Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czy To Był Tylko Sen...?, Byc moze i to bylo realne ale byc moze to tylko sen...
Shinya
post 19.10.2008 - 11:14
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 5567

Hey...Mialam....Nie wiem czy to byl sen, czy to bylo realne...W kazdym razie chcialam sprobowac (jestem poczatkujaca i t obyla dla mnie nowosc..) metody 4+1 i ie poszlam spac a o gdzies tak godzinie 01:46 (po polnocy) poszlam spac...Pozniej sie obudzilam, i sie przestraszylam nobo teraz już nie chcialam zajść w stan OOB...W kazdym razie obudzilam sie. Pozniej nie spalam jakis czas a jeszcze pozniej zamknelam oczy i na chama chcialam spac isc...Gdy juz powoli zasypialam, zaczelam miec jakies prady nie wiem czulam jak by ktos mnie z ciala wyciagal ale sie przestraszyłam xD...No i szybko sie podnioslam...I wszystko bylo w normie. To bylo faktycznie OOB czy to tylko zly sen....?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
Shinya
post 19.10.2008 - 13:49
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**

mam jeszcze jedno pytanie...widzialam na pewnym foum, ze najlepiej (jesli sie stosuje metode 4+1) nie robic tego po polnocy...Dlaczego??
Profile CardPM
+Quote Post
wikary007
post 19.10.2008 - 14:22
Post #3

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 5512

Z tym wstawaniem po północy to pierdoły :P
Myślę, że to ani nie był sen ani oobe. To był tylko stan przed oobe :) Czyli wszystko działo się naprawdę.
Profile CardPM
+Quote Post
Shinya
post 19.10.2008 - 15:49
Post #4

Częsty Gość Rodziny
**

hm..Dzieki za pomoc :) a te prady byly dosc mocne...Bo juz zaczynalam zasypiac i tracic swiadomosc gdy nagle...Odzyskalam swiadomosc przez te wibracje...

edit:
ale kiedy rozpoczely sie wibracje, zaczelam panikowac i myslalam 'co pozniej trzeba zrobic..a jesli cos zrobie nie tak? co w tedy bedzie...' nie moglam se przypomniec, moze dlatego zrezygnowalam...ehh szkoda :((

edit2:
hm jeszcze jedna sprawa...moja kolezanka kiedys spala i sie obudzila (z zamknietymi oczami) czula jakby ja ktos poduszka walil i sie bronila rekoma a jak otworzyla oczy wszystko w normie...co to moze byc?

/edit Spyro: nastepnym razem edytuj swoj post zamiast pisac 3 rozne pod rzad :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic