oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy Ktoś .......?
ssgnaf
post 08.04.2007 - 13:35
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Czy ktoś może miał podczas OOBE sytuację, w której Jego przewodnik/opiekun powiedział, że się spotka z nim - np. w sobotę o 17-tej?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 10)
pieczywo
post 08.04.2007 - 20:20
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

tak :)
mialem cos w podobie.

+Quote Post
mavej
post 10.04.2007 - 20:36
Post #3

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

z tego co wiem przewodnicy jak zachodzi taka potrzeba moga sie materializowac w ŚF (:

+Quote Post
profesjonalistka...
post 11.04.2007 - 20:43
Post #4

Członek Rodziny

CYTAT(.Tomek @ 10.04.2007 - 21:36) *
z tego co wiem przewodnicy jak zachodzi taka potrzeba moga sie materializowac w ŚF (:

Zraz, zaraz- ale on zaproponowal ci zebys o 17.00 wyszedl ze swego ciala i ze on bedzie na ciebie czekal, czy ze on cie chcial odwiedzic normalnie (w realu), podczas gdy ty bylbys w swoim zwyklym ciele???

+Quote Post
ssgnaf
post 11.04.2007 - 23:09
Post #5

Gość Rodziny
*

CYTAT(profesjonalistka846 @ 11.04.2007 - 21:43) *
Zraz, zaraz- ale on zaproponowal ci zebys o 17.00 wyszedl ze swego ciala i ze on bedzie na ciebie czekal, czy ze on cie chcial odwiedzic normalnie (w realu), podczas gdy ty bylbys w swoim zwyklym ciele???

On zwrócił ku mnie twarz, spojrzał w oczy i powiedział:
Spotkamy się w poniedziałek o 16-tej.

Problem polega na tym, że podejrzewam mega poważne spotkanie jak na życie fizyczne - śmierć.
Podejrzewam sytuację podobną do ostatniej, kiedy to mi powiedział, że : "Egzamin z fizyki we wtorek", kiedy to za jakiś czas przyszła do mnie dalsza sąsiadka z prośbą o pomoc w rozwiązywaniu zadan z fizyki co mnie rozśmieszyło niesłychanie, ale w ten sam wtorek miałem w świecie fizycznym coś co odebrałem jakby mi ktoś powiedział: Kontynuując ten proces w ciele możesz wyjść z niego i nie wrócić - w jednej chwili zrobiło mi się ciepło i jakbym lekko czuł rozpływanie się.

Jeszcze jeden fakt - egzamin z fizyki jest dla mnie synonimem najtrudniejszego egzaminu w moim obecnym życiu.

+Quote Post
BigUp
post 17.04.2007 - 17:11
Post #6

Przechodzień

I co? Co się stało?

+Quote Post
ciciak
post 15.07.2007 - 10:26
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Przepraszam, ale słabo umiem siebie wyrazić pisząc.
Oto dokładniejszy opis "Egzaminu z Fizyki".
Stoję w kuchni między stołem a kuchenką.
W jednej chwili czuję ciepło w każdym miejscu w ciele.
Moment później czuję jak każde miejsce mojego ciała zaczyna (tylko zaczyna) się rozpływać.
Chyba i wszystko poza moim ciałem też zaczyna (tylko zaczyna) mętnieć.
Jednocześnie zaczynam się czuć jak przy lekkim zasłabnięciu, zaczynam czuć coś jak lekki zawrót głowy.
Wewnętrznie mówię - nie.
Wewnętrznie mówię - muszę coś zjeść i siadam na krześle, zaczynam jeść - co kończy całe doświadczenie.

ssgnaf równa się ciciak (sorki za manipulację)
Osoba będąca ze mną w kuchni niczego nie zauważyła, choć wydaje mi się że powinna.

To 3 sekundy życia, do których bardzo często wracam myślami.
Moje wysiłki idą w tym kierunku, aby następnym razem powiedzieć - tak.

Spotkania w poniedziałek o 16-tej raczej jeszcze nie było.
Może ja sam powinienem wyjść z ciała i próbować się spotkać. Tak, jak wtedy gdy przewodnik o tym powiedział?
To też możliwe. I oznaczałoby że powinienem osiągnąć perfekcję i łatwość w wychodzeniu z ciała.

+Quote Post
Fir3
post 15.07.2007 - 15:55
Post #8

Gość Rodziny
*
Grupa: Validating

ekh ;/ jaki przewodnik ;/ ja nikogo takiego nie mam ;/ a chce xD z kad se przewodnika najac? jest jakis sklep czy co?? o.0

+Quote Post
ciciak
post 15.07.2007 - 16:18
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Przewodnik sam ci podpowie jak zrobić by cię prowadził, gdy będziesz gotów, wystarczy być świadomy wszystkich snów.

Ja dostałem np. taką podpowiedź:
Sam rozkminiłem że mam czuć tą sytuację w poza:
dookoła ciemność (dla mnie żadna przeszkoda) jadę w górę windą w tej ciemności, ale winda ma tylko podest. W pewnym momencie w windzie urywają się łańcuchy. Dookoła ciemność a ja tak zawisam czekając na - i w tym momencie powinien mnie łapać przewodnik, jest dla niego dużo przestrzeni. Aby był moje/twoje zaufanie ma być większe niż do siebie samego - kim by nie był to twój MISTRZ, on się nie pomyli.

Powyższy opis równa się (dla mnie) zwracaniu fazy do środka.

Możesz zrobić sobie test w świecie fizycznym. Idziesz w środku nocy najlepiej do lasku, dobrze jak jest ciemno. Jeżeli idziesz i tylko wyczekujesz, jak zza któregoś drzewa coś wyjdzie. Jest nie tak jak być powinno. Zauważ, jak zaskrzypi coś, może to ptak, on jest tak samo żywy jak ty, a gdybyś był na Ziemi jedynym człowiekiem, pomyśl jakbyś się czuł, to zwierzęta (i rośliny) byłyby twoimi jedynymi przyjaciółmi.
A jeżeli zza krzaka wyskoczy coś i cię zabije - tak naprawdę ... odda ci przysługę, sprawi że coś przeżyjesz i będziesz miał przeżycia o których nigdy nie zapomnisz. Tak więc wszystko co nas otacza możemy podziwiać, a nie bać się tego.

+Quote Post
Fir3
post 15.07.2007 - 16:21
Post #10

Gość Rodziny
*
Grupa: Validating

ekh, ale z kad sie wezmie ten przewodnik? eee ;/ ja se tylko po kumplach latam i podgladam kolezanki w wannie :D hahah

+Quote Post
ciciak
post 15.07.2007 - 16:53
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

W tym kluczowym momencie, gdy będziesz już zdany całkowicie tylko na niego może cię (twoje ciało astralne) np. uchwycić za (w przybliżeniu) wystający kręg na karku (to tylko przenikanie jego w ciebie) i przenieść w np. scenkę.
Scenka da ci do myślenia - zapewniam.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park