Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 573
Witam,
Szperając trochę po sieci znalazłem opis jednego serwerka na którym jest sporo rzeczy które mogą się przydać wszystkim zainteresowanym OOBE. Można tam znaleść Metamusic, Gateway Experience ( wersje 6 GB - najlepsza jakość ) oraz wiele innych.
Ja korzystam z Total Commandera aby wejść na serwer ale można dowolnym FTP.
Pozdrawiam
I szukam dalej może jeszcze coś ciekawego znajdę...;-)
Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 453
Moglibyście mi powiedzieć albo podać link do stronki gdzie jest opisane jak używać total commandera?Bo nie moge wejść na ten serwer;/ i nigdy wcześniej nie używałem takiego programu
Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 115
Wejdz do programu, naciśnij na SIEĆ później FTP POŁĄCZENIE. Wyświetli Ci się tabelka. Naciśnij na nowe połączenie (z prawej strony pod połącz). I wpisz w:
Sesja: np. serwer z materiałami oobe, ld itd. Nazwa hosta: 81.15.160.185 Użytkownik: oobe Hasło: oobe
Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 453
U mnie wyświetla się najpierw okienko LIST z napisem pobierz katalog, ale tam nic nie moge zrobić...potem u góry na prawo tam gdzie są napisane kolene akcje jakie wykonuje program(nad wyborem dysku) jest napis "425 cannot open data connection".co to może być?
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 668
?ups :D .. ale dalem hehe.. tak przy okazji mam prosbe: posiada ktos pelna wersje kawalka Alfa synchro Theta 5hz w formacie wav. ? jesli tak to prosze o kontak ewentualnie o umieszczenie tego nagrania na tym serverze :).
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496
Focus ,jeżeli jesteś bardzo zdesperowany to ten plik znajduję się eMule na serwerze www.First-Load.de wiec możesz sobie ściągnąć ,nie wiem z jakim skutkiem bo nie ściągałem .
Nr użytkownika: 1303
ciągle pisze że serwer jest przepełniony :( mam pytanie czy komus ostatnio udalo sie na niego wejsc? jesli tak to jakim programem najlepiej bo total commander i cute ftp nie daja rady:(