|
|
20.10.2008 - 14:07
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam wszystkich forumowiczów... Jestem nowy na tym forum.. no może nie nowy, bo konto założyłem jakiś czas temu :P ale jest to mój pierwszy post.
Więc próbuje metody WILD do osiągnięcia LD... Wczoraj była pierwsza próba :) Teraz opisze jak ta próba wyglądała. Więc wieczorem włączyłem sobie po cichu muzyczkę miła dla ucha, gdy sie położyłem zącząłem sie relaskować... Jak już byłem rozluźniony to robiłem tak, żeby nie stracić świadomości... Nagle poczułem tak jakbym nie miał ciała :D tzn coś takiego, że poprostu go nie czułem... Myśli przestały nacierać, miałem pusty umysł. Także przez cały czas czułem jak przechodzą mnie ciarki i jak niekiedy moje mięśnie się same napinały... Później usnąłem, a LD nie miałem.. Już mi nie chodzi o to, tylko chciałbym się zapytać czy te oznaki jakie tu opisałem są dobre? tzn czy dobrze robie metodę? czy to co czułem towarzyszy przy osiąganiu LD?... To by było na tyle... Z cierpliwością czekam na odpowiedź innych użytkowników :) z góry dziękuje wam za pomoc :) pozdrawiam! |
|
|
|
![]() |
20.10.2008 - 15:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
stary. Jak ja robie WILD 4+1 to mam na celu OOBE a nie LD, chociaż kiedy nie udaje mi sie utrzymac świadomości to często dostaję ld ;]
mówiąc szczerze raz mi sie udało utrzymać świadomość. Najpierw była ciemność i uczucie, jakby oczy się intensywnie obracały a potem kilka wizji, na których nie miałem żadnego wpływu, tzw. hipnagogi, połączone z paraliżem sennym ;] z takiego stanu wychodzi sie w OOBE a jak chcesz ld to musisz przejść przez te fazy obojętnie to może Ci sie udać :P ... weź troche teorii poczytaj a nie zadajesz takie durne pytania... zapraszam na www.ld4all.com/forum |
|
|
|
20.10.2008 - 21:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
4+1 do OOBE 6+1 do LD :) To co opisałeś to dopiero początek (o ile się nie mylę) LD możesz osiągnąć gdy zasypiasz i nie tracisz świadomości, lub że normalnie nieświadomie zasypiasz, a świadomość odzyskujesz w trakcie snu.
|
|
|
|
21.10.2008 - 12:57
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
dobra :) dzięki wam obydwóm temat można zamknąć :)
jeszcze raz dzięki |
|
|
|
21.10.2008 - 13:55
|
|
|
dzisiaj po raz drugi udało mi się WILD :P
dostałem 2 całkiem fajne fazy ;P najpierw paraliż senny, wibracje a po chwili snu którego nie moge przypomnieć, dostałem LD :D po czym chciałem wyjść metodą higher=closer ale w rezultacie dostałem kolejny paraliż senny i znów wibracje :) WILD jak dla mnie najlepsza metoda indukcji LD i paraliżu sennego :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |