Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Moj Pierwszy Sen Na Jawie !
Iska
post 09.12.2008 - 20:17
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2508

Witam
Wczoraj w nocy doznalem pierwszego snienia na jawie ! :P
Snilem sobie jakies bzdury i zachcialo mi sie pic, tak mnie to we snie meczylo ze postanowilem sie obudzic i pojsc sie napic wody.
Przy okacji zaszedlem na male siusiu i wracajac spojrzalem w strone pokoju w ktorym spala moja siostra.
Zobaczylem jakis obiekt. To byl pies. Czarny jak noc. Stal ze spuszczona glowa i nagle podniosl ja i gapil sie na mnie. Przeszly mnie takie ciary ze szok. Pierwszy raz cos takiego poczulem. Chociaz odczuwalem pewien niepokoj bo nie towarzyszylo temu walenie serca niczym mlotem lecz wlasnie te ciarki przechodzace przez moje cialo. Pies zniknal. Poszedlem spac i przysnil mi sie ten pies i mimo odczuwalnego przed zasnieciem strachu przed tym psem okazalo sie ze byl to calkiem przyjazny piesek :)
Czy taki pies we snie oznacza cosik specjalnego ? :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
landryna210
post 27.12.2008 - 11:56
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 6594

Nie wiem co oznacza pies,musisz sobie wpisać w jakimś senniku ;P Ja miałam tylko dwa świadome sny w życiu ;( I to jeszcze bardzo dawno temu...Na razie ćwiczenia nie dają rezultatów ,zawsze zasypiam i śni mi się normalny sen,później się budzę i myślę sobie ,, dlaczego nic nie zrobilas w tym snie! " ;( ehh...
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic