Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Co To Jest ?:)
DigAte
post 21.09.2008 - 16:11
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 3002

a mianowice kiedys praktykowalem to oobe ale zaprzestalem bo sie balem teraz co kilka nocy jak nie moge zasnac czuje takie mrowienie... jakies tajemnicze glosy... i mam ten tzw. paraliz;) Ostatnio sie juz zdenerwowalem bo jak mialem dreszcze to odrazu chcialem sie przebudzić:) A teraz pozostaje chwile dlużej np: ostatnio mialem sen zasnolem moze na 5-10min i mialem to uczucie snimlo mi sie ze ktos za mna stoji jakas starsza babcia no i balem sie ogladnac za siebie w pewnym momencie poczulem takie jakby mocne uderzenie w glowe nie bolalo ale czułem to tak jakby to bylo naprawde... pochwili sie musialem obudzic bo sie przestraszylem:) innym razem lezalem na luzku z obok mnie siedzialy 3 kolezankii i gadalismy tak w pewnym momencie cos wyrzuciło mnie z lozka pod drzwi na jakis balkon i na ziemi lezala jakas kartka/ulotka...usyszalem jakies dzwieki i po przeczytaniu napisu odrazu sie obudzilem niestety wogule nie pamietalem po przebudzeniu co przeczytalem;s? mam podobnne niby sny ktore czuje ale niechce mi sie opisywac... wie ktos co to moze jest :p?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic