Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dziwactwo
Colin
post 13.12.2008 - 23:08
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2627

Spotkało mnie coś okropnie dziwnego.
Leżałem właśnie na łóżku(5 minut temu), zabierałem się właśnie do prób osiągnięcia wibracji, kiedy otworzyłem oczy, bo wpadła mi myśl ze spróbuje z otwartymi oczami, ot tak.
Leżałem chwile, zaczęło mi ciemnieć, takie zielone kropki zasłaniały mi widok. po czym ekran cały czarny. no i widzę czerń. poczułem że lecę w dal. i nagle znowu. kropki znikały. i luz. znowu normalny widok.
i trach znowu to spłynęło na mnie tak mocno. Teraz po prostu czerń, szybka myśl (muszę to utrzymać!!)
i udało się, utrzymałem te coś. ale tylko parę sekund. Tak parę razy leciało to na mnie. zamknąłem oczy, pomyślałem ze tak łatwiej będzie. jednak spieprzyłem to.. z otwartymi oczami już się nie dało, jak i z zamknietymi ;/
Zaraz znów spróbuję. wpadłem z tym się podzielić bo trzymać w sobie tego nie moglem, musiałem się podzielić i sory że się rozpisałem :) Co o tym sadzicie? To bardzo dziwne. Żeby takie coś przy otwartych oczach a jestem pewien ze jak mi ściemniało miałem otwarte oczy.
Pozdro!

Colin, zwracaj uwagę na pisownię, polskie znaki, wielkie litery, literówki, interpunkcja. Wygodniej sie będzie czytało - Karakan

Już poprawiłem :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
Andersenn
post 14.12.2008 - 00:37
Post #2

BÓG ZAZDROSNY
Nr użytkownika: 1883

jeżeli nie ruszasz oczami to widok będzie coraz to ciemniejszy
Profile CardPM
+Quote Post
Colin
post 14.12.2008 - 09:27
Post #3

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 2627

nie ruszałem. tak mi sie wydaje... ;P
i jakby nie bylo. to pozniej juz mi sie tak nie udawało.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic