Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> DZIWNE!
jostasz
post 17.03.2007 - 12:28
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 780

Witam jestem na tej stronie pierwszy raz zainteresowalem sie ta tematyka z powodu dziwnych wydarzen jakie czasem mnie spotykaja w nocy.Mianowicie czasem probujac zasnac po dluzszym czasie lezenia udeza mnie taka dziwna fala, cale moje cialo nagle dretwieje i nie moge sie ruszyc (jest to raczej nieprzyjemne uczucie), i przezywam cos na stan jakby snu ktory trwa dosc krotko i w ktorym moja postac nie moze sie normalnie poruszac.Po tym czasie stan transu uplywa i sie z niego wyrywam, znowu proboje zasnac i znowu to samo.Dzieje sie tak zazwyczaj jak moj umysl jest wypoczety a cialo zmeczone np. spie do godziny 15 a potem gram w kosza z 3 - 4 godziny a po powrocie do domu odrazu ide spac. NIe mam kompletnie pojecia co to jest , ktos mi powiedzial ze tro moze byc cos zwiazanego z OOBE, dodam moze ze dosc czesto miewam tzw. swiadome sny (tez bez zadnych staran). Prosze o pomoc, eventualne informacje dotyczace evolucji takiego stanu ;]
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
Ketrab
post 17.03.2007 - 13:13
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496

Twoje ciało jest zmęczone daltego szybko wchodzisz w stan paraliżu,ten sen to Wild albo poprostu zwykłe hipanagogi ,jeżli już masz hipanagogi to wpatruj się (lub wsłuchuj)powninieneś mieć LD(Wild wejście w sen)a gdy już będzisz w LD kręć się wokół własnej osi lub idż do tyłu wtedy będziesz miał OOBE
pozdro.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic