|
|
01.11.2008 - 13:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ale miałem zle ufo we snie. Napatrzyłem się wieczorem głupich filmów a w nocy nawet Contiche wymiotłem meteorytem, ba ,nawet jej mamę ) Pewna dziewczynka, zdradziła mi w dzieciństwie jak rozpoznać- czy twój tata to ufoludek. Wkręcić mu na sile gdy śpi śrubokręt w pępek. Jak wycieknie olej to tata ufoludek. Masz ci babo placek ,żądam powrotu do źródła tematu,bez żadnych konsekwencji prawnych z mojej(do administracji ) strony :) |
|
|
|
![]() |
01.11.2008 - 14:23
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Nie wszytsko złoto co sie swieci.
|
|
|
|
01.11.2008 - 14:27
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
I nie każda świeca zlota...
|
|
|
|
01.11.2008 - 20:17
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Nie każdy co ma pisaka musi zara pisać.
|
|
|
|
01.11.2008 - 20:42
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kiedyś wierzyłem w ufo. Szczególnie gdy obejrzałem jakiś program na ten temat i słyszałem wypowiedzi ludzi, którzy rzekomo zostali porwani przez kosmitów.
Teraz przestałem w to wierzyć. Kupiłem sobie wahadełko i zapytałem: Czy istnieje UFO takim jakim przedstawia nam je telewizja i prasa?? Odp. NIE |
|
|
|
01.11.2008 - 23:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Telewizja klamie
|
|
|
|
02.11.2008 - 05:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
oprócz "trwam"
|
|
|
|
| Zuben |
02.11.2008 - 09:35
|
|
Guests |
Jakie wahadełko?? Co to wogóle jest :P :P Skąd wiesz że one nie kłamie :)
|
|
|
|
02.11.2008 - 09:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jakim prawem ,ja się pytam ,ktoś posłużył się moim nickiem i stworzył tak nisko moralnie upodlony temat za moimi plecami,przecież mi się to nigdy nie zdarzyło,no może raz albo dwa lub trzy ,ale żeby od razu tak wypominać :)
p.s Podejrzewam Spyra ale on nie zna tabliczki mnożenia więc wybaczam |
|
|
|
02.11.2008 - 12:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
hah ja sobie pozwolilam zalozyc temat z mojego tematu ktory zostal zaaoftopicowany za posrednictwem twoijego off topicu na temat UFO. :P bo zm kazdego niemal tematu robicie off topy wiec niech bedzie jeden luzny temat do pogadania.
|
|
|
|
02.11.2008 - 12:46
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
o rety wszyscy kłamią!!! Księżycowa tez. Piszcie szybko oftop,y bo pewnie temat ten tez zamknie. To zwykle obiecywanki w zmowie ze Spiro, by zakryć prawdziwe intencje -przybysza z innej planety.
|
|
|
|
02.11.2008 - 13:09
|
|
|
tak, to wkoncu hjeden wielki matrix! heheh nie po ot jest ten temat by go nie zamykać :P
|
|
|
|
| DON CHIHOT |
02.11.2008 - 13:26
|
|
Guests |
Wieczorynka: Miś Fantazy: Księżycowa kraina
19:00 TVP 1 poniedziałek, 7 kwietnia 2008 Serial animowany, Polska, 2006 Julia i niebieski Miś przybywają do Słonecznej Krainy. Jednak panuje tam przejmujący chłód i wszystko powoli zamarza. Magiczny kryształ, największy skarb i serce Krainy, który zawsze znajdował się w dziupli Drzewa Spotkań, teraz zniknął. Julia i Miś zmierzają do groty Czarodzieja Prospera, aby wyjaśnić przyczynę tych niepokojących zmian. Okazuje się, że tylko niebieski Miś może odzyskać magiczny kryształ i uratować Krainę. Jednak Miś i Julia wpadają do podziemnych labiryntów Węża Gagatka. Żaba Kapa-Kapa, Zagadka i Czarodziej z Żuczkiem Wesołkiem naradzają się, jak pomóc przyjaciołom. Tymczasem Julia i Miś kierują się tajemniczym światłem, które rozświetla wnętrza podziemnych grot węża i szukają wyjścia z pułapki. żródło:http://www.teleman.pl/prog-177732-wieczorynka-mis-fantazy-ksiezycowa-kraina.html |
|
|
|
02.11.2008 - 13:35
|
|
|
chyba bedę pier***ę się do fotelika o 19 :P
... megasweet |
|
|
|
02.11.2008 - 13:45
|
|
|
hahahahaha spadlam z krzesla bardzo smieszne :P nie stad wzial sie moj nick :x
|
|
|
|
02.11.2008 - 13:55
|
|
|
na pewno Ci ktoś uwierzy :D :P
|
|
|
|
02.11.2008 - 14:10
|
|
|
Ta bajka tak naprawde ma ukryty w sobie przekaz podprogowy - wąż symbolizuje wzbudzenie się kundalini a czarodziej to tak naprawde wysłannik szatana i mag chaosu
|
|
|
|
| DON CHIHOT |
02.11.2008 - 15:43
|
|
Guests |
Jak widać nie każdy jest w stanie dostrzec przekaz podprogowy,ale nic nie dzieje się przypadkiem,bardzo wiele tekstów piosenek,wierszy czy bajek ma ukryty sens ważniejszy niż tylko rozrywka.Takie same przekazy podprogowe są naogół w snach ,a ludzie którzy je śnią i ich nie rozumieją są zagubieni i budzą przerażeni.
|
|
|
|
02.11.2008 - 17:38
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wszyscy jesteśmy zagubieni, tylko umysł zen może próbować ogarnąć siebie i świat wokół...
|
|
|
|
02.11.2008 - 17:50
|
|
|
gadka szmatka ;P
|
|
|
|
02.11.2008 - 21:50
|
|
|
bylem na piwie, mimo, ze alkoholikiem nie jestem. Czy to moze poczatkowe jego stadium?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |