|
Spotkało mnie coś okropnie dziwnego. Leżałem właśnie na łóżku(5 minut temu), zabierałem się właśnie do prób osiągnięcia wibracji, kiedy otworzyłem oczy, bo wpadła mi myśl ze spróbuje z otwartymi oczami, ot tak. Leżałem chwile, zaczęło mi ciemnieć, takie zielone kropki zasłaniały mi widok. po czym ekran cały czarny. no i widzę czerń. poczułem że lecę w dal. i nagle znowu. kropki znikały. i luz. znowu normalny widok. i trach znowu to spłynęło na mnie tak mocno. Teraz po prostu czerń, szybka myśl (muszę to utrzymać!!) i udało się, utrzymałem te coś. ale tylko parę sekund. Tak parę razy leciało to na mnie. zamknąłem oczy, pomyślałem ze tak łatwiej będzie. jednak spieprzyłem to.. z otwartymi oczami już się nie dało, jak i z zamknietymi ;/ Zaraz znów spróbuję. wpadłem z tym się podzielić bo trzymać w sobie tego nie moglem, musiałem się podzielić i sory że się rozpisałem :) Co o tym sadzicie? To bardzo dziwne. Żeby takie coś przy otwartych oczach a jestem pewien ze jak mi ściemniało miałem otwarte oczy. Pozdro!
Colin, zwracaj uwagę na pisownię, polskie znaki, wielkie litery, literówki, interpunkcja. Wygodniej sie będzie czytało - Karakan
Już poprawiłem :)
|