|
bumerang, czy na tym forum juz nikt nie moze sobie nicka zmienić? ja np mialam powody do tego by zmienić sobie nick i nie kryje sie z tym ze sobie nick zmienilam, i inni też mają do tego prawo, możesz czuć się urażony z tego powodu. jeśli Ci nie odpowiada, to że ktoś zmienia nicka to trudno nie musisz czytać postów danej osoby. A posty danego użytkownika są kasowane jeśli dany użytkownik o to poprosi. NP. posty blazna zostały skasowane bo o prosił, dopuki nie napisałam w regulaminie, że juz nie będę kasowaćwszystkich postów i tego sie trzymajmy ( INNI MODERATORZY TAKŻE ).
bumerang jesli ktos CI grozi na pw to zgloś to modowi to dany uzytkownik dostanie ostrzezenie, a pozniej jesli dany uzytkownik sie nie poprawi wyleci z forum.
dodam ze wiekszosc postow, jest kasowana tylko i wylaczanie z prosba danego uzytkownika, posty nie sa kasowane w logach forow, tylko dalej są aktualne na sieci forum, chyba ze moderator, badz administrator skasuje dany post ze wzgledu na usilną prośbę usera, co już zostalo wyjasnione w regulaminie,ze wszysktie posty sa pamiatką danego uzytkownika i zostaja na forum, dopuki nie zawieraja obralizych epitetów.
mam nadzieję że wyjaśniłam jak to funkcjonuje, a to, ze ktos sobie zmieni z goscia nick to nic nie da, trzeba by skasowac wszystkie posty uzytkownika z forum, by dany uzytkownik mogl zostac skasowany calkowicie.
pozdrawiam serdecznie.
|