Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Usunięty Użytkownik
usuwanie kont
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 14
Goście nie mogą głosować 
6umerang
post 26.10.2008 - 17:40
Post #1

Dziadek do ożehuf
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3906

Mam takie pytanie, czy można zrobić tak, aby po kasacji konta wyświetlał się tylko "gość" albo "użytkownik skasowany" w miejscu nicku??

OOBE i ezoteryka to trudny temat w obecnym społeczeństwie i czasami usunięcie konta wiąże się po prostu z ukryciem nicka przed znajomymi, czy też natrętami-psychopatami a obecnie nick wciąż przy postach jest widoczny w zmienionej formie co zasadniczo niewiele daje...

Wydaje mi się, że taki układ nicka po kasacji konta to jedna zmienna, którą można by wyedytować tak aby pozostawał tylko 'guest' albo cosik bardziej jasnego, ale bez nicka - inaczej po co kasować te konta?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 7)
maku84
post 26.10.2008 - 20:28
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 5391

6umeranga też zbanować! Odpocznie trochę ;)
Zaznaczyłem odpowiedź 4. Wole wiedzieć kto pisał posty. Nicki użytkowników skasowanych mogłyby nie być pogrubione.
Profile CardPM
+Quote Post
MetaPsyche
post 26.10.2008 - 21:08
Post #3

Niepoprawny racjonalista
Nr użytkownika: 703

Można poprosić administora, aby przed usunięciem konta zmienił Ci nick...... no ale zaznaczyłem pierwszą opcję w ankiecie za co wisisz mi browar...
Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 26.10.2008 - 22:40
Post #4

Dziadek do ożehuf

Wysłałem ci pocztą, jak nie dojdzie, to składaj reklamację w centrali xD

Ale tak na serio - to jest jedna zmienna, która w skrypcie dodaje nick wykasowanego i wystarczy tą małą rzecz wykasować a wszystko co jest i co będzie będzie oki-doki :)

@maku84 - i zasnąłbyś z nudów :_)
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 28.10.2008 - 08:19
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Bumerang nie wiedziałem że masz sumienie , twoje poprzednie wcielenia(forum) nic się nie zmieniły, więc twoje posty nie tworzą między sobą żadnego kontrastu,lecz pięknie ubarwioną w barwy pesymizmu- mozaikę
Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 01.11.2008 - 22:33
Post #6

Dziadek do ożehuf

Będę się upierał - zmiana kodu w tym wypadku jest banalna - po co ktoś zmienia nick powinno innych c***a obchodzić - robiłem tak ja, robią inni, robią admini, moderatorzy, każdy - niektórzy wolą też jak przedszkolaki założyć sobie 3 konta i udawać różne osoby i też ich to rajcuje - i co mnie to obchodzi przecież - ale jesli już konto jest skasowane to po to, by nie było wiadomo, że taki user był - PRAWDA?! No więc nie może jego nick pozostawać z przedrostkiem, który nie jest nawet adekwatny do stanu...

A na marginesie Ketrab - nigdy nie kryłem się po zmianie nicka, pesymistą raczej też nie jestem - kasacja nicka jest pomocna jak się natrafi na idiotów gnębiących przez pm, grożących ci, etc LUB też z takiej chęci - nikomu nic do tego.
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 01.11.2008 - 23:34
Post #7

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 5613

bumerang, czy na tym forum juz nikt nie moze sobie nicka zmienić? ja np mialam powody do tego by zmienić sobie nick i nie kryje sie z tym ze sobie nick zmienilam, i inni też mają do tego prawo, możesz czuć się urażony z tego powodu. jeśli Ci nie odpowiada, to że ktoś zmienia nicka to trudno nie musisz czytać postów danej osoby. A posty danego użytkownika są kasowane jeśli dany użytkownik o to poprosi. NP. posty blazna zostały skasowane bo o prosił, dopuki nie napisałam w regulaminie, że juz nie będę kasowaćwszystkich postów i tego sie trzymajmy ( INNI MODERATORZY TAKŻE ).

bumerang jesli ktos CI grozi na pw to zgloś to modowi to dany uzytkownik dostanie ostrzezenie, a pozniej jesli dany uzytkownik sie nie poprawi wyleci z forum.

dodam ze wiekszosc postow, jest kasowana tylko i wylaczanie z prosba danego uzytkownika, posty nie sa kasowane w logach forow, tylko dalej są aktualne na sieci forum, chyba ze moderator, badz administrator skasuje dany post ze wzgledu na usilną prośbę usera, co już zostalo wyjasnione w regulaminie,ze wszysktie posty sa pamiatką danego uzytkownika i zostaja na forum, dopuki nie zawieraja obralizych epitetów.

mam nadzieję że wyjaśniłam jak to funkcjonuje, a to, ze ktos sobie zmieni z goscia nick to nic nie da, trzeba by skasowac wszystkie posty uzytkownika z forum, by dany uzytkownik mogl zostac skasowany calkowicie.

pozdrawiam serdecznie.
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 02.11.2008 - 21:23
Post #8

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 5613

co do kamglow pisze, ze ma bana od 12.01.08 - 16:11, a ja wtedy jeszcze adem nie bylam, wiec albo karakan albo inny ad dali bana. pozdr to tyle o uzytkowniku kamglow.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic