oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Potrzeba
tosterr
post 24.09.2008 - 21:40
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam
Opracował może ktoś technikę nie wymagającą niczego innego jak tylko położenia sie spać?
Wiem ze jest autosugestia, ale to trzeba rozmyślaćcały dzien o tym, a mój tryb życia nie pozwalamina to czy na technike 4+1 która umnie najlepiej działa...
Pozdrawiam dreamerów
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 8)
Mano
post 24.09.2008 - 21:54
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

tryb zycia ci nie pozwala na technike 4+1, ale na ciebie najlepiej dziala.
Super. To skad wiesz, ze w ogole dziala? Moze od razu napisz, ze ci sie nic nie chce robic w kierunku wyjscia, a tylko pojsc spac? I jakim cudem jakikolwiek tryb zycia, nie pozwala na wmawianie sobie czegos? Dziennie ci ktos kity wciska, a ty to kupujesz, wiec sam sobie wcisnij i moze zadziala.

odp: nie ma takiej techniki.

+Quote Post
tosterr
post 24.09.2008 - 21:58
Post #3

Gość Rodziny
*

Notatnik

jej stary po co ten bulwers, jakoś sniłem świadomie sporo czasu,ale w wakacje kiedy to mogłem sobie pozwalać na 4+1 bo potem spałem do 12.... a teraz zwyczajnie brak mi energii na zmotywowanie sie bo bywam zbyt zmęczony, a na autosugesteie... trzeba o tym kminić non stop, a ja odpływam myślami gdzieś indziej... a btw, napisałem grzecznie, wiec po co te zbędne komety, wystarczyło napisać "nie ma takiej techniki, w cosam wątpie, ale nie kłuce sie, może masz większe doświadczenie

Pozdrawiam

a z pójsiem spać chodziło mi raczej o coś w stylu właśnie autosugestii tylko ze jak ja robiłem autosugestie to wyszła dopiero po tym jak cały dzien nie robiłem nic innego od rozmyślania o ld, a tak nie da sie na dłużej.........

+Quote Post
Silverka
post 25.09.2008 - 15:10
Post #4

Guests

mano, moze byc taki tryb zycia ;) ja np mam na 5 do pracy, wiec nie moge korzystac z 4+1, a jednak dziala nieraz metoda jak wstaje w nocy i pojde spac z powrotem. Spokojnie ;)

Tosterr- nie musi byc 4+1 koniecznie, to tylko umowna godzina. mozesz np mowic afirmacje po przebudzeiu sie o dowolnej godzinie w ciagu nocy.

+Quote Post
Deidara
post 25.09.2008 - 15:40
Post #5

Guests

ja bardzo chcę mieć LD ale nie wiem co bedzie najłatwiejsze (w nocy jestem zmeczony jak sie poloże i spać mi się chce) TR nie bede robił bo nie chce mi sie nawyków tworzyc, może coś w stylu afirmacji lub autosugesti- napiszcie coś o tym :)
a może całymi dniami wysyłać komunikaty do opiekunów?

+Quote Post
tosterr
post 25.09.2008 - 21:01
Post #6

Gość Rodziny
*

Notatnik

dziękuje Ci Silverka, właśnie o taką odpowiedz mi chodziło, skoro tak mówisz spróbuję dzisiaj, może sie uda, bo dla mnie najgorsze w 4+1 było to godzinne rozbudzanie, choć nie powiem że nie skutkowało :D

+Quote Post
6umerang
post 25.09.2008 - 22:07
Post #7

Dziadek do ożehuf

Notatnik

jest taka technika tosterr - WILD się nazywa - nic nie robisz tylko się kładziesz i zasypiasz. Nic więcej :)

Jak zwykle jednak odpowiedź jest jedna i prosta: Poczytaj o tym.

+Quote Post
Majster
post 25.09.2008 - 22:19
Post #8

Dusza Towarzystwa

Wystarczy chcieć.

+Quote Post
Silverka
post 27.09.2008 - 13:00
Post #9

Guests

Błazen to idz do pracy na nocki non stop przez trzy tygodnie. Gwarantuje ze bedziesz mial zmeczenie ze usniesz na stojaco.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park