie chcialo sie dziac od czasu do czasu jakieś ciarki przechodzily w miejscach ciała i kiedy zaczynalo sie rozkrecac moj brat ;/ przebiegł przez dom ;/ i dupa no ale nic
6 zaczołem od nowa lezac i oddychajac
7 postanowilem cos zrobic wyobrazilem sobie ze bujam hmm jak by wam to opisac naprzemian prawa czezsc ciala i lewa efekt był taki ze czułem sie jak bym był mieszany w garnku wirowalem w koło delikatnie raz mocniej raz słabiej
8 zaczolem znowu wpisac sie polinie nagle mocne takie ciarki chdzily mi po brodzie przez dlugi czas nic sie nie dzialo poddalem sie
9 wyobrazilem sobei ze uginam nogi i tak czułem ze sie uginaja rekoma tez mogłem ruszac w umysle

10 niestety to wszystko co mnie spotkało co robie zle??
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
twistoid
post 17.09.2008 - 14:15
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

<płacze>
Profile CardPM
+Quote Post
alladyn21
post 17.09.2008 - 14:36
Post #3

Gość Rodziny
*

no tak bardzo sensowna wypowiedź na poziomie ...
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 17.09.2008 - 14:49
Post #4

Guests

zrelaksowales sie, ale te ciareczki na brodzie musza byc na calym ciele tak by wgniataly Cie w lozko, niektorzy odczuwaja to jako wzlot w gore inni w dol.. kazdy reaguje inaczej. Pocwicz jakies inne metody relaksacyjne, widocznie ta daje male rezultaty ana forum i innych stronach jest ich mnustwo, wiec poszukaj. Twoj stan ktory osiagnales mozna uznać za slaby trans. Cwicz. ;)

Ps. Roman <przytul> :)
+Quote Post
alladyn21
post 17.09.2008 - 18:08
Post #5

Gość Rodziny
*

dziękuję za odpowiedz ^^ dziś probowalem poprosić znajomych zza swiatow ale nic to nie dało. Nie widziałem efektów łzy też sie nie pojawiły.
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 17.09.2008 - 19:46
Post #6

Guests

Nie oczekuj ze sie pojawia za pierwszym razem. Poza tym nie wystarczy wolac cih i prosic. Musisz to czuć, co do nich wysylasz, by ich zawolać.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic