oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ld,nie Udaje Mi Się...
landryna210
post 26.12.2008 - 17:27
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Wiem,że do tego potrzeba czasu,kiedyś nieświadomie miałam LD a teraz jest z tym wielki problem,a co dopiero OOBE .. ;( Będę ćwiczyć ,kiedyś może się uda.Ale nie o to chodzi.

Otóż wczoraj wieczorem leżałam i cały czas mówiłam sobie w myślach ,, będę mieć świadomy sen" , ,,będzie on trwał tyle,ile ja chcę " i tak cały czas,przy tym wyobrażałam sobie miejsce,w którym chciałabym to przeżyć.Nie mogłam przez to zasnąć,zaczęłam myśleć o codziennych rzeczach i zasnęłam.LD nie było.Czyli ,żeby je mieć nie można myśleć o niczym innym ? Jestem pewna,że przez to nie zasnę...Co robić?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
tom
post 26.12.2008 - 20:34
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

Pierwszy, jedyny, największy błąd :D ... mianowicie, Twoje podejście ;-) więcej czytaj, mniej pisz. Zakładasz pełno tematów, a w sumie, na każde pytanie znajdziesz odpowiedź ;> wczoraj dołączyłaś do forum... powiedzmy że ćwiczysz troche dłużej, odmienne stany świadomości to wielka frajda, dużo zabawy jak i nauki, ale trzeba sie postarać, trzeba zasłużyć... Niektórzy osiągają swoje sukcesy po tygodniu - i chwała im za to! - inni (jak ja;-) ) po miesiącu, jeszcze inni po latach... nie pytaj innych co jest nie tak, sama sie zastanów, bo jedyne blokady Ty tworzysz, tak wiec Ty możesz je zlikwidować. Ty wiesz najlepiej gdzie ich szukać, poproś NPków, wycisz sie, nasłuchuj, wierz i trwaj :) Powodzenia

aloha

+Quote Post
Alex
post 27.12.2008 - 00:59
Post #3

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Tom.. Twoje słowa śa tak pełne wiary i.. światła, że po ich przeczytaniu poczułam jak rośnie we mnie energia.. :)
Muszę się rozluźnić i zaufać sobie... Ty też tak zrób landryno :)
hmmm "wszystko jest w Twojej głowie", brzmiała niegdyś moja dewiza życiowa.. ;D
"głowa" to no.. wiecie o co kaman ;D matafora taka ;D

Odkąd jestem na forum zmieniam swoje podejście, na takie jakie przedstawił tom..
Odkąd się nei zastanawiam nad "tym wszystkim" tylko odprężam i ufnie oczekuję moja świadomośc bardzo isę poszerzyła.. :)

Jest tylko jedna rzecz, która mnie niepokoi.
Odczułam silny ból w potylicy. Gdzieś juz o tym czytałąm, ale coś mi opcja Szukaj szwankuje ;/
Ból nie ustepował, po chwili moja siwadomosc rozproszyla sie nieco..
ból się nasilił, aż postanowiłam sprawdzić czy nie śpie na guziku albo czymś takim.. taki.. ucisk...
wtf ;D?

pozdrawiam
Alex

+Quote Post
tom
post 27.12.2008 - 10:52
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

Zapominj o nim ;-) nie zwalczaj, tylko skup sie na takowym "bezbólu", zdrowiu ;)

aloha

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park