Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pytanie
Harikuno
post 24.12.2008 - 14:27
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 6582

Witam. Jestem poczatkujacy i mam takie pytanie. Poniewaz jak zamykam oczy, nie mysle przez chwile, czuje mrowienie w calym ciele, i czuje jakbym poruszal rekoma, glowa, nogami, kazda czescia ciala. Kiedys poprosilem znajomego zeby po prostu mnie obserwowal, i w czasie jak sie poruszalem (jestem pewny ze poruszam czesciami ciala) on twierdzil ze po prostu siedzialem nieruchomo z zamknietymi oczyma. Jest to w jakis sposob powiazane z oobe, albo jest na to jakies wytlumaczenie?

Pozdrawiam, i wesolych, spokojnych, zdrowych swiat.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
michu19931
post 24.12.2008 - 14:31
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 5349

To tylko złudzenie, bądź ruszasz ciałem astralnym.
Profile CardPM
+Quote Post
rynio1982
post 24.12.2008 - 14:34
Post #3

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 5951

To chyba jest ciało astralne tez tak mam czasami, najczęściej podnoszę ręce i sobie je oglądam przez zamknięte oczy po czym mam cofke i dochodzi do mnie że łapy leżą i wogóle ich nie ruszałem.
Profile CardPM
+Quote Post
Harikuno
post 24.12.2008 - 14:35
Post #4

Przechodzień

Nie wiem moze jest to zludzenie ale jak na zludzenie jest zbyt realistyczne poniewaz np. leze na lozku i "poruszam sie" czuje material ktory jest pod rekoma i czuje ze sie przesuwaja po tym materiale, ale rece mam caly czas w tej samej pozycji. A jezeli chodzi o cialo astralne to jest to mozliwe ze bez zadnych cwiczen moge nimi poruszac? Dzisiaj dopiero znalazlem to forum o oobe, i poradniki etc. Jednak nigdy nie cwiczylem tego typu rzeczy.
Profile CardPM
+Quote Post
rynio1982
post 24.12.2008 - 14:37
Post #5

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 5951

Pewnie że tak, przecież podobno każdy wychodzi z ciała tyle że nieświadomie i tutaj chodzi tylko o ta błachostkę odzyskać świadomość...
Profile CardPM
+Quote Post
Harikuno
post 24.12.2008 - 14:42
Post #6

Przechodzień

A jezeli chodzi o to mrowienie w calym ciele, bo wydaje sie byc podobne do opisanych przez R. monroe fal, tyle ze cale zjawisko wyglada tak iz moge przeniesc w dowolne miejsce na ciele to mrowienie. Z calego ciala, moge skupic powiedzmy w prawej rece. I jest to dosc przyjemne odczucie.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic