|
Będzie się działo! to znaczy ,że Ziemia jest przygotowana do przebudzenia, co nie? To nie jest tak ,że ufo się nie pokazuje z powodu ,że im się nie chce tylko z powodu ,że Ziemianie nie są na to przygotowani po prostu są nieświadomi. To znaczy że Ziemia jest gotowa, ciesze się ,że żyje w okresie przełomu. Może przeżyje takie czasy co spokojnie można nago latać nie bojąc sie ,że ktoś cie wyśmieje czy napadnie, spowodowane strachem co powoduje wojny itp. idą w zapomniane. Może w końcu będzie jedność, nieważne czy to Polak czy Amerykanin czy Niemiec, to człowiek. (do dzisiaj mam w podświadomości zazdrość do innych krajów ,że mają lepiej itp. Ech... ale jestem tego świadomy) Może ludzkość nauczy się telepatii i nie będzie można się uczyć tych owych języków ,które uważają się za główny język na świecie. Jak UFO będzie to znaczy przełom, przełom w systemie ziemskim, zrozumieć ,że gramy w jakąś gre przez całe życie (męczenników, wodzów itp.) i ,że to nie ma szensu. Radować się wszystkim! Jak ja się ciesze i błagam jak UFO widzicie czy skądś wiecie ,że pisze te słowa to chce was zobaczyć w Polsce gdzie mieszkam! Chce to zobaczyć! Mam nadzieje ,że UFO będą wyglądały jak ludzie tylko inaczej ,bo mieli inną ewolucje. Uff emocje upadły, nie czytajcie tego po prostu się podjarałem i pisałem w emocjach
Niech moc będzie z Wami!
|